- Konu Sahibi LeylaSultan93
-
Merhaba bende bu cumartesi aşılama yaptım 2 hafta sonra öğreneceğim. Bide aşılama yaptıranlara soru sormak istiyorum benim 4 günüm ve göğüs uçlarım çok hasas normal mi?
Amin ınsallah canım. Femera ve kolemen kullandım olmadı. Konyada alisami doktorun ismiAyy inan gözlerim dolu dolu oldu.
İnşallah sağlıkla kucağınada alırsın
Hangi doktor?
Benımki sızıdan duramadım halada oyle ucları pozıtıf gordum bugun inşallah sende gorursunMerhaba bende bu cumartesi aşılama yaptım 2 hafta sonra öğreneceğim. Bide aşılama yaptıranlara soru sormak istiyorum benim 4 günüm ve göğüs uçlarım çok hasas normal mi?
Ay inşallah kızlarBenımki sızıdan duramadım halada oyle ucları pozıtıf gordum bugun inşallah sende gorursun
Sanırım çok olmuyorAgrınsızı oluyor mu
Kaldı 10 gunun pozitif gordugundd yazarmısın merak ederımSanırım çok olmuyor
Kızlar selambugun aşılamamın 12. Çatlama iğnesinin 14. Günü sizce var mı bişey
Eki Görüntüle 3294728
İnşallah canım iğne etkisidir diye tedirginimAy bariz bi çizgi görünüyor.
Hadi hayırlısı inşaAllah
İnşallah canım iğne etkisidir diye tedirginim
Ayy sağlıklı olsun daaaBende heyecanlandım senin adına.
Haber ver tamammı.
Nedense direk erkek hissettim
Ayy sağlıklı olsun daaahaber veririm tabiki
Amin canım hepimizin inşallah duaları kabul olsun bu mubarek gündeİnşallah canım, mübarek cuma yüzü suyu hürmetine
İnşallah canım teşekkür ederim sonucu alınca haber vercemBenımki sızıdan duramadım halada oyle ucları pozıtıf gordum bugun inşallah sende gorursun
Canım günaydın bu 14. Gün aşılamadan sonraki yarın kan vericem inşallahİnşallah canım, mübarek cuma yüzü suyu hürmetine
Maşallah kuzum testin koyulaşmışCanım günaydın bu 14. Gün aşılamadan sonraki yarın kan vericem inşallah
Bende bu ay yeni başladım aşılamaya Gonal f 75 doz kullanıyorum. 2 senedir bekliyorum bu haberi inşallah ilk seferde nasip olurCanım günaydın bu 14. Gün aşılamadan sonraki yarın kan vericem inşallah
İnşallah canım benim. Emeklerin hayırlara çıksın inşallahBende bu ay yeni başladım aşılamaya Gonal f 75 doz kullanıyorum. 2 senedir bekliyorum bu haberi inşallah ilk seferde nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?