Aşılama

Aşılaması tutan adet ağrısı çeken. Varmı 4 gündür adet ağrım var bugün daha yogun

Kızlarda rahim filmimde böyle yazıyordu bilgisi olan varmı kafama çok takıldı

Eklentiler

• D525ECE8-C178-4237-9384-C94A6EB1027C.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 48
Canımm aynen bana da öyle dediler şok oldum ben sürüsüyle evrak istemişler hala onları tamamlamaya çalışıyorum peki sen naptın ne dediler sana

Canımm aynen bana da öyle dediler şok oldum ben sürüsüyle evrak istemişler hala onları tamamlamaya çalışıyorum peki sen naptın ne dediler sana
Ben evrakların hepsini topladıktan sonra aşılama olcagini öğrendim ufak capli bir şoktan sonra tamam dedim yarın ikinci aşılamami olucam inşallah

Ya kızlar ben çatlatma iğnesi de yaptım bugün aşılamanın 6. Günü ama nereye baksam ilk günden göğüs ağrısı tarifliyor herkes bende yok sizce normal mi

Sonuç ne çıktı canım senin

Aşılaması tutan adet ağrısı çeken. Varmı 4 gündür adet ağrım var bugün daha yogun
Merhaba ben de sanırım senden 1 gün sonra aşılama oldum salı günü 11de. Tam 1 hafta sonra salı hafif ağrı başladı. Çarşamba devam etti. Şu an daha hafif bir ağrı var. Çamaşırda kahverengimsi akıntı gördüm ama peçeteye gelmiyor silince. Öyle bekliyorum uyku tutmuyor regl olacagım diye

Bende kullanıyorum fitil olanını da leke geldi benden adet mi değil mi bilmiyorum acaba kullanmaya devam etsem mi
Hiç billmiyorum ki canım bende ilk kez kullanıyorum. Doktoruna danış bence. Kanaman devam ediyor mu

Ya kızlar ben çatlatma iğnesi de yaptım bugün aşılamanın 6. Günü ama nereye baksam ilk günden göğüs ağrısı tarifliyor herkes bende yok sizce normal mi
Bende var ama gereksi
inşaşlaj olmayız aynı şey bendedir var ağrılar var adet ağrısı ınan aklım çıkıyor böyle bu stres yok ya bugün 10 üncü günün test yapmadım hala

Bende var ama gereksi

inşaşlaj olmayız aynı şey bendedir var ağrılar var adet ağrısı ınan aklım çıkıyor böyle bu stres yok ya bugün 10 üncü günün test yapmadım hala
Ağrı bugün azaldı bazen yok bazen inceden ağrıyor. Belim biraz agrıyor göğüslerim dolgun ve bastırınca acıyor. Benim de 9. Gün işte test yapıcak mısın? Senin ağrın ne düzeyde? Baktım bugun akıntı yok.

Kızlar merhaba bende aşılama yaptırmak istiyorum henüz bu konu için hiç doktora gitmedim süreç nasıl ilerliyor neler yapılıyor bahsedebilirmisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…