- 22 Ocak 2024
- 15
- 3
- 1
- 25
Amin inşallah ablacımMaşallah sübhanallah rabbim bize de nasip etsin
Canım burada var gibi resmen ama sen bir kan tahlili ver bence yineBugün tam 20 . Günüm aşılamadan sonra ve bugün dayanamayıp yine yaaptim ve tam belirginleşti teste sizce varmı
Yok canım özelde cevat hoca da çektirdim hiç bir acı olmadı çok şükür çektirecek olanlara cani cani gönülden öneririmAnestezılımı cekdırceksın aşılama fevlettemı yaptırcaksın
Öyle yapicam ablaCanım burada var gibi resmen ama sen bir kan tahlili ver bence yine
Hayırlı güzel sonuçlarla haberini bekliyoruz canımÖyle yapicam abla
Canımm aynen bana da öyle dediler şok oldum ben sürüsüyle evrak istemişler hala onları tamamlamaya çalışıyorum peki sen naptın ne dediler sanaMerhaba canım bende 1 yıl 4-5 ay evliyken hastaneye gittim direk kağıt verip bunlari yapın dediler ve yapınca her şey temiz olmasına rağmen aşılama dediler bende şok oldum neden direk aşılama dedim biz böyle ilerliyoruz dedi ama sebepsiz infertilite olanlara direk aşılama yapıyorlarmış polikistik over vs olanlara önce bir yumurta takibi yapıyorlarmis o zaman bu dediğiniz testleri toplayan kadar çok ugrasmistimr
Ben evrakların hepsini topladıktan sonra aşılama olcagini öğrendim ufak capli bir şoktan sonra tamam dedim yarın ikinci aşılamami olucam inşallahCanımm aynen bana da öyle dediler şok oldum ben sürüsüyle evrak istemişler hala onları tamamlamaya çalışıyorum peki sen naptın ne dediler sana
Benim ilk aşılama tuttu ikiz... darısı sizlere umutsuz olmayınbu ay aşılama yapacak olan varmı bide ilk aşılaması tutan varmı arkadaşlar
Amin ablacım saol darısı sizin başınıza insallahHayırlı güzel sonuçlarla haberini bekliyoruz canım
Belirtilerın nelerdı bızı aydınlatBenim ilk aşılama tuttu ikiz... darısı sizlere umutsuz olmayın
Bende kullanıyorum fitil olanını da leke geldi benden adet mi değil mi bilmiyorum acaba kullanmaya devam etsem miCanım bana progestan ve birde etrofem yazdı onları kullanıyorum. Biri fitil biri hap
Sonuç ne çıktı canım seninherkese merhaba bende 9 ocakta aşılama sürecine başladım işlemlerim devlet hastanesinde özel doktor kontrolünde oluyor sadece doktora ve ilaçlara ücret ödedim aşılama günü de 600 tl aşılamaya ücret ödeyeceğim bilgi olması acısında size de yazmak ıstedım
ben de ve esımde hıc bır problem yoktu ama 2 yıl cocugumuz olmadı butun hormon testlerı yapıldı sprem testı rahım fılmı vs hepsı normal çıktı ınfertılıte dedıler nedenı bellı olmayan kısırlık yanı.yumurta takıbı ve aşılama önerdi.
doktorum asla gereksız ısrar yapıp zorla tedavıye yonlendırmedı rahım fılmı sonrası bıze bekleyin kendılıgınden olma sansı cok yuksek dedı fakat bı degısım göremedık rahım fılmınden tam 6 ay sonra tedavıye baslamaya karar verdık
-9 ocakta sadece doktor ücreti olan 500 küsür ödedim muayene oldum gonal f 450 başladık her gun 75 ml vuruldum
Rapor ile 900 küsür ödedik.
-19 ocakta muayene oldum yumurtalıklarım 15 ve 17 mm boyutlarına geldi doktor ıkı gun daha aşılamaya devam edelım dedi ilacım bıttıği ıcın tekrar yazdı (1 kutu gonal f 300, progestan ilaç , ovıtrelle ilaca toplamda 700 tl ödedim)
birde benden katater almamı ıstedı aşılama işlemi için onu da rapor karşılamadı 950 tl de ona ödedım.
20 ocakta araya hafta sonu gırdıgı için çatlatma iğnesini cumartesi gece 00.00 da vurup pazartesi aşılama işlemine gireceğim yanımda su olmasını ıdrara sıkışık olmamı soyledıler
eşimin aşılama işleminden önce sprem boşaltmasını istediler (bu arada tedavı boyunca da cınsel bırlıktelık yasak demişlerdi)
eşim sprem kalıtesı ve hızı artsın dıye keçiboynuzu suyu içti her gün .
fitili de işlemden sonra kullanacagım belırtıler tarıf edeceklermıs zaten.
biz bu sureçte kımseye bır sey demedık çunku ıkımızde cocukları cok sevdıgımız ıcın gereksız cocuk yapın ısrarlarına maruz kalıyorduk bende uzulup kafama taktıgım ıcın hıc kımseye soylemezsek hıc kımse duymaz basarısızlık ıhtımalı de benı germez dıye dusundum herkesten gızlı saklı yapmak bana cok ıyı geldı kımse sormuyor dolayısıyla bende konusmuyorum ve gerılmıyorum . bılmıyorum ınsallah bızım ıcın guzel sonuclar alırız
bu arada
amh 2,3 tü
tsh 1,3 tü
fsh ta 6,8 idi.
Merhaba ben de sanırım senden 1 gün sonra aşılama oldum salı günü 11de. Tam 1 hafta sonra salı hafif ağrı başladı. Çarşamba devam etti. Şu an daha hafif bir ağrı var. Çamaşırda kahverengimsi akıntı gördüm ama peçeteye gelmiyor silince. Öyle bekliyorum uyku tutmuyor regl olacagım diyeAşılaması tutan adet ağrısı çeken. Varmı 4 gündür adet ağrım var bugün daha yogun
Hiç billmiyorum ki canım bende ilk kez kullanıyorum. Doktoruna danış bence. Kanaman devam ediyor muBende kullanıyorum fitil olanını da leke geldi benden adet mi değil mi bilmiyorum acaba kullanmaya devam etsem mi
Bende var ama gereksiYa kızlar ben çatlatma iğnesi de yaptım bugün aşılamanın 6. Günü ama nereye baksam ilk günden göğüs ağrısı tarifliyor herkes bende yok sizce normal mi
inşaşlaj olmayız aynı şey bendedir var ağrılar var adet ağrısı ınan aklım çıkıyor böyle bu stres yok ya bugün 10 üncü günün test yapmadım halaMerhaba ben de sanırım senden 1 gün sonra aşılama oldum salı günü 11de. Tam 1 hafta sonra salı hafif ağrı başladı. Çarşamba devam etti. Şu an daha hafif bir ağrı var. Çamaşırda kahverengimsi akıntı gördüm ama peçeteye gelmiyor silince. Öyle bekliyorum uyku tutmuyor regl olacagım diye
Ağrı bugün azaldı bazen yok bazen inceden ağrıyor. Belim biraz agrıyor göğüslerim dolgun ve bastırınca acıyor. Benim de 9. Gün işteBende var ama gereksi
inşaşlaj olmayız aynı şey bendedir var ağrılar var adet ağrısı ınan aklım çıkıyor böyle bu stres yok ya bugün 10 üncü günün test yapmadım hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?