Canım benim iniallah olumlu haberlerle dönerim çok teşekkür ederim biraz heyecanlıyım korkuyorumda bakalım sabah yapıcam inşşalah sizede güzel haberlerde vermiş olurum duaların için ayrıca teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel sonuçlar almamızı nasip etsin
İnşallah canım dediğin gibide olur güzel haberler veririm sizede sende yapınca bize haber ver yaz kızlar dilerim Allahtan çabamız emeğimiz boşa çıkmasın güzel haberlerle gelelelim buraya
İnşallah canım dediğin gibide olur güzel haberler veririm sizede sende yapınca bize haber ver yaz kızlar dilerim Allahtan çabamız emeğimiz boşa çıkmasın güzel haberlerle gelelelim buraya
Evet canım ilk aşılama doktor dedi tutar çünkü herhangi bir problem yok tutar dedi falan umutlanmıştım ama malesef olmadı gene yaparım kan tahlili ama pek umudum kalmadı canım ya
Belkide erkendir ama ne bileyim negatifi gördüm ya moralim bozuldu umudum kalmadı ama belkide dediğiniz gibidirde bira daha bekliyim belki ufak bir umud olur inşallah kızlar
Belkide erkendir ama ne bileyim negatifi gördüm ya moralim bozuldu umudum kalmadı ama belkide dediğiniz gibidirde bira daha bekliyim belki ufak bir umud olur inşallah kızlar