- 13 Mart 2011
- 368
- 20
- 68
- 39
Rica ederim canimAçıklama için sağol cnm beceremedim anlatmayı . Bu arada ilacı insülin direnci sorunu olmayanlarda kullanıyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canimAçıklama için sağol cnm beceremedim anlatmayı . Bu arada ilacı insülin direnci sorunu olmayanlarda kullanıyor.
Tatlım insanları çok dinleme bence sadece doktoru dinle ben alternatif bi şeyler hiç denemedim ama hep şunu iç bunu iç diye söylediler sanki tek bende bitiyomus herşey gibi sonra bu sene ayrıntılı muayeneni ardından esimde sıkıntı olduğu öğrenildi ve tedaviye başlandı yani diğer yöntemleri denemedigime hiç pişman degilimneye inancagimi da sasridim o dio onu yapbu dio sunu dene insan cook stres oluo sundanmi bundanmi olmuo acaba die
kiminin ilkte tutmus kiminin tutmamis insan neye inancni sasirio![]()
sorma insan cok zorlanio beni en iyi siz anlarsinizTatlım insanları çok dinleme bence sadece doktoru dinle ben alternatif bi şeyler hiç denemedim ama hep şunu iç bunu iç diye söylediler sanki tek bende bitiyomus herşey gibi sonra bu sene ayrıntılı muayeneni ardından esimde sıkıntı olduğu öğrenildi ve tedaviye başlandı yani diğer yöntemleri denemedigime hiç pişman degilim
kizlar bende asilamaya basladim insalah hayirlisiyla olur.haftaici yuksek ihtimal asilamam yapilcak cokta stresliyim insallah iyi gecer ya 3 senedir istiyoruz![]()
yumurtalarimda hic sorun yok gayet iyi olgunlasio ctlio ama kalamadim dha hicCanım onlara kapat kulağını sen deyumurta gelişimin nasıl gidiyo ve neden olma ihtimali yüzde 15 dediki
bakarsin o haberi senden aliriz hem yumurtanda cokmusHimmm anladım canim sakin sakin beklemelisiniz kan tahliline kadar benim asilama olacak ti ama çok sayıda yumurtam buyudu ve doktor asilama yapmadı sadece çatlatma iğnesi yaptı normal deneyin dedi ay sonunu bekliyoruz bakalım sonucu almak icin
Canm o kadar iyi anlıyrm ki sseni inşallah gececk bu günler Rabbim vermeyeceği seyin hayalini kurdurmazmıs o kadar cok hayalimiz var ki bebekkerimizle hepiniz dr öylesinizdir eminim bebeğim olınca sunu yapıcam die o günler gelecek Allahn izniyle[/QUOTE][QUOTE="sheyma87, post: 3996 member: 3]so
sorma insan cok zorlanio beni en iyi siz anlarsiniz
anneme kadar gidio yok onu nie ypmadi bunu nie yapmadi bende simdi cok iyi bi doktoe buldum once Allaha sonrada doktoruma guveniyorum rabbim emeklerimixi bosa cikarmasin![]()
nasip canim ya hersey olmaz dedigimiz neler oluo rabbim oyle buyukkiHayırlısı bakalim hiç birşeye olumsuz yaklaşmak istemiyorum ama benim eşimin sprmlerinde ileri hareketlilik sorunu var çok çok zor yumurtaya ulaşması![]()
neye inancagimi da sasridim o dio onu yapbu dio sunu dene insan cook stres oluo sundanmi bundanmi olmuo acaba die
kiminin ilkte tutmus kiminin tutmamis insan neye inancni sasirio![]()
sana da sebeepsiz mi denio![]()
canim insallah ya sen asilama yaptirdinmi suan bekliomusunŞimdiye kadar hep sebepsiz dediler cnm bu aşılamadan sonra yumurtaların dirençli Gelişmekte zorlanıyor dedi doktor .
Cnm benim ilki tutmadı şimdi iğnelere tekrar başladım . Ikinci yapılacak bakalım .canim insallah ya sen asilama yaptirdinmi suan bekliomusun
Ben aşılamadan önce vurulmuştum ama öyle bir etkisi olmamıştı cnm ...Arkadaşlar bu çatlatma ignesinin üzerinden 4 gün geçti ama ben ilişkiye girerken yogun kasik ağrısı yaşıyorum yani değişik bi ağrı oluyo böyle bi durum yaşayan varmı