Benim aşılama yapıldığı anda ağrı başlamıştı canım 3 gün hiç kalkamamıştım sanki ameliyat olmuş gibiydim 12 gün falan ağrım hiç kesilmedi bana dr 12.Gün test yaptır demişti ama ben 15.güne kadar bekledim üç gün öncesi gece böyle bıçak saplanır gibi üç defa şancı girdi uykumda yataktan fırladım sonra bi daha ağrım olmadı idrar testlerinde pozififi gördüğüm için bekledim nasil olsa hamileyim diye 15.gun kan vermeye gittim eve bi geldim kanamam başlamış zaten kan sonuclarindada kimyasal olduğu ortaya çıktıCanım ama hiç ağrı falan olmaz sen neler yaşamıştın özel değilse.
Anladım canım çok üzücü. Bendede dediğim gibi duştayken ani bir sancı girdi böyle alt karnımın her yerini kapladı hemen geçti. Yarım saat sonra yine uzun süreli şiddetli karın ağrısı çektim. O kadr yani oda işte dediğim gibi 8. Günü oldu. Ya bilmiyorum ama değilim sanırım 2. Aşılamamda tutmadı.Benim aşılama yapıldığı anda ağrı başlamıştı canım 3 gün hiç kalkamamıştım sanki ameliyat olmuş gibiydim 12 gün falan ağrım hiç kesilmedi bana dr 12.Gün test yaptır demişti ama ben 15.güne kadar bekledim üç gün öncesi gece böyle bıçak saplanır gibi üç defa şancı girdi uykumda yataktan fırladım sonra bi daha ağrım olmadı idrar testlerinde pozififi gördüğüm için bekledim nasil olsa hamileyim diye 15.gun kan vermeye gittim eve bi geldim kanamam başlamış zaten kan sonuclarindada kimyasal olduğu ortaya çıktı
Anladım canım yapcak bisey yok hayırlısı neyse o olsun her gecenin bir sabahı var allahım en kısa sürede hayırlısı nasip etsinAnladım canım çok üzücü. Bendede dediğim gibi duştayken ani bir sancı girdi böyle alt karnımın her yerini kapladı hemen geçti. Yarım saat sonra yine uzun süreli şiddetli karın ağrısı çektim. O kadr yani oda işte dediğim gibi 8. Günü oldu. Ya bilmiyorum ama değilim sanırım 2. Aşılamamda tutmadı.Allahım büyük inşllah isteyen herkese nasip eder.
Amin canım amin kaç gündür ayaklarım ağrıyo böyle çok yorulurda hamlarsın ya öyle bir ağrı.Anladım canım yapcak bisey yok hayırlısı neyse o olsun her gecenin bir sabahı var allahım en kısa sürede hayırlısı nasip etsin
Bilemedim ki canım ilaçlardan olabilir daha önce hiç olmadıysaAmin canım amin kaç gündür ayaklarım ağrıyo böyle çok yorulurda hamlarsın ya öyle bir
Yok canım ilaç hiç kullanmadım doktorum vermedi. Neyse bakıcaz hayırlısı olsunBilemedim ki canım ilaçlardan olabilir daha önce hiç olmadıysa
Aşılama yapılırken kullandıklarına diyorum canım neyse haberdar et sonuçlarındanYok canım ilaç hiç kullanmadım doktorum vermedi. Neyse bakıcaz hayırlısı olsun
Anladım Canım tamam ederim inşallah.Aşılama yapılırken kullandıklarına diyorum canım neyse haberdar et sonuçlarından
..Anladım Canım tamam ederim inşallah.
Canım meraba malesef pazar günü adet oldum. Ve çok ağladım hıçkıra hıçkıra elden bişey gelmiyo. Haberdar et demiştin malesef durum. Cumartesi akşamı test yaptım negatifti sabaha kadar ağladım sabah kalktım baktım kırmızılar. Umutlarım hayallerim hepsi bir anda yok olduAşılama yapılırken kullandıklarına diyorum canım neyse haberdar et sonuçlarından
Umudunu kaybetme canım elden bisey gelmez rabbim büyük inşallah en kısa sürede hayırlısını nasip etsin allahımCanım meraba malesef pazar günü adet oldum. Ve çok ağladım hıçkıra hıçkıra elden bişey gelmiyo. Haberdar et demiştin malesef durum. Cumartesi akşamı test yaptım negatifti sabaha kadar ağladım sabah kalktım baktım kırmızılar. Umutlarım hayallerim hepsi bir anda yok oldu
Amin canım şimdide ovulasyon testi istedimUmudunu kaybetme canım elden bisey gelmez rabbim büyük inşallah en kısa sürede hayırlısını nasip etsin allahım
Yazınızı okudum . Allah hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda. Ben de bu ay aşılama yapcam ilk olcak benim.Amin canım şimdide ovulasyon testi istedim
İnşallah sizinki tutar. Bol bol dinleninYazınızı okudum . Allah hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda. Ben de bu ay aşılama yapcam ilk olcak benim.
Yap canım umudunu kaybetme yumurta için ben burda bal tarçın çörek otu duydum çok hamile kalan var vi dene istersen çok işe yariyomusAmin canım şimdide ovulasyon testi istedim
Inşallah hayırlısıyla olur canım benimYazınızı okudum . Allah hayırlısıyla nasip etsin tez zamanda. Ben de bu ay aşılama yapcam ilk olcak benim.
Çok aminnnn. Hepimize nasip olsun inşallahInşallah hayırlısıyla olur canım benim
Evet canım yumurtalara faydası varmış da. İlaç kullandığım için onları yapmaya çekindim. Mesela soğan kürü yaptım bi kere kist oldu. Ondan biraz soğudum ottan falan. Öyle akışına biraktimYap canım umudunu kaybetme yumurta için ben burda bal tarçın çörek otu duydum çok hamile kalan var vi dene istersen çok işe yariyomus
Çalışıyorum ben. Pek vaktim olmayacak dinlenmeye ama bakalım umut kesilmezİnşallah sizinki tutar. Bol bol dinlenin
Tatlım sen aşılama yatıracakmışsın zaten iğneler büyütür yumurtanı o yüzden senin extra bisey kullanmana gerek yokEvet canım yumurtalara faydası varmış da. İlaç kullandığım için onları yapmaya çekindim. Mesela soğan kürü yaptım bi kere kist oldu. Ondan biraz soğudum ottan falan. Öyle akışına biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?