Aşılama

meriyel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2025
55
5
1
28
Merhaba arkadaşlar, Mayıs ayında ilk aşılamam yapıldı ama aklıma takılanlar var benle aynı durumda olan aynı süreçten geçen var mı ?
24 nisanda regli oldum reglimin 3.günü Klomene başladım 5 gün günde 2. Kez 6 mayısta kontrole gittiğimde 4 tane yımurtamın aşılama için uygun olduğunu söyledi ve çatlatma iğnesi yapıldı sabah 11.30 da ,ertesi gün saat 1 de eşim örnek verdi saat 3de de bana aşılama yapıldı ama aşılama esnasında ultrason ile bakmadı öncesinde de aynı şekilde bakmadı ertesi sabah ilişki önerdi sadece 2 gün kullanmam gereken fitil verdi Endol diye o korkuyla doğru analdıysam meninin dışarı çıkmasını engellesin diye ama telaşla soramadım da okuduklarım da herkese Progesteron vermiş bana vermedi gecikirsen gel dedi doktor konusunda çok şüphelendim özel hastaneye gidiyorum ama doktorum biraz değişik pek konuşmuyor benle aynı durumları yaşayan var mı ya da yapılan işlemler doğru mu beni aydınlatır msınız teşekkür ederim baya uzun oldu ama

Merhaba benim de ilk aşılamam tutmadı regl oldum bugün ikinci günüm daha. Bana da vermemişlerdi bazı hastalara gerek duymuyorlar galiba hatta bana hiç bişe vermediler fitil de yok ve dediğiniz gibi aşılama esnasında bakmadılar ultrasonla ama bilemiyorum tabi bu ilgisizlik mi yoksa başka bişe mi

Merhaba çatlatma iğnesi den sonra muayne yapılmıyor işlem sırasında ekranda gösteriliyor işlem sırasında ben yumurtaların nerde olduğunu sordum çatladıgi için bişey göremezsin dedi çatlatma iğnesi den sonra yumurta çatladıgi için muayne yapsa da bişey göremeyecek bana progesteron verdi ama 2 hafta boyunca tekrar gelene kadar günde 2 defa kullan dedi ikinci hafta aynı gün gebelik testine çağırdı

Bende işlem sırasında da ultrason ile bakılmadı aşama aşama anlattı sadece yaptığı işlemleri çok zor süreçler gerçekten hakim olmadığın konular doktor ne derse yapıyorsun ama emin de olamıyorsun

Aaa üzüldüm aşılamın oranı çok düşük ama işte umut ediyorsun ister istemez hayırlısı olsun hakkınızda 2.aşılamayı düşünüyor musunuz

Kizlar asilama nasil oluyor biri anlatabilirmi? Zor bir surec mi? Rdv var haftaya bana da yapilcak biraz stres yapiyorum

Kizlar asilama nasil oluyor biri anlatabilirmi? Zor bir surec mi? Rdv var haftaya bana da yapilcak biraz stres yapiyorum

Zor bir işlem değil maks 10 dakika sürmüyor bile yumurta büyütme tedavisine başladınız mı

Ben 4 kez aşılama oldum klomen hap kullandım yumurtam 1 yada 2 adet oluyordu ama güzel gelişiyorlardı çatlatma iğnesi oluyordum ertesi gün aşılama bi gün boş bi gün dolu ilişki öneriyordu ve aşılama sonrası ilaç fitil vs vermiyordu bana

Olumlu sonuçlandı mı peki ?

Yk daha birsye baslamadim haftaya randevu var orda anlatcak sanirim
Reglimin 3.günü yumurta büyütme için ilaç başlatıp 5 gün kullanıp 5 gün ara vermiştim daha sonra ultrasonla kontrol ediyor gelişen büyüyen yumurtan varsa çatlatma iğnesi yapıp ertesi gün belli saatte aşılama yapılmıştı benim sürecim böyleydi

4 tanesinin 2 tanesi tuttu canım birinin kalbi durdu şuanda 23 haftalık hamileyim çok şükür sperm değerlerimizde azdı ama şükür tuttu
Gebeliğiniz aşılama ile oldu değil mi ? Çok tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah benimde tutar

Evet aşılama ile oldu canım çok teşekkürler darısını en kısa sürede başına inşallah
Merhaba bende aynı durumdayım eşimin değerleri çok düşük sıfıra yakın diyebilirim aşılama için eşinizin değerleri nasıldı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba canım amin darısı en kısa sürede başına inşallah eşimin yıkama sonrası sperm sayısı 1 milyon kalıyordu hızıda 55/60 civarıydı

Kaç gün oldu aşılama yaptıralı belirtileriniz varmi hic test verdinizmi. Bende yarindan itibaren ilk aşılama sürecine girecegim ama etrafimdaki insanlar hep umutsuz konusuyor ilki kesinlikle tutmuyor diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…