Aşılama

Canım benim iniallah olumlu haberlerle dönerim çok teşekkür ederim biraz heyecanlıyım korkuyorumda bakalım sabah yapıcam inşşalah sizede güzel haberlerde vermiş olurum duaların için ayrıca teşekkür ederim inşallah hepimizin güzel sonuçlar almamızı nasip etsin

Yaa mutlaka burayada yaz sonucu inşallah pozitifi görürsün ben cumartesi direk kan vereceğim.
İnşallah canım dediğin gibide olur güzel haberler veririm sizede sende yapınca bize haber ver yaz kızlar dilerim Allahtan çabamız emeğimiz boşa çıkmasın güzel haberlerle gelelelim buraya

İnşallah canım dediğin gibide olur güzel haberler veririm sizede sende yapınca bize haber ver yaz kızlar dilerim Allahtan çabamız emeğimiz boşa çıkmasın güzel haberlerle gelelelim buraya
Yaptın mı test

Evet yaptım canım gebelik testi malesef negatif Ne eşimde ne bende hiç bir sorun yoktu tutar diye çok ümitlenmiştim ama malesef olmadı
Belki daha erkendir gebelik testi için adetini bekle ve kan ver inşallah hamilesindir

Evet yaptım canım gebelik testi malesef negatif Ne eşimde ne bende hiç bir sorun yoktu tutar diye çok ümitlenmiştim ama malesef olmadı
Adet gününü bekle bence de, olmazsan eğer kan ver gebelik testlerine hiç güvenmiyorum ben. İlk aşılamanmıydı

Adet gününü bekle bence de, olmazsan eğer kan ver gebelik testlerine hiç güvenmiyorum ben. İlk aşılamanmıydı
Evet canım ilk aşılama doktor dedi tutar çünkü herhangi bir problem yok tutar dedi falan umutlanmıştım ama malesef olmadı gene yaparım kan tahlili ama pek umudum kalmadı canım ya

Belki daha erkendir gebelik testi için adetini bekle ve kan ver inşallah hamilesindir
Belkide erkendir ama ne bileyim negatifi gördüm ya moralim bozuldu umudum kalmadı ama belkide dediğiniz gibidirde bira daha bekliyim belki ufak bir umud olur inşallah kızlar

Belkide erkendir ama ne bileyim negatifi gördüm ya moralim bozuldu umudum kalmadı ama belkide dediğiniz gibidirde bira daha bekliyim belki ufak bir umud olur inşallah kızlar
İnşallah bolca dua et sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…