Belirtilerınız var mı7.günüm
Evet bel ağrım oluyor arada bi kasık ağrım göğüslerde çok hafif ağrıBelirtilerınız var mı
Bende 10 ocakta yaprBen perşembe günü yaptırdım -11 Ocak- beklemedeyim.. geçen sene ekimdeki utmadı
bende 10 ocakta yaptırdım 25 de sonuç için gideceğim hayırlısı olsun hakkımız daBen perşembe günü yaptırdım -11 Ocak- beklemedeyim.. geçen sene ekimdeki utmadı
Benim göğüsler çok acı var sızlama bu yumurta çatlaması kaşık ağrım var ara ara daEvet bel ağrım oluyor arada bi kasık ağrım göğüslerde çok hafif ağrı
Bende 10 ocakta yapr
bende 10 ocakta yaptırdım 25 de sonuç için gideceğim hayırlısı olsun hakkımız da
Bizleride haberdar edin kızlar. Ben 15 ocakta oldum aşılama. Öyle bekliyorum. Ama bende aşırı şişkinlik var. Karnım aşırı sis ilaçlardan dolayı sanırım ayakkabilarimi zor giyiyorum
Senınle aynı gün yaptırdık bugün belırtılerın neler bende şişlık yok kabızlık yok şükür göğüs ağrım var 3 gün de kasık ağrım varBizleride haberdar edin kızlar. Ben 15 ocakta oldum aşılama. Öyle bekliyorum. Ama bende aşırı şişkinlik var. Karnım aşırı sis ilaçlardan dolayı sanırım ayakkabilarimi zor giyiyorum
İnşallah olur cnm hepımız güzel sonuçlar allaımbenım de ılk aşılamam olacak sanırım gonal f 450 kullanıyorum yumurta takıbı yapıyoruz dun gttım 12 mm sağ yumurtalığım olmus sol yumurtalıkta 10 mm dedi 2 gun daha ılacları kullan cuma sabah tekrar gel bakalım dedı bızım de ınfertılıte demıslerdı nedensız kısırlık dıyorlar bakalım ınsallah sonuc alırız bu sureçte bana sürekli folik asit kullan dedi ben de hayıt otu çayı da ıcıyorum bılmıyorum hepsının ınsallah faydası dokunur
Valla hep adet olucak gibi ufak ufak kaşık sancilarim var. Aşırı goguslerimi şişkin hissediyorum. Kullandığım ilaçlardan dolayı midemde ağrı oluyor. hiç bir belirtim yok aslında hatta hasta olucakmisim gibi hissediyorum. Umudum kırılıyorSenınle aynı gün yaptırdık bugün belırtılerın neler bende şişlık yok kabızlık yok şükür göğüs ağrım var 3 gün de kasık ağrım var
Hiçbir belirtiyi gebeliğe yoramıyorum ben de canım. Malum ilaçlar… yarın test günüm stres tavan çok üzgünüm, umarım hamileyizdir.. haber alan yazsınŞu güne kadar aşırı gaz vardı ama şuan geçti gibi. O da aşılama kaynaklı olduğunu düşünüyorum birde progetan fitilden kaynaklı da olabilir bilmiyorum
Normal aşılama mi canım senin aşılama yapmanın sebebi neydi inşallah çok güzel sonuç alırsın bize umut olursunHiçbir belirtiyi gebeliğe yoramıyorum ben de canım. Malum ilaçlar… yarın test günüm stres tavan çok üzgünüm, umarım hamileyizdir.. haber alan yazsın
Ben çok önceden cektirdigim için asila sürecinde istemediler hayırlı olsun canımMerhaba kızlar bende aranıza yeni geldim bende internettite bölümüne gittim direk aşılma dediler çok şaşırdım kızlar hemen evrakları verdiler bunları getirin başlayalım bu süreç nasıl oluş ben çok stres yaptım pazartesi rahim filmi çektiricem
Eşimde varikosel var, normal aşılama. Çipli aklıma gelmedi, doktorum da açmadı konusunu :/ inşallahNormal aşılama mi canım senin aşılama yapmanın sebebi neydi inşallah çok güzel sonuç alırsın bize umut olursun
Kızlar ben 3 yıllık evliyim 2.5 yıldır korundum iğne oldum 3 ayda bir olan 5 aydır da denedik olmadı hormon testi yaptım bi sorun yok muayene oldum pko olduğumu öğrendim eşimin de hormon testi yaptı sorun yok bende korkuyorum olmaz diye internettite bölümüne randevu aldım ama onlara 1 yıldır deniyoruz olmuyor dedim muayene etti rahmin temiz sadece fazla yumurtan var dedi sana aşılama yapalım dedi evrakları verdi bunları hallet gel dedi pazartesi rahim filmi çekicem eşim de sperm testi vericek bilmiyorum kafam çok karıştıNormal aşılama mi canım senin aşılama yapmanın sebebi neydi inşallah çok güzel sonuç alırsın bize umut olursun
Ama direk aşılama demeleri ne bilim ben takip yaparlar sağlıklı bir yumurta elde etmek için diye düşündüm ama hemen aşılama yapalım olur 1-2 de tutar dedi neye göre kime göreBen çok önceden cektirdigim için asila sürecinde istemediler hayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?