- 9 Ekim 2017
- 247
- 36
- 98
- Konu Sahibi Berfinberfin24
-
Normal de de gögüs ağrısı olur regle yakın geçer inşallah tutmuşturArkadaşlar yok mu cevap yazacak kimse
Yani regl mi olacam acaba bilemiyorum kiNormal de de gögüs ağrısı olur regle yakın geçer inşallah tutmuştur
canım aynısını yaşamışız... Dayanamıyordum göğüs ağrısına resmen, aşırı hassas ve ateş gibi yanıyordu, hassasiyetinden nefes alamıyordum bi ara, bir de göbeğim şişti, sanki 3 aylık hamileyim gibiArkadaşlar merhaba ben bu ay gonal f iğne kullandım yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi olup aşılama oldum bugün aşılamanın 7. Günü aşılama öncesi de göğüs hassasiyeti ve ağrısı başlamıştı doktor progeston hormonu yükselmiştir dedi . Aşılamadan sonra arttı iyice ama bugün hassasiyet baya azaldı sebebi nedir sizce
Benimde aşılama da 7.gün kasık ağrısı vardı kaç gündür bugün yok gibi nezamn test yapacaksınArkadaşlar merhaba ben bu ay gonal f iğne kullandım yumurta büyüyünce çatlatma iğnesi olup aşılama oldum bugün aşılamanın 7. Günü aşılama öncesi de göğüs hassasiyeti ve ağrısı başlamıştı doktor progeston hormonu yükselmiştir dedi . Aşılamadan sonra arttı iyice ama bugün hassasiyet baya azaldı sebebi nedir sizce
Siz ne zaman test yapacaksınız 17sinde aşılama yapıldı.Doktor ayın 30unda test ver dedicanım aynısını yaşamışız... Dayanamıyordum göğüs ağrısına resmen, aşırı hassas ve ateş gibi yanıyordu, hassasiyetinden nefes alamıyordum bi ara, bir de göbeğim şişti, sanki 3 aylık hamileyim gibiçok psikolojim bozuldu bu yüzden, gerçi benimde bugün 6. günüm daha rahat gibi göğüslerim, acaba çatlatma iğnesinin etkisi azaldıkça hafifliyor olabilir mi?
6.gun mu buguncanım aynısını yaşamışız... Dayanamıyordum göğüs ağrısına resmen, aşırı hassas ve ateş gibi yanıyordu, hassasiyetinden nefes alamıyordum bi ara, bir de göbeğim şişti, sanki 3 aylık hamileyim gibiçok psikolojim bozuldu bu yüzden, gerçi benimde bugün 6. günüm daha rahat gibi göğüslerim, acaba çatlatma iğnesinin etkisi azaldıkça hafifliyor olabilir mi?
Ben 14 temmuzda aşılama oldum doktor gecikince yap dediSiz ne zaman test yapacaksınız 17sinde aşılama yapıldı.Doktor ayın 30unda test ver dedi
Benim bir geçiyor bi çoğalıyor bende anlayamadımcanım aynısını yaşamışız... Dayanamıyordum göğüs ağrısına resmen, aşırı hassas ve ateş gibi yanıyordu, hassasiyetinden nefes alamıyordum bi ara, bir de göbeğim şişti, sanki 3 aylık hamileyim gibiçok psikolojim bozuldu bu yüzden, gerçi benimde bugün 6. günüm daha rahat gibi göğüslerim, acaba çatlatma iğnesinin etkisi azaldıkça hafifliyor olabilir mi?
evet 6. günüm bende ayın 31 inde test vericem. :)6.gun mu bugun
Asilamadan sonra herhangi bir ilaç verdiler mievet 6. günüm bende ayın 31 inde test vericem. :)
benim hiç geçtiği olmadıBenim bir geçiyor bi çoğalıyor bende anlayamadım
evet tabi ben 8 saat arayla duphaston kullanıyorum. siz kullanmıyor musunuz?Asilamadan sonra herhangi bir ilaç verdiler mi
Bana progestan verdi doktorevet tabi ben 8 saat arayla duphaston kullanıyorum. siz kullanmıyor musunuz?
fitil şeklinde mi yoksa ağızdan mı kullanıyorsunBana progestan verdi doktor
Fitilfitil
fitil şeklinde mi yoksa ağızdan mı kullanıyorsun
anladım canım, ikisi de hormon ilacı zaten, etkileri aynı :) inşallah olumlu sonuçlarını görürüz :)fitil
fitil şeklinde mi yoksa ağızdan mı kullanıyorsun
İnşallah göğüs hassasiyeti varmiydianladım canım, ikisi de hormon ilacı zaten, etkileri aynı :) inşallah olumlu sonuçlarını görürüz :)
Hemde nasılİnşallah göğüs hassasiyeti varmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?