Aşılamaniz tuttu muBugün aşılama yapıldı hayırlısıyla, aşılama sonrası kasik ağrısı yaşadınız mi Ben çok fena yaşıyorum normal mi sizce dr normal dedi ama rahim filminde bile bu kadar ağrı çekmemiştim
Malesef canım kimyasal olduAşılamaniz tuttu mu
Canım meraba tekrar tedaviye başladın mı bu ay yoksa aramı verdi doktorInşallah canım benim
Yok canım başlayamadım kendim deniyorum bu ay önümüzdeki ay durumum iyi olursa tekrar aşılama yaptıracağım senin durumun ne canimCanım meraba tekrar tedaviye başladın mı bu ay yoksa aramı verdi doktor
Benimde durumum femera başladım canım pazartesi yarın kontrolüm var. Çok korkuyorum ya olmazsa diye. Allahım büyük 3 yıl olduYok canım başlayamadım kendim deniyorum bu ay önümüzdeki ay durumum iyi olursa tekrar aşılama yaptıracağım senin durumun ne canim
Inşallah olur canım yaaBenimde durumum femera başladım canım pazartesi yarın kontrolüm var. Çok korkuyorum ya olmazsa diye. Allahım büyük 3 yıl oldu
İnşallah canımInşallah olur canım yaa
Canım sadece femara mi kullancan catlatma iğnesi de yaptıracak misinİnşallah canım
Canım şuabn femera kullanıyorum 5 günlük 1 tane sonra heralde çatlatma iğnesi verir. Peki sana nasıl yapmıştı aşılamayı. Çatlatma iğnesi kullanmamışmıydınCanım sadece femara mi kullancan catlatma iğnesi de yaptıracak misin
Ben 9 tane iğne kullandım 5i 150 ml 4 u 75 ml sonra çatlarla iğnesi oldu 36 saat sonra aşılama oldu canım bazıların ki kendisi catliyormus o yüzden sordum canımCanım şuabn femera kullanıyorum 5 günlük 1 tane sonra heralde çatlatma iğnesi verir. Peki sana nasıl yapmıştı aşılamayı. Çatlatma iğnesi kullanmamışmıydın
Anladım canım keşke kendiliğinden çatlasaydı. Pko var malum çatlaması imkansızBen 9 tane iğne kullandım 5i 150 ml 4 u 75 ml sonra çatlarla iğnesi oldu 36 saat sonra aşılama oldu canım bazıların ki kendisi catliyormus o yüzden sordum canım
Aynen canım inşallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsunAnladım canım keşke kendiliğinden çatlasaydı. Pko var malum çatlaması imkansız
Amin canım amiinnnAynen canım inşallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olsun
Naptın canım inşallah olumlu sonuç almışsındırAmin canım amiinnn
Canım ya daha belli değil perşembe olucak ama hamile değilim sanırım. hiç bir belirtim yok. Bu arada doktorum bana progestan falanda yazmadı gerek yok dedi. Sadece aşılamanın 8. Günü duştaydım karnıma bi bir sancı girdi hemen kesildi sancı. Sonra gittim uzandım biraz ay bir saatlik ağrım oldu böyle gaz sancısı gibi ani sancım oldu baya sürdü. Odur budur artık hiç olmadı. Ama negatif belli yani.Naptın canım inşallah olumlu sonuç almışsındır
Canım daha erkenmiş belki yerleşme oluyordur umudunu kesme inşallah tutmuş durCanım ya daha belli değil perşembe olucak ama hamile değilim sanırım. hiç bir belirtim yok. Bu arada doktorum bana progestan falanda yazmadı gerek yok dedi. Sadece aşılamanın 8. Günü duştaydım karnıma bi bir sancı girdi hemen kesildi sancı. Sonra gittim uzandım biraz ay bir saatlik ağrım oldu böyle gaz sancısı gibi ani sancım oldu baya sürdü. Odur budur artık hiç olmadı. Ama negatif belli yani.O kadr üzülüyorum ki verdiğimiz emekler ve maddi manevi yıpranmam bizi mahvetti
O fitil progestan bende beceremedim esim koyuyor sabah aksam adam bıktı artıkBugün bende aşılama yaptırdım. İşleme idrara sıkış da gel dedi ama idrara sıkışmadan aldılar ve yaptılar. İşlemden sonra biraz uzandım sonra direk tuvalete gittim aşırı sıkıştım. İdrara çıkmamın aşılamadan sonra sakıncası olur mu bilmiyorum. Bı yarım saat kadar da araba ile yolculuk yaptım. Fitil verdi bakalım onu koyacağız eşim gelince kendim beceremedim maalesef. Aşılama sürecinizi veya vaktiniz yoksa aşılamadan sonra tavsiyeniz nedir yazar mısınız ?
Ben hap olanlardan kullanmıştımO fitil progestan bende beceremedim esim koyuyor sabah aksam adam bıktı artık
Canım ama hiç ağrı falan olmaz sen neler yaşamıştın özel değilse.Canım daha erkenmiş belki yerleşme oluyordur umudunu kesme inşallah tutmuş dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?