- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Çerkezköy de özel de yaptırmıştım 2 sene önce ilk sefer de pozitif gördüm doğum yaptım bile Aralık da iki yaşına girecekSelammm kızlarr,
Aranızda aşılama yaptıran ve pozitif sonuç alan varmı?
Nerde yaptırdınız, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ?
Ayy ne güzel ya maşAllahÇerkezköy de özel de yaptırmıştım 2 sene önce ilk sefer de pozitif gördüm doğum yaptım bile Aralık da iki yaşına girecek
Genelde aşılama şansı düşük diyorlar ya ondan merak ettimÇerkezköy de özel de yaptırmıştım 2 sene önce ilk sefer de pozitif gördüm doğum yaptım bile Aralık da iki yaşına girecek
Benim 5 negatif aşılamam oldu.. Ama arkadaşım ilk denemede üçüzlere hamile kaldı :) Ben de ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım. Allah gönlünüze göre versin..
Ben,devlet hastanesi tüp bebek merkezinde, Haziran ayında 1.denemede hamile kaldım, 5+2 de kimyasal gebelik oldu. 2. Denememi yaptım şimdide cuma günü kan günüm.Selammm kızlarr,
Aranızda aşılama yaptıran ve pozitif sonuç alan varmı?
Nerde yaptırdınız, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ?
Ben,devlet hastanesi tüp bebek merkezinde, Haziran ayında 1.denemede hamile kaldım, 5+2 de kimyasal gebelik oldu. 2. Denememi yaptım şimdide cuma günü kan günüm.
Umarım çok teşekkür ederim cuma günü öğreneceğimAy inşallah buda tutmuştur.
Sağlıkla alırsın kucağına
Ben okadar kararsız kaldımki.
Kimi diyor boşuna normal ilişkiden bi tıkmsadece fazla şans. Kimi diyor yüksek. Kafam karışık.
Belirtiniz olmuş muydu aşılama sonrasından kan verene kadar?Çerkezköy de özel de yaptırmıştım 2 sene önce ilk sefer de pozitif gördüm doğum yaptım bile Aralık da iki yaşına girecek
Benim de cuma kan günüm evde test yaptım negatif pek umudum yokBen,devlet hastanesi tüp bebek merkezinde, Haziran ayında 1.denemede hamile kaldım, 5+2 de kimyasal gebelik oldu. 2. Denememi yaptım şimdide cuma günü kan günüm.
Kuzucum daha erken bekle lütfenBenim de cuma kan günüm evde test yaptım negatif pek umudum yok
Sezer ArdaAyy ne güzel ya maşAllah
Doktorun adı ne?
11Kuzucum daha erken bekle lütfenaşılamanın kacıncı günündesin?
2 sene kendimiz denedik olmadı hiç 6 ay tedavi gördüm 3 ay çatlatma iğnesi kullandım bir ay rahim filmi bir ay dinlenme süresi vs tam tedavinin 6. Ayinda aşılama oldum çok şükür tutmuştu benim için artık her tedavi şekli yeni umuttuGenelde aşılama şansı düşük diyorlar ya ondan merak ettim
Evet 8. Gün falan gaz vardı 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı olmuştu birde sarımsı beyazımsı böyle kremsi bir akıntı olmuştu 6. Gün yemek yaparken birden kasifima ağrı girmisti 2 dk falan sürmüştü aslnda o an bebeğin yerleştiğini düşünmustum bu sefer olcak demiştim ama yinede 2 bucuk sene boyunca olmayınca kendimi inandıramamıstim konduramadim kendime hamile olmayı 12 gün idrar testi yapmıştım pozitifdi ama eşime soylemedim test yanlıştır diye ertesi gün kan vermeye gittim hemen 65.37 ile öğrenmiştim çok yeniydi daha ama o kadar çok negatif test gormsutum ki eve dönerken 3 tane daha idrar testi alıp evde yaptım testleri o pozitifleri gördükçe inandımBelirtiniz olmuş muydu aşılama sonrasından kan verene kadar?
Canım daha önünde 4 gün var lütfen hemen umutsuz olma. Ben önceki gebeliğimi aşılamanın 9. Günün gecesinde öğrendim bir arkadaşım 14. Gününün sabahında. Onun negatifti 12. Günü.
İnşallah birde ben kalkınca spermler geri geldi bu normal miCanım daha önünde 4 gün var lütfen hemen umutsuz olma. Ben önceki gebeliğimi aşılamanın 9. Günün gecesinde öğrendim bir arkadaşım 14. Gününün sabahında. Onun negatifti 12. Günü.
Evet canım içimizde durursa hepsi tuhaf olur zaten :) ne kadar dinlenmiştin?İnşallah birde ben kalkınca spermler geri geldi bu normal mi
Ne kadar bilinçli bilgili güzel anlatmışsınız Allah razı olsun şu an bakış açım değiştiUmarım çok teşekkür ederim cuma günü öğreneceğim
Onlara aldırış etmeyin hatta gerekirse kulak tıklayın. Muhtemelen ya maddi sıkıntıları yok ya burada insanları demorize etmekten mutlu oluyorlar yada 2 aşılama sonrası tüp bebek raporlarını çıkartıyorlar ve tüp bebeğe geçiyorlar. Kimi aşılamayı kötüleyen gereksiz bulanların yorumlarına bakıyorum, ne hsg çekilmiş, ne histeroskopi yapılmış ne tüpler kontrol edilmiş, direkt bodoslama kontrolsüz muayenesiz şekilde aşılama olup aşılamayı gereksiz buluyorlar .Tüp bebek ve aşılama arasında tek fark tüp bebekte laboratuvarda döllenmesini bekleyip anne rahmine koyulması, aşılamada ise yumurta istenilen boyuta kadar büyültülüp yıkanmış spermin(sağlıklı ve istenilen spermlerin seçilmesi) yumurtaların direkt üzerine enjekte edilip anne rahminde döllenme beklenmesi. Sonuç ikisinde de oluşan embriyomun rahme tutunmasıyla gebelik gerçekleşiyor. Zaten neredeyse kullanılan iğneler dahi aynı.
Üstelik tüp bebekteki benim için en büyük dezavantaj anne adayının anestezi alarak OPU işlemi yaşaması. Nedense tüp bebeğin zorluğundan asla bahsetmiyorlar. Aşılamada anestezi yok.
Rahim şekli bozukluğu yada tamamen sperm sorunu yoksa eşinizde seçenek bile olmamalı tüp bebek.
Tüp bebek başlığına girerseniz 7. 8. Tüp bebeğini deneyen negatif sonuç arayan talihsiz anne babalar var.
Bu arada raporsuz tüp bebek devlette dahi ilaçlar hariç 50-60k.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?