• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bizde bugun asilamanin 3.gunundeyiz doktorum 2 3 gun sonra bel kasik agrisi olarak gorulebilir demisti bugun siddetli bel agrim var su geri kalan 11 gun nasil gecicek bilmiyorum

Bizde bugun asilamanin 3.gunundeyiz doktorum 2 3 gun sonra bel kasik agrisi olarak gorulebilir demisti bugun siddetli bel agrim var su geri kalan 11 gun nasil gecicek bilmiyorum
Catlatma iğnesnden ne kdr sonra yapıldı aşılama. Ne kdr sperm verildi

Aaaa şimdi sana mj atıyordum ne oldu diye tuhhh ya tüp bebeğe yonelelim bari biz ama ben sorunumu buldum... Tutunamiyor bence

Hayal kırıklığını anlayabilecek ender insanlardanım. Aynı durumu aynı süreci yaşıyoruz. Ins olacak

Bende 5.günümdeyim aynı sayılırız canım inşallah tutar🤲🏻

Bende 5.günümdeyim aynı sayılırız canım inşallah tutar🤲🏻
Hicbir belirti yasiomusunuz.Benim dunden bugune sol kasigima agri cok giriyor ara ara 15 20 saniye suruyor belim cok agriyor ama bacaklarima kadar vuruyor..Birde doktor ilac verdimi asilama sonrasinda

Hicbir belirti yasiomusunuz.Benim dunden bugune sol kasigima agri cok giriyor ara ara 15 20 saniye suruyor belim cok agriyor ama bacaklarima kadar vuruyor..Birde doktor ilac verdimi asilama sonrasinda
merhaba canım benimde belim ağrıyor çok uzanmaktan sanırım bugün sağ yumurtamda sanki şişme var bide duphaston verdi diğer aşılamamda da vermişti 15. Günü adet olmuştum bi sabah bi akşam inşallah bunda tutar

Sanada verdimi ilaç

merhaba canım benimde belim ağrıyor çok uzanmaktan sanırım bugün sağ yumurtamda sanki şişme var bide duphaston verdi diğer aşılamamda da vermişti 15. Günü adet olmuştum bi sabah bi akşam inşallah bunda tutar ilaçlar beni çok halsiz yapıyor

Sanada verdimi ilaç
Yok canim ben 11 ay duphaston ictim asilamayla biraktim zaten gerek duymadi bizde sorun esinden kaynakli oldugu icin onuda ayristirdik tutar ilaca gerek kalmaz dedi bakalim hayirlisi insAllah helimiz hayirli haberler aliriz.

Surekli yatiyormusunuz bu surecte
Diğer aşılamamda ilk diye hep yatıyordum çok ağrılarım vardı bu ağrılar folikül kiste dönüştü adetle geçti çok şükür . Rabbime binlerce şükürler olsun bunda hiç fazla takmıyorum hatta bazen aşılama yaptırdığımı bile unutuyorum fazla ağrılarım da yok ayaktayım yorulunca uzanıyorum fazla ayakta kalmamaya dikkat ediyorum.☺️

Yok canim ben 11 ay duphaston ictim asilamayla biraktim zaten gerek duymadi bizde sorun esinden kaynakli oldugu icin onuda ayristirdik tutar ilaca gerek kalmaz dedi bakalim hayirlisi insAllah helimiz hayirli haberler aliriz.
İlk aşılamanızmı

Evet ilk asilamam insAllah isteyen herkese oluu sonuclar alir bende bulanti kas ve bel agrisi mevcut bugunde kusmalarim oldu bilmiorum bakalim nasip tabi
İnşallah hamilesindir Rabbim isteyen herkese ve bize nasip etsin

Bende aşılama yaptırdım ilk gün yattım. Diğer günler yemek yaptım sadece geri hkalan herseyi eşim yaptı. Hala öle devam ediyor... 💖 Yediklerim dikkat ettim somon et köfte kiraz incir muz yedim

Back
X