aşılama

Açıklama için sağol cnm beceremedim anlatmayı . Bu arada ilacı insülin direnci sorunu olmayanlarda kullanıyor.
Rica ederim canim ;) Benim de insülin direncim yok hatta doktor ilacı aldıktan sonra 1 bardak şekerli süt iç dedi ama mevcut bi direnç herkeste var onu aşağıya cekiyo bu ilac

neye inancagimi da sasridim o dio onu yapbu dio sunu dene insan cook stres oluo sundanmi bundanmi olmuo acaba die :KK43:
kiminin ilkte tutmus kiminin tutmamis insan neye inancni sasirio:110:
Tatlım insanları çok dinleme bence sadece doktoru dinle ben alternatif bi şeyler hiç denemedim ama hep şunu iç bunu iç diye söylediler sanki tek bende bitiyomus herşey gibi sonra bu sene ayrıntılı muayeneni ardından esimde sıkıntı olduğu öğrenildi ve tedaviye başlandı yani diğer yöntemleri denemedigime hiç pişman degilim

so
Tatlım insanları çok dinleme bence sadece doktoru dinle ben alternatif bi şeyler hiç denemedim ama hep şunu iç bunu iç diye söylediler sanki tek bende bitiyomus herşey gibi sonra bu sene ayrıntılı muayeneni ardından esimde sıkıntı olduğu öğrenildi ve tedaviye başlandı yani diğer yöntemleri denemedigime hiç pişman degilim
sorma insan cok zorlanio beni en iyi siz anlarsiniz :KK1:
anneme kadar gidio yok onu nie ypmadi bunu nie yapmadi bende simdi cok iyi bi doktoe buldum once Allaha sonrada doktoruma guveniyorum rabbim emeklerimixi bosa cikarmasin :110:

kizlar bende asilamaya basladim insalah hayirlisiyla olur.haftaici yuksek ihtimal asilamam yapilcak cokta stresliyim insallah iyi gecer ya 3 senedir istiyoruz :anneadayı:

Canım onlara kapat kulağını sen de ;) yumurta gelişimin nasıl gidiyo ve neden olma ihtimali yüzde 15 dediki

yu
Canım onlara kapat kulağını sen de :KK66: yumurta gelişimin nasıl gidiyo ve neden olma ihtimali yüzde 15 dediki
yumurtalarimda hic sorun yok gayet iyi olgunlasio ctlio ama kalamadim dha hic :( asilama sansi genelde yuzde 15 mis ondan dedi o_O

Himmm anladım canim sakin sakin beklemelisiniz kan tahliline kadar benim asilama olacak ti ama çok sayıda yumurtam buyudu ve doktor asilama yapmadı sadece çatlatma iğnesi yaptı normal deneyin dedi ay sonunu bekliyoruz bakalım sonucu almak icin

Himmm anladım canim sakin sakin beklemelisiniz kan tahliline kadar benim asilama olacak ti ama çok sayıda yumurtam buyudu ve doktor asilama yapmadı sadece çatlatma iğnesi yaptı normal deneyin dedi ay sonunu bekliyoruz bakalım sonucu almak icin
bakarsin o haberi senden aliriz hem yumurtanda cokmus :KK68:

Hayırlısı bakalim hiç birşeye olumsuz yaklaşmak istemiyorum ama benim eşimin sprmlerinde ileri hareketlilik sorunu var çok çok zor yumurtaya ulaşması ;)

[QUOTE="sheyma87, post: 3996 member: 3]so

anneme kadar gidio yok onu nie ypmadi bunu nie yapmadi bende simdi cok iyi bi doktoe buldum once Allaha sonrada doktoruma guveniyorum rabbim emeklerimixi bosa cikarmasin :110:[/QUOTE]
Canm o kadar iyi anlıyrm ki sseni inşallah gececk bu günler Rabbim vermeyeceği seyin hayalini kurdurmazmıs o kadar cok hayalimiz var ki bebekkerimizle hepiniz dr öylesinizdir eminim bebeğim olınca sunu yapıcam die o günler gelecek Allahn izniyle

[QUOTE="sheyma87, post: 3996 member: 3]so

anneme kadar gidio yok onu nie ypmadi bunu nie yapmadi bende simdi cok iyi bi doktoe buldum once Allaha sonrada doktoruma guveniyorum rabbim emeklerimixi bosa cikarmasin :110:
Canm o kadar iyi anlıyrm ki sseni inşallah gececk bu günler Rabbim vermeyeceği seyin hayalini kurdurmazmıs o kadar cok hayalimiz var ki bebekkerimizle hepiniz dr öylesinizdir eminim bebeğim olınca sunu yapıcam die o günler gelecek Allahn izniyle[/QUOTE]
insallah canim ya insallahbizimde evimiz senlenir :((

neye inancagimi da sasridim o dio onu yapbu dio sunu dene insan cook stres oluo sundanmi bundanmi olmuo acaba die :KK43:
kiminin ilkte tutmus kiminin tutmamis insan neye inancni sasirio:110:

Canım ben sadece doktorun dediğini yapıyorum . Ya etkenler ve Kişilerin durumları değiştiği için herkesin farklı oluyor . Benim bildiğim ilk seferde tutan 2 kişi var ama 2 3 denemede de tutmayan da bir Sürü tanıdığım var. Yani dua edip hayırlısını dileyeceğiz .

Arkadaşlar bu çatlatma ignesinin üzerinden 4 gün geçti ama ben ilişkiye girerken yogun kasik ağrısı yaşıyorum yani değişik bi ağrı oluyo böyle bi durum yaşayan varmı

Arkadaşlar aşılama öncesi vurulan bu puregon dan mı Kaynaklı bilmem inanılmaz mutsuzluk var üzerimde bugün sağ kasığımda inanılmaz ağrı var. Hep ağlayasım var gibi . Bezgin Bekir gibiyim hiç birşey yapasım yok . Acaba ikisi üst üste oluncamı böyle oldu. :110:

Merhaba
ben yeni üye oldum ama uzun zamandir takip ediyorum.
ocak ve subatta 2ay arka arkaya aşlama yapildi klomen kullandim ve pregnyl çatlatma iğnesi oldum. 2yumurtam olustu 2ayda da ama tutmadi.bu ay biraktim doktor ara vermek daha iyi kendini rahat hissettiginde gel dedi. Sebepsiz infertilite 2.5yillik evliyim 1.5yildir istiyorum olmuyo ve ben de hepiniz gibi etrafin laflarindan çok skildim. Rabbim bize de anne olmayi nasip etsin.(amin)

Back
X