Aşılama

Yap canım umudunu kaybetme yumurta için ben burda bal tarçın çörek otu duydum çok hamile kalan var vi dene istersen çok işe yariyomus
Canım ben denedim onu malesef bende işe yaramadı. Doktora gittiğimde polikistik over dışında bir kistim daha oluşmuştu hatta

canımm benimm yaaa inanırmısın bende öyleydimm sabaha kadar hüngür hüngür ağladımmm
hemde 2 kez aşılama yapmama rağmenn sonra kendime geldimm dedim vardır bundada bir hayır
naaplımm olmuyosa ölelimmii yanii sıkma canınıı sende
olmadı geçersin tüp bebeğe nedir yaniii :)

Doğru canım haklısın ama ne bileyim yaşım itibariyle tüp bebek içinde daha çok erken diyorum 22 yaşındayım ve çok tedavi altında kaldım. Her ay aynı hüsranlar oluyo. Ya bilmiyorum kafam çok karışık hiç kimseyi görmek istemiyorum konuşmak istemiyorum. Çok zor tüp bebeğe de bir kaç ay sonra başlarız artık

Bende seninn gibiydimm seni cok ii anliyorumm baya gencmissinn beklessydinn bir iki sene daha tedavi goruncede hamile kalmamiz bile zorlasiyo ben bunu anladimm yanii bende kalamadimm hicbiseyimiz yok ken ama insan beklemek istemiyo artik

Bende seninn gibiydimm seni cok ii anliyorumm baya gencmissinn beklessydinn bir iki sene daha tedavi goruncede hamile kalmamiz bile zorlasiyo ben bunu anladimm yanii bende kalamadimm hicbiseyimiz yok ken ama insan beklemek istemiyo artik
Canım çevre baskısı çok var eşimin tarafı sürekli soruyo bazende çok kırıcı oluyolar. Mecburluktan böyle erken başladık. Ah çok zor. Millet ne der diye diye böyle olan bize oldu

Canım çevre baskısı çok var eşimin tarafı sürekli soruyo bazende çok kırıcı oluyolar. Mecburluktan böyle erken başladık. Ah çok zor. Millet ne der diye diye böyle olan bize oldu
Evettt aynenn oylee dogrudurrr herkes oyle bi soruyokii sananee yaniii bu her evlenen kisiler yasiyoo kuzuuu hepimizz yasiyoruzz kadin lik cokzorr

Karisma yanii evlenen bizizz mutlu olanda biziiizzz onlar istiyo diye yapmaknzorundada degiliz sahsenn ne zamandir korunmuyosunuzz benim 2 sene oldu sindi tuo bebege gecicem haftaya tedavi sureci icin buisler cokzor

Karisma yanii evlenen bizizz mutlu olanda biziiizzz onlar istiyo diye yapmaknzorundada degiliz sahsenn ne zamandir korunmuyosunuzz benim 2 sene oldu sindi tuo bebege gecicem haftaya tedavi sureci icin buisler cokzor
Evet çok Allah yardımcımız olsun inşallh. Ne güzel erken başlaman benşm daha var bakalım bş kaç ay sonra anca biraz ara vericez biz

Evet çok Allah yardımcımız olsun inşallh. Ne güzel erken başlaman benşm daha var bakalım bş kaç ay sonra anca biraz ara vericez biz
bizde öyleydik canım aşılamabeni aşırı derece yormuştuuu hergün iğneler vurulmaktann
aşılamadan 4 ay sonra karar verdikk biraz dinlendim belki doğal yolla olur dedimm ama baktım gene olmuyo
tüp bebeğe deniyimm doktorda çok araştırdımm allahın izniyle tutucak

İnşallah canım tutar bnde inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…