Aşılama

LeylaSultan93

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.736
4.373
333
Hollanda
Selammm kızlarr,

Aranızda aşılama yaptıran ve pozitif sonuç alan varmı?
Nerde yaptırdınız, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ?

Selammm kızlarr,

Çerkezköy de özel de yaptırmıştım 2 sene önce ilk sefer de pozitif gördüm doğum yaptım bile Aralık da iki yaşına girecek

Benim 5 negatif aşılamam oldu.. Ama arkadaşım ilk denemede üçüzlere hamile kaldı :) Ben de ilk tüp bebek tedavisinde hamile kaldım. Allah gönlünüze göre versin..

Selammm kızlarr,

Ben,devlet hastanesi tüp bebek merkezinde, Haziran ayında 1.denemede hamile kaldım, 5+2 de kimyasal gebelik oldu. 2. Denememi yaptım şimdide cuma günü kan günüm.

Ben,devlet hastanesi tüp bebek merkezinde, Haziran ayında 1.denemede hamile kaldım, 5+2 de kimyasal gebelik oldu. 2. Denememi yaptım şimdide cuma günü kan günüm.

Ay inşallah buda tutmuştur.
Sağlıkla alırsın kucağına
Ben okadar kararsız kaldımki.
Kimi diyor boşuna normal ilişkiden bi tıkmsadece fazla şans. Kimi diyor yüksek. Kafam karışık.

Ay inşallah buda tutmuştur.
Sağlıkla alırsın kucağına
Ben okadar kararsız kaldımki.
Kimi diyor boşuna normal ilişkiden bi tıkmsadece fazla şans. Kimi diyor yüksek. Kafam karışık.
Umarım çok teşekkür ederim cuma günü öğreneceğim
Onlara aldırış etmeyin hatta gerekirse kulak tıklayın. Muhtemelen ya maddi sıkıntıları yok ya burada insanları demorize etmekten mutlu oluyorlar yada 2 aşılama sonrası tüp bebek raporlarını çıkartıyorlar ve tüp bebeğe geçiyorlar. Kimi aşılamayı kötüleyen gereksiz bulanların yorumlarına bakıyorum, ne hsg çekilmiş, ne histeroskopi yapılmış ne tüpler kontrol edilmiş, direkt bodoslama kontrolsüz muayenesiz şekilde aşılama olup aşılamayı gereksiz buluyorlar .Tüp bebek ve aşılama arasında tek fark tüp bebekte laboratuvarda döllenmesini bekleyip anne rahmine koyulması, aşılamada ise yumurta istenilen boyuta kadar büyültülüp yıkanmış spermin(sağlıklı ve istenilen spermlerin seçilmesi) yumurtaların direkt üzerine enjekte edilip anne rahminde döllenme beklenmesi. Sonuç ikisinde de oluşan embriyomun rahme tutunmasıyla gebelik gerçekleşiyor. Zaten neredeyse kullanılan iğneler dahi aynı.
Üstelik tüp bebekteki benim için en büyük dezavantaj anne adayının anestezi alarak OPU işlemi yaşaması. Nedense tüp bebeğin zorluğundan asla bahsetmiyorlar. Aşılamada anestezi yok.
Rahim şekli bozukluğu yada tamamen sperm sorunu yoksa eşinizde seçenek bile olmamalı tüp bebek.
Tüp bebek başlığına girerseniz 7. 8. Tüp bebeğini deneyen negatif sonuç arayan talihsiz anne babalar var.
Bu arada raporsuz tüp bebek devlette dahi ilaçlar hariç 50-60k.

Genelde aşılama şansı düşük diyorlar ya ondan merak ettim
2 sene kendimiz denedik olmadı hiç 6 ay tedavi gördüm 3 ay çatlatma iğnesi kullandım bir ay rahim filmi bir ay dinlenme süresi vs tam tedavinin 6. Ayinda aşılama oldum çok şükür tutmuştu benim için artık her tedavi şekli yeni umuttu

Belirtiniz olmuş muydu aşılama sonrasından kan verene kadar?
Evet 8. Gün falan gaz vardı 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı olmuştu birde sarımsı beyazımsı böyle kremsi bir akıntı olmuştu 6. Gün yemek yaparken birden kasifima ağrı girmisti 2 dk falan sürmüştü aslnda o an bebeğin yerleştiğini düşünmustum bu sefer olcak demiştim ama yinede 2 bucuk sene boyunca olmayınca kendimi inandıramamıstim konduramadim kendime hamile olmayı 12 gün idrar testi yapmıştım pozitifdi ama eşime soylemedim test yanlıştır diye ertesi gün kan vermeye gittim hemen 65.37 ile öğrenmiştim çok yeniydi daha ama o kadar çok negatif test gormsutum ki eve dönerken 3 tane daha idrar testi alıp evde yaptım testleri o pozitifleri gördükçe inandım

Ne kadar bilinçli bilgili güzel anlatmışsınız Allah razı olsun şu an bakış açım değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…