Aşılama

Bugün 8.günüm test yapmadım zor tutuyorum yapmamak için kendimi. Hafif kasık ağrım vajinal akıntım var ve bugün göğüslerimde hassasiyet var umarım hamilelik belirtisidir

Merhaba kızlar benim aşılamanın 11. Günü erken gebelik testi yaptım çıkmadı sizce erken mi meme hasayetim de hiç yok geceleri vajinamda batma oluyor o kadar

Arkadaşlar merhaba bende aşılama düşünüyorum medicalpark hastanesinde benim özel sağlık sigortası var ama eğer karşılamaz ise aşılama ücreti ne kadar bilginiz var ise lütfen yardımcı olurmusunuz

Özel sağlık sigprtası karşılamıyor denilmişti bana estetik gibi düşünün demişlerdi bende özelde yaptırdım 20 küsürat

Merhaba neredeki medical acaba?

Merhabalar bende aşılama sürecine gireceğim bende hep olumsuz yorumlar okudum. Şuan evraklarımı topladm reglimin 2. Günü hormon testi için bekliyorum aşılama sürecine nasl başladınız acaba evraklar bittikten sonra ne gibi aşamalar dan geçiyorsunuz cevap verebilir seniz çok sevinirim

Adetimin ikinci günü gittim hormon testi verdim sabah ögle sonuda sonuç icin gittim klomen diye bi ilac verdi günde 1 tane tok karnına alıyorum 5 gün boyunca sali günü ilacım bitecek. Ilac bittikten 3 gün sonra kontrole gidiyorum yani haftaya cuma gunu ilk kontrolüm. Galiba yumurta boyutuma baklilacak. Yumurtaya göre degisiyor kaliteliysa ilac veriyolarmiş eger kalitesi düşükse iĝne veriyolarmiş kasiktan yaptiriyomuşsun sükür igne degil ilaç verilde bana. O yüzden herkesinki ayni olmuyor malesef kimi adetinin 5. Günü ilaca baslamiş günde 2 defa almış. Bana günde 1 defa adetin 2. Günü basla 5 gün kullan denildi. Insallah hayirli haberler alirsin sende bende biz gibi olan herkeste.

Benim 13. Günüm adet okdum cok üzgünüm ikinci kere aşılama denesem şansım yüksek mi acaba
Ben ikinci kez aşılama düşünmüyorum çünkü mental olarak çok yıpratıyor oranı düşük zaten doktorumla görüşüp direk tüp bebeğe başlamak istiyorum

Öncelikle mesajıma cevap verdığin için teşekkür ederim. Acaba zeynepkamil Hastanesi’nde mi tedavi görüyorsun. Ben rahim filmi çektirmiştim antibiyotik yazdı bir haftadır kullanıyorum o da reglimi geciktirdi şu anda acayip şişim regl olup hormon testi vermeyi bekliyorum. Acaba aşılama için evrakların hepsi tamamlandıktan sonra genel cerrahiden randevu alıp kayıt yaptırıpmı size ilaçları vermeye başladılar. Çünkü ben evrakları tıplladm ama genel cerrahiden randevu alıp gitmedim sizin nasl oldu acaba. İnşallah tez zamanda hayırlısı ile kucaklarımız dolar isteyen herkesin amin

Rica ederim ne demek . Ben bilkent şehir hastahanesinde oldum ankara. Smerar testi rahim filmi kormon testi eşinizden sperm testi alinmasi gerekiyor asılama yaptirman icin bu testlerin hepsi yapildiktan sonra doktorun ilk adetinle gel 2. Günü diyor ben evlendim aydan beri adeti kesilen bir insanim kendiligimden hic adet olmadim. Ama rahim filminin geciktirdigini biliyorum. Tarlusal adet söktürücüyle adet gordüm ve ikincı günü yine randevu almadan gittim. Normalde hep stajerller ilgileniyo bu testleri isterken veya sonucuna bakarken . Ama tüm testler bitiyo adet olup gittiginde doktorla görüştürüyolar seni doktorunun bilgisayarinda tüm dosyalarin var. Baana sadece diger mesajimda yazdigi gibi seyler anlatti haftaya cuma detayli konusacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…