Aşılama

Hmm rahim filminden dolayı gecikiyor demekki benm anladım çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda hayırlı bir şekilde sağlıklı evlatlarımız olur

Bu ay olumlu sonuç olan var mı sekiz Mayıs'ta aşılama oldum adetime dört kaldı bekliyorum

Bugün 8.günüm test yapmadım zor tutuyorum yapmamak için kendimi. Hafif kasık ağrım vajinal akıntım var ve bugün göğüslerimde hassasiyet var umarım hamilelik belirtisidir
Merhaba! Bndede aynı günüm aynı belirtiler

Az önce peçeteye pembe kırmızı arasında akıntıyla birlikte leke geldi adet olacağım sanırım adetime çok az kalmıştı çok umutluydum ama olmadı sanırım
İnşallah yerleşme kanamasıdır uygulama yarın gösteriyor ama geçen ay erken olmuştum. Bu ay da ona göre yarın gösteriyor ama 28.gün çarşamba gösteriyor inşallah olmam

İnşallah yerleşme kanamasıdır uygulama yarın gösteriyor ama geçen ay erken olmuştum. Bu ay da ona göre yarın gösteriyor ama 28.gün çarşamba gösteriyor inşallah olmam
İnşallah olmazsınız benimde akşama yarına belli olur adet mi değil mi

Ay hangi şehir o kadar benim doktorumun tavırları ki sjsjsjjs ama bana Progestan başlattı ve biz alıştık birbirimize çevremde baya aşılama ile hamile kalan hastası var ayrıca tüm hastaları hangi konu olursa olsun çok memnun bende almıştım bilgisine güveniyorum

Bartın siz?

Merhabalar kızlar aşılama nasıl bi işlem anlatabilir misin doktor bana çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık hiçbir yerde daha gitmedik öylece kaldı gitseydik aşılama yaparız demişti

Merhabalar kızlar aşılama nasıl bi işlem anlatabilir misin doktor bana çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık hiçbir yerde daha gitmedik öylece kaldı gitseydik aşılama yaparız demişti
Adetin ikinci günü kontrole gidiyorsun canım üçüncü gün ilaç başlanıyor ve yumurta takibi yapılıyor yumurtalar yeterli boyuta gelince çatlatma iğnesi yapılıyor 36 saat sonra eşle birlikte hastaneye gidiliyor eşten örnekler alınıp yıkanıyor. Eşten alınan örnek hazır olunca doğum salonuna alınıyorsunuz vajinal muayene olur gibi çatala çıkıyorsunuz doktor spekulumlq açıyor spermleri vermeden pozisyonunuzu değiştiriyorlar koltuğun baş kısmını indiriyorlar bel yüksekte kalsın diye örneği verdikten ayak ayak üstüne attırıp 15-20 dk beklettiler sonra ebeler odaya aldılar beni ordada belim yüksekte olacak şekilde 2 saat dinlendim basit bir işlem asla ağrı olmuyor sadece süreç git gel beklemeler oldu mu tuttu mu tutacak mı yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…