İlk iki gün ben de oldu hatta aşılama günü hafif pembe bir akıntı geldiHakkımızda hayırlısı olsun . Sanada da sorayım o zaman ben 9 unda yaptırdım işte, sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım var. Normal mi ya, kafayı yicem düşünmekten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk iki gün ben de oldu hatta aşılama günü hafif pembe bir akıntı geldiHakkımızda hayırlısı olsun . Sanada da sorayım o zaman ben 9 unda yaptırdım işte, sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım var. Normal mi ya, kafayı yicem düşünmekten
Keşke sadece ilk iki gün olsaydı bugün 5.gün hala kasık ağrım var. Galiba adet olacağımİlk iki gün ben de oldu hatta aşılama günü hafif pembe bir akıntı geldi
Ben buna yoruyorum artıkKeşke sadece ilk iki gün olsaydı bugün 5.gün hala kasık ağrım var. Galiba adet olacağım![]()
Duphaston kullandın mı? Kullanıyor musunBilemezsin canım bende sadece bacak ağrısı var başka bir şey yok
Yok sadece progestanBilemezsin canım bende sadece bacak ağrısı var başka bir şey yok
Olumsuz düşünmeyin, tutmuştur inşallah. Size diyorum ama benimde bir yanım tutmadı mı acaba diyor. 15 günü beklemek zor, sabır gerektiriyor.Bende göğüs hassasiyeti de kalmadı tutmadı mı acaba
İnşallah canım adet olacak gibi de değilimOlumsuz düşünmeyin, tutmuştur inşallah. Size diyorum ama benimde bir yanım tutmadı mı acaba diyor. 15 günü beklemek zor, sabır gerektiriyor.
Benimde tüm ağrılarım gitti sanırım tutmadı ya siz kan verdiniz mi acabaBende göğüs hassasiyeti de kalmadı tutmadı mı acaba
Yok vermedim idrar da pozitif görmezsem almamBenimde tüm ağrılarım gitti sanırım tutmadı ya siz kan verdiniz mi acaba
Ben 11. Gün verdim kan negatif sonradan artma ihtimali var mı hiçYok vermedim idrar da pozitif görmezsem almam
İnşallah öyle olurBen 11. Gün verdim kan negatif sonradan artma ihtimali var mı hiç![]()
İnşalah artar ben vermedim ya korkuyorum vermeye belirti var mıBen 11. Gün verdim kan negatif sonradan artma ihtimali var mı hiç![]()
Yerlesmedir insallah1 damla kahve pembe leke değmiş çamaşırıma ama silince gelmedi de acaba ye
Kasık ve bel ağrılarımın yanı sıra bugün vücut ısımda değişiklik var. Yanıyorum arkadaşlar ellerim, ayaklarım. Ateş basıyorMerhaba hanımlar 09.03.2026 da devlette aşılama yaptırdım, birinci aşılamam. Dün ve bugün fazlasıyla bel ağrım var. Acaba sizde benim gibi 2.3.gün bel ağrısı yaşadınız mı? Niye olur? Evde günlük işlerimi yapıyorum yemek yapmak, çamaşır katlamak vs.gibi sadece ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum. Acaba kendimi yoruyor muyum? Ondan mı ağrıyor.
Duphastonu neden verdi drKasık ve bel ağrılarımın yanı sıra bugün vücut ısımda değişiklik var. Yanıyorum arkadaşlar ellerim, ayaklarım. Ateş basıyor
Nedeni sormadım ama içeriğine baktığımda düşük olmaması ve bebek tutunması için olduğu yazıyordu. Bebeğin yatağını hazırlayan destekleyici bir ilaçmışDuphastonu neden verdi dr