aşılama

Yaaa inşallah ilk defa çatlatma yapıyoruz ve karnim çok ağrıyor yani hem kasiklarim hem karnim :KK43: normal mi bu onu bilmiyorum
Normal canım çatlıyolar yat dinlen :KK66:
Mutlaka vardır canım ben hep denemeye useniyo rum sanırım :KK66:
Valla bende:KK8:

Valla kızlar ben üşenmedim yaptım:KK1:
ama işe yaramadı işe yarayanlar da var dikkat etmek lazım yaparken üşütmemek en önemlisi buharın sıcaklıgını iyi ayarlamak lazım o zaman yaparken cok arastırmıstm cok sıcak olunca rahime zarar veriyo die okudum gözüm korkmustu ama işte her duydugumu bi umutla belki olur diye yaptım belki de sorun iltihap olmadıgı için bende işe yaramadı
denemek isterseniz yapabilirsiniz onun yerine daha saglıklı ve sakıncası olmayan yine iltihap için uygulanan sogan suyu kürü uygulayabilirsiniz onu da yapmıs biri olarak tavsiye ederim:KK52:

Ayyy soğan suyu mu yani büyük konuşmak istemiyorum ama bence korkunç bişey :KK12: ya inşallah bu ay bize bebeklerimizi getirir

Ayyy soğan suyu mu yani büyük konuşmak istemiyorum ama bence korkunç bişey :KK12: ya inşallah bu ay bize bebeklerimizi getirir
Cok haklısın canm sogan diyince zaten bi düşünüyo insan valla bu bebek özlemiyle neler yaptım anlatsam uzar da uzar..
ilk başta tadı cokk kötü geldi ama zar zor içtim alıstım da zamanla bazen bu kullandıgımız ilaçlar küçük kistler yapabliyo yumurta catlamayınca bende olmustu sogan suyu ilr eridi hiç ilaç kullamadn tadı kötü ama faydası cok
içerken de cok zayıflamıstım hatta kilolu bayanlat deneyebilir:KK66:

Evet çok zor sogan kürü.bende ilk günlerde çok zorlandım midem bulanıyor geri çıkacak gibi oluyordu ama sonraları midede alisiyor ben nefesimi tutup içiyordum kokusunu almayayim diye.
yapamam dediğin neleri yapıyorsun zaman geçtikçe:KK42:

Evet çok zor sogan kürü.bende ilk günlerde çok zorlandım midem bulanıyor geri çıkacak gibi oluyordu ama sonraları midede alisiyor ben nefesimi tutup içiyordum kokusunu almayayim diye.
yapamam dediğin neleri yapıyorsun zaman geçtikçe:KK42:
Cok dogru içmeme demiştim bende ama içtim nelere alısıyo insan sogan suynu bile içiriyo bu dert:KK61:
Hayurkı gecelr canm hosgeldin nasış gidiyo tedavi başladın mı

Hosbuldum canım tedavi klomenle başladı bugün 3 gün.2 günüm daha var sonra kontrole gidecem bakalım ne durumdaysam.sen beklemede misin Bu ara

Hosbuldum canım tedavi klomenle başladı bugün 3 gün.2 günüm daha var sonra kontrole gidecem bakalım ne durumdaysam.sen beklemede misin Bu ara
Hadi bakalm hayırlı güzel haberlerle gel
Ben beklemedeyim kafamı bosaltıcam biraz atmam lazım su stresi yine giricez zorlu bi sürece agır geliyo gerçekten bitseydi hayırlsıyla
kendimi coook yaşlı hissesiyorum
nisan da başlayalım dedim eşime havalar düzelsin tam dedi ben cok üşüyen hemen hastalanan biriyim ısınsın hava dedi mayıs a kaldı nasıl geçicek günler:KK69:

Cok endişelyim o kadar cabanın üstüne tutmazsa bi de tamamen bırakırım kendimi tüp bebek zorlu bi sürec bulunduğum sehirde de yapılmıyo ankaraya gidiş geliş yapıcaz zorlu günler bizi bekliyo

Canım bekleyiş zor allah yardımcımız olsun.belkide bu ara donemde gelir bebis :KK76:bende kendimi her zaman bulunduğum yaştan hep daha büyük hissettim yani bende yasliyim :KK5:

Cok endişelyim o kadar cabanın üstüne tutmazsa bi de tamamen bırakırım kendimi tüp bebek zorlu bi sürec bulunduğum sehirde de yapılmıyo ankaraya gidiş geliş yapıcaz zorlu günler bizi bekliyo
Cnm hayırlısı olsun . Umarım tutar. Ama sen şimdi artık bence bunları Düşünme bence . Kafanı rahatlattığında mucize seni bulabilir...

Kızlar gecen ay ben adetimin 3. Gunü haftasonuna denk gelince 5. Günü'nde gittim ve puregon a 5. Günde başladım . Adetim zaten bitmişti. Bu sefer 3. Gunü başladım adetim kesildi acaba normal mi ?

Kızlar gecen ay ben adetimin 3. Gunü haftasonuna denk gelince 5. Günü'nde gittim ve puregon a 5. Günde başladım . Adetim zaten bitmişti. Bu sefer 3. Gunü başladım adetim kesildi acaba normal mi ?
Kullanır kullanmaz mi kesildi canım ben adetin 2. Günü başlamıştım ve bi sıkıntı yasamamistim bence senin bu ayki adetin kısa surmistur

Canım endiselenme mek elde değil tabi ama bu süreçlerin sonunda Rabbim bize mukafatimizi verecek inşallah hem ne kadar endiselenirsek süreç o kadar zorlaşıyor bence. .. kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemeniz

Canım endiselenme mek elde değil tabi ama bu süreçlerin sonunda Rabbim bize mukafatimizi verecek inşallah hem ne kadar endiselenirsek süreç o kadar zorlaşıyor bence. .. kaç yıllık evlisin ve kaçıncı denemeniz
5 senemiz biticek canm ilk evlendiğimde ilk ay normal hamile kaldm ama dıs gebelik oldu ameliyat oldm:KK61:
Tüplerim alınmadı duruyo rahim filmim de temiz ama gebelik olmadı uzun zaman oldu bize yıprandm artık hastane işlerinden o yüzden düşünüyorm yine napıcaz nasıl olucak aklımdan cıkmıyo ki

Cnm hayırlısı olsun . Umarım tutar. Ama sen şimdi artık bence bunları Düşünme bence . Kafanı rahatlattığında mucize seni bulabilir...
Aynı eşim gibi söyledin o da bana hep düşünme kafanı bi rahatlat tüp bebeğe bile gerek kalmıycak diyo:KK51:
Ama nasıl yapılır bu rahatlama ben burda yazıyrm rahat ol düşünme canm diye ama kendim yapamıyorum ki

5 senemiz biticek canm ilk evlendiğimde ilk ay normal hamile kaldm ama dıs gebelik oldu ameliyat oldm:KK61:
Tüplerim alınmadı duruyo rahim filmim de temiz ama gebelik olmadı uzun zaman oldu bize yıprandm artık hastane işlerinden o yüzden düşünüyorm yine napıcaz nasıl olucak aklımdan cıkmıyo ki
Canım zor zamanlar gecirmissin ama neyseki kalıcı problemler oluşturmamis bu süreçler Allah gönlünce versin :)

Back
X