aşılama

ilk aşılaması tutan var mı.bende beklemedeyım:(
Ilk asilamasi tutan oluyor AMA fazla degil bende adet olmayi bekliyorum 2nci asilamami olcam Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallah

Ilk asilamasi tutan oluyor AMA fazla degil bende adet olmayi bekliyorum 2nci asilamami olcam Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallah

bende beklıyom bugun 8.gün haftaya çarşamba 15 gün olcak.çok stresli bi iş.helede beklemek.inş ilk seferde tutanlardn oluruz bide.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bende beklıyom bugun 8.gün haftaya çarşamba 15 gün olcak.çok stresli bi iş.helede beklemek.inş ilk seferde tutanlardn oluruz bide.:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canım nasılsın tahlil günü yarın mı inşallah hayırlı haberlerini alırız benim de 2. Aşılamam ayın12sinde yapıldı bekliyorum

Merhaba arkadaslar bende 3 Şubat aşılama oldum. 1haftadir akşamları adet sancısı gibi bir ağrı oluyor ve kasigimin ortasında şişkinlik var 1haftadir. Bunları yarayan ve pozitif sonuç alan varmi?

Canım nasılsın tahlil günü yarın mı inşallah hayırlı haberlerini alırız benim de 2. Aşılamam ayın12sinde yapıldı bekliyorum
Malesef canım 11.günümde adet oldum.2.aşılama için tekrar başlıcam

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım uzun zamandır siteyi takip ediyorum, bende bu ay aşılama yaptırcam pek de umutlu değilim başarı oranı düşük olduğu için ama umarım hepimizin sonuçları pozitif olur, her ay beklemekten çok sıkıldım

merhaba bundan 1 .5 yıl önce 5 aylık bi gebeliğim oldu.evlendikten 4 ay sonra kendiliginden.rahim agzı yetmezliği ile bebegimi kaybettim.annem kanser hastası oldugu icin sonrasında düsunemedim.7 ay önce vefat etti.yaklasık 7 5 aydır istıyoruz.dr yumurtlam atakibi yaptı normal hsg cekti normal.sperm analizi yaptırdık.biraz düsük.asılama yapcaz dedi.dün tanıdık bı dr arkadasımız var onu aradık biz sanıyoruz ki bi bebek olmus asılamaya gerek olmaz.dediki bu düsük hemen asılama yaptırın olmazsa tup bebege için.sok oldum ne olur fikir verın geceden beri uyuyamıyorum.esimin sperm sonucları 15.400.000 ml 49.300.000 toplam motil %59.7 sizce asılama yaptırıyım bekliyim mi sansım ne kadar sizin sperm sonuclarınız nasıl

bizmki 25 milyon toplam hareket %50 bize bile biraz bekleyebilirsiniz dedi doktor ama ben beklemekten sıkıldım yaptırcam bu ay sizin sonuçlar daha iyi aslında ama yaptır bencede aklında kalmasın

Aaa 11. Günde mi canım belki Yerleşme kanamasıdır çok erken değil mi daha en azından 4 gün olması lazımdı Hayırlısı tabi Dr unla bi görüş bence
Yerleşme kanaması gibi degildi.yoğundu ben önce düşük falan sandım.doktra gttm adet dedı.bıtnce gel dedı.yumurtalıklarn durumuna göre harekt edrz dedı.yarn gidicm baklım.muhtemlen iğne verck gene sgk da artk karslmıyo ığnelrı gene bi 100tl vericm.cnm seninde ikinciydi sanırm.senın nasl olmuştu ara verdmı doktır.

Yerleşme kanaması gibi degildi.yoğundu ben önce düşük falan sandım.doktra gttm adet dedı.bıtnce gel dedı.yumurtalıklarn durumuna göre harekt edrz dedı.yarn gidicm baklım.muhtemlen iğne verck gene sgk da artk karslmıyo ığnelrı gene bi 100tl vericm.cnm seninde ikinciydi sanırm.senın nasl olmuştu ara verdmı doktır.

1.aşılamadan sonra muayene etti Elhamdülillah kist olmadığını görünce 2.aşılamayı yaptı ama benim ihtimal daha da düşük sol tüp kapalı sağ tüpe de miyom dışardan baskı yapıyormuş yani biz tüp bebek desteğinden faydalanmak için yaptırdık Dr miyom ameliyatı ol diyo ama ben ameliyat olmak istemiyorum riskleri var araştırdım miyomu olup da hamile kalan çok inş kısmet olursa doğumda alsınlar istiyorum ama nasip

sagol cnm fikrin için sizinde rakam cok iyi toplam motilite mi yuzde elli cnm

1.aşılamadan sonra muayene etti Elhamdülillah kist olmadığını görünce 2.aşılamayı yaptı ama benim ihtimal daha da düşük sol tüp kapalı sağ tüpe de miyom dışardan baskı yapıyormuş yani biz tüp bebek desteğinden faydalanmak için yaptırdık Dr miyom ameliyatı ol diyo ama ben ameliyat olmak istemiyorum riskleri var araştırdım miyomu olup da hamile kalan çok inş kısmet olursa doğumda alsınlar istiyorum ama nasip
anladım canım hayırlısıyla bizde sonunda bebişlerimize kavuşuruz.bende yarn gidicem baklım 2. aşılamyı nezmn dicek

Çok şükür canım senin adına çok sevindim inşallah Rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla benim tahlil günü ayın 26 Si falan ama kararsızım 3mart da tahmini adet günüm beklesem mi diyorum bi yandan da yaptırayım diyorum çünkü sonuca göre Dr dan randevu almam Lazım geç kalırsam randevuyu kaçırabilirim drun yoğunluğundan

Çok şükür canım senin adına çok sevindim inşallah Rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla benim tahlil günü ayın 26 Si falan ama kararsızım 3mart da tahmini adet günüm beklesem mi diyorum bi yandan da yaptırayım diyorum çünkü sonuca göre Dr dan randevu almam Lazım geç kalırsam randevuyu kaçırabilirim drun yoğunluğundan
inş canım benim.bence sen 26.sına al randevunu yaptır bi testini ona göre hareket edersin enazından.çunku beklemekte kötü.

Back
X