Aşılama

İnanırmısın hamile kaldığım ay Dr un söylediğini hemşire yanlış anladı 10 dakika sonra dedi, o an 8 geçiyordu hemşire pat diye ayaklarımın altındaki tabureyi çekip 10 geçe beni kaldırdı olacak olduktan sonra ben rakamların teferruat olduğunu düşünüyorum. Senin için acaba mı demene gerekmeyecek harika uzunlukta bir süre bu

Ne kadar bilinçli bilgili güzel anlatmışsınız Allah razı olsun şu an bakış açım değişti
Ben gerçekten çok üzülüyorum böyle kesin ve katı yazılara.. bir çok kadının/erkeğin ülkemizin ekonomik/geçim şartları belli zengin insanlar değiliz. (Siyasi hiç bir taraf değilim)
"Aşılama zaman kaybı" "aşılama gereksiz" "aşılama aynı normal ilişki gibi" diyerek insanların içerisinde olan o minicik umudu da öldürüyorlar, çünkü aşılama da da ilaçlara ücret ödeniyor devlet destekli olsada ! İnsanlarda ya zaten gereksiz bu işlem niye para vereyim diyor, abuk sabuk kürlere, hurafelere batıl şeylere yöneliyorlar üstelik tedaviye o kadar yakınken..
Eee tüp bebek raporu için 2 aşılama şartı var devletin? Aşılamaları yaptırma çünkü gereksiz(!) Tüp bebek raporuda alamıyorlar haliyle.. Sonra kredi o bu yüklenip devlette yaptıracağıma özele giderim deyip 100k para harcıyorlar. Sonuç hüsran olunca o giden maddi manevi boyutun insanların hayatında yaratacak acıyı üzüntüyü düşünen yok? Vebalini nasıl taşıyabiliyor böyle ahkam kesen kadınlar gerçekten anlayamıyorum..
7.8. Tüp bebeği deneyen yıllarını tüp bebek denemesiyle harcayan ileri infertiliteli insanlar var bu dünyada ya..
Eşinin spermi asla yok, ameliyatla alınıp laboratuvar da büyültülen sperm mi dersiniz, rahmi doğuştan çift rahim olup buns rağmen denemeler yapmayan mı dersiniz, asla yumurtaları gelişmeyen kadınlar mı dersiniz, rahmi miyom dolu kadınlar mı dersiniz.. bu insanlar o pohpohlanarak bitirilemeyen tüp bebek tedavisine rağmen hamile kalamıyorlar olumsuz oluyor.. gerçekten vebaldir bu.

Bende iki yıldır uğraşıyorum eşimin sperm hareket azlığı var bende miyom var uğraşıyoruz her ay doğal yollarla olsun diye çaba gayret gösteriyoruz elimizden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor sma artık dayanılmaz bir şekilde kendime eziyet eder hale geldim her ay ağlıyorum çok üzülüyorum başa çıkamıyorum her ay bir umut burada ki yazıları okumaya giriyorum aşılama var önümde umutsuzlanma dediğim bir dönemde “ aşılama gereksiz zaman kaybı direk tüp bebek yapılmalı boşa para gidiyor “ gibi bir cümle gördüm ya dedim o zaman ben biraz daha zaman tanıyayım direk tüp bebeğe geçeyim dedim fakat şimdi sizin yazınızı okuyunca çok çabuk söylenilenlerden etkilendiğimi bakış açımı daralttığımı fark ettim gerçekten teşekkğr ederim benim gibi binlerce kadına yol göstereceğinden eminim bu yazının ekran görüntüsünü alıp defaatle okuyacağım

Ayyyy yapmayın böyleee ben şuan aşılamanın etkisiyle hormon yüklüyüm zaten ağlarım burada
Size umut olabildiysem ne mutlu. Gerçekten asla umudunuzu yitirmeyin.. şifalı sularından tek sayılı hurmasına, okunmuş zemzemden keçi boynuzlarına, özel bitkisel karışımlardan gereksiz kürlere heeeerşeyi denedim yok yok yok.. 22 yaşımdan beri istiyorum aramızda kalsın 31 yaşımı doldurdum ömrümce ilk gebeliğim aşılama ile oldu .. lütfen umudunuzu asla yitirmeyin tıbba güvenin. Gereksiz olsa ne devlet zorunlu tutar nede doktorlar bunun için emek harcar. İnanın hamile olduğunuzu da duyarsam o kadar mutlu olurum kii.. işte o zaman ağlarım sevinçten. Benim içime dokundu yazdıklarınız inşallah en en en kısa zamanda müjdeli haberinizi küçük mucizenizin varlığıyla taçlandırırsınız..

İnşallah çok yakın zamanda güzel haberler veririm Rabbim size de çok kolay bir hamilelik ve su gibi kolay akıcı bir doğum nasip etsin hayırla sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah bugün en yakın arkadaşım yanımda oda bu saate kadar benimle sohbet etti derdime derman oldu sağolsun umudumu arttırdı bir de sizin yazınıza denk gelince nur üstüne nur oldu :) biraz yüzüm gözüm şiş ağlamaktan ama rahata ermiş sayılırım

Anladım sağlıkla büyütün inşallah bende hiç belirti yok ümidimi kaybediyorum

Selammm kızlarr,

Aranızda aşılama yaptıran ve pozitif sonuç alan varmı?
Nerde yaptırdınız, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ?
selamm, 14 agustosda ilk aşılamamı yaptırdım. cumartesi günü 12. günümdü kan verdim negatifti. muhtemelen benim tutmadı. yarın sabah yine kan vereceğim. adet de olmadım hala.

Nekadar güzel detaylı anlatmışsınız.
Allah razı olsun.

Bugun 9. Günüm bişey hissetmiyorum .amin inşallah
Kesmeyin ümidinizi bu sefer olmassa tekrar tekrar deneyin rabbim elbet emeklerinizin karşılığı verecek eminim gelecek bebekleriniz size sadece zamanını bekliyor onlarda

selamm, 14 agustosda ilk aşılamamı yaptırdım. cumartesi günü 12. günümdü kan verdim negatifti. muhtemelen benim tutmadı. yarın sabah yine kan vereceğim. adet de olmadım hala.

Allahım gönlüne göre versin.
İnşallah isteyen bekleyen hak eden herkese nasip olsun

Kesmeyin ümidinizi bu sefer olmassa tekrar tekrar deneyin rabbim elbet emeklerinizin karşılığı verecek eminim gelecek bebekleriniz size sadece zamanını bekliyor onlarda
Amin inşallah ben emek vereyim gerisi tevekkül sizinkilere de Allah uzun sağlıklı ömür versin

Sanırım bende deneyeceğim aşılamayı.
Direk tüp bebek istiyordum ama bi iki seferde olsa denesem daha iyi sanırım.

Olacağı varsa olur zaten canim

Selammm kızlarr,

Aranızda aşılama yaptıran ve pozitif sonuç alan varmı?
Nerde yaptırdınız, kaçıncı denemede pozitif gördünüz ?
Merhaba bende bu cumartesi aşılama yaptım 2 hafta sonra öğreneceğim. Bide aşılama yaptıranlara soru sormak istiyorum benim 4 günüm ve göğüs uçlarım çok hasas normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…