Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk asilamasi tutan oluyor AMA fazla degil bende adet olmayi bekliyorum 2nci asilamami olcam Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallahilk aşılaması tutan var mı.bende beklemedeyım![]()
Ilk asilamasi tutan oluyor AMA fazla degil bende adet olmayi bekliyorum 2nci asilamami olcam Allah tez zamanda kucaklarimizi doldurur insallah
bende beklıyom bugun 8.gün haftaya çarşamba 15 gün olcak.çok stresli bi iş.helede beklemek.inş ilk seferde tutanlardn oluruz bide.![]()
Malesef canım 11.günümde adet oldum.2.aşılama için tekrar başlıcamCanım nasılsın tahlil günü yarın mı inşallah hayırlı haberlerini alırız benim de 2. Aşılamam ayın12sinde yapıldı bekliyorum
Malesef canım 11.günümde adet oldum.2.aşılama için tekrar başlıcam
Yerleşme kanaması gibi degildi.yoğundu ben önce düşük falan sandım.doktra gttm adet dedı.bıtnce gel dedı.yumurtalıklarn durumuna göre harekt edrz dedı.yarn gidicm baklım.muhtemlen iğne verck gene sgk da artk karslmıyo ığnelrı gene bi 100tl vericm.cnm seninde ikinciydi sanırm.senın nasl olmuştu ara verdmı doktır.Aaa 11. Günde mi canım belki Yerleşme kanamasıdır çok erken değil mi daha en azından 4 gün olması lazımdı Hayırlısı tabi Dr unla bi görüş bence
Yerleşme kanaması gibi degildi.yoğundu ben önce düşük falan sandım.doktra gttm adet dedı.bıtnce gel dedı.yumurtalıklarn durumuna göre harekt edrz dedı.yarn gidicm baklım.muhtemlen iğne verck gene sgk da artk karslmıyo ığnelrı gene bi 100tl vericm.cnm seninde ikinciydi sanırm.senın nasl olmuştu ara verdmı doktır.
anladım canım hayırlısıyla bizde sonunda bebişlerimize kavuşuruz.bende yarn gidicem baklım 2. aşılamyı nezmn dicek1.aşılamadan sonra muayene etti Elhamdülillah kist olmadığını görünce 2.aşılamayı yaptı ama benim ihtimal daha da düşük sol tüp kapalı sağ tüpe de miyom dışardan baskı yapıyormuş yani biz tüp bebek desteğinden faydalanmak için yaptırdık Dr miyom ameliyatı ol diyo ama ben ameliyat olmak istemiyorum riskleri var araştırdım miyomu olup da hamile kalan çok inş kısmet olursa doğumda alsınlar istiyorum ama nasip
anladım canım hayırlısıyla bizde sonunda bebişlerimize kavuşuruz.bende yarn gidicem baklım 2. aşılamyı nezmn dicek
Öğleden snra gidicem yumurtalara bakıcak bakım durumları ıyıyse gene aşılamaya baslıczÂmin canım inşallah sen ne zaman gidiyorsun Dr a
Öğleden snra gidicem yumurtalara bakıcak bakım durumları ıyıyse gene aşılamaya baslıcz
Yumurtalıklata iyi dedi doktrum.menagon verdi.sanırım haftayada 2.aşılama yapılır.inş bu sefer olur.sen nasılsn canım.test günün nezamandıHayırlı haberlerini bekliyorum canım inşallah bu vesile olur kavuşursun
inş canım benim.bence sen 26.sına al randevunu yaptır bi testini ona göre hareket edersin enazından.çunku beklemekte kötü.Çok şükür canım senin adına çok sevindim inşallah Rabbim tamamına erdirir hayırlısıyla benim tahlil günü ayın 26 Si falan ama kararsızım 3mart da tahmini adet günüm beklesem mi diyorum bi yandan da yaptırayım diyorum çünkü sonuca göre Dr dan randevu almam Lazım geç kalırsam randevuyu kaçırabilirim drun yoğunluğundan