• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Hakkımızda hayırlısı olsun . Sanada da sorayım o zaman ben 9 unda yaptırdım işte, sanki adet olacakmışım gibi kasık ve bel ağrılarım var. Normal mi ya, kafayı yicem düşünmekten
İlk iki gün ben de oldu hatta aşılama günü hafif pembe bir akıntı geldi

Bilemezsin canım bende sadece bacak ağrısı var başka bir şey yok

Bende göğüs hassasiyeti de kalmadı tutmadı mı acaba

Bende göğüs hassasiyeti de kalmadı tutmadı mı acaba
Olumsuz düşünmeyin, tutmuştur inşallah. Size diyorum ama benimde bir yanım tutmadı mı acaba diyor. 15 günü beklemek zor, sabır gerektiriyor.

1 damla kahve pembe leke değmiş çamaşırıma ama silince gelmedi de acaba ye

Pazartesi günü aşılamayı yaptırmıştım,o günden beri kasık ve bel ağrısı yaşıyorum.En çokta kasık ağrısı.Günde 3 kere Duphaston kullanıyorum.Bugün yanıyorum, oturduğum odada cam açtım. Ellerim, ayaklarım, vücudum.

Merhaba hanımlar 09.03.2026 da devlette aşılama yaptırdım, birinci aşılamam. Dün ve bugün fazlasıyla bel ağrım var. Acaba sizde benim gibi 2.3.gün bel ağrısı yaşadınız mı? Niye olur? Evde günlük işlerimi yapıyorum yemek yapmak, çamaşır katlamak vs.gibi sadece ağır kaldırmamaya özen gösteriyorum. Acaba kendimi yoruyor muyum? Ondan mı ağrıyor.
Kasık ve bel ağrılarımın yanı sıra bugün vücut ısımda değişiklik var. Yanıyorum arkadaşlar ellerim, ayaklarım. Ateş basıyor

Duphastonu neden verdi dr
Nedeni sormadım ama içeriğine baktığımda düşük olmaması ve bebek tutunması için olduğu yazıyordu. Bebeğin yatağını hazırlayan destekleyici bir ilaçmış

Back
X