Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet canım dün aldım ve hemen basladım.3 tane kaldı ama artık delik deşik oldum.Sen iğnelere başladın mı
ewet canım dün aldım ve hemen basladım.3 tane kaldı ama artık delik deşik oldum.
AMİN İNŞALLAH CANIM.zaten benim ilk aşılamadan ümidim yoktu.çoğunun ilkinde tutmuyodu.ikinciye ümitliydim ve ikinci aşılama olmasına sayılı günler kaldı.bugün menagonu bitirdim ve yarın doktoruma gidicem bakalım ne dicek.sen nasılsın bu arada canım.Hiçbir zafere Çiçekli yoldan gidilmez Demiş büyükler ne yapalım bizim imtihanımız da böyleymiş Rabbim kaldıramayacağımızı vermesin
AMİN İNŞALLAH CANIM.zaten benim ilk aşılamadan ümidim yoktu.çoğunun ilkinde tutmuyodu.ikinciye ümitliydim ve ikinci aşılama olmasına sayılı günler kaldı.bugün menagonu bitirdim ve yarın doktoruma gidicem bakalım ne dicek.sen nasılsın bu arada canım.
sanırım çatlatma iğnesini yarın vericek.bugün gittim. yumurtalarıma baktı çok güzel bu sefer diğerine göre dedi.şuan 15mm 2 gün sonra 20mm olur dedi.sabah gene gidicem bikez daha bakıcak.e2 ve Lh tahlılı ıstedı onları yaptrcam muhtemelen cumaya kadar aşılama olurum.bende ilkinde çok kasmıstım ve ümitli degıldım boşa yaptırıyomusum gibi bi his vardı ama busefer öle olmucak inş.ALLAHIN izniyle sonuç iyi olucak.seninde inş sonuç iyi olur ve yaramazları alırız kucaklarımızaHayırlısı olsun canım çatlatma iğnesini ne zaman yapacaksın inşallah bu vesileyle olumlu olur ben ilk aşılamada çok zor beklemiştim bu sefer kasmıyorum Perşembe kan vericem inş tahlil sonucu cuma çıkacak öyle işte yarın hayırlı haberlerini bekliyorum
sanırım çatlatma iğnesini yarın vericek.bugün gittim. yumurtalarıma baktı çok güzel bu sefer diğerine göre dedi.şuan 15mm 2 gün sonra 20mm olur dedi.sabah gene gidicem bikez daha bakıcak.e2 ve Lh tahlılı ıstedı onları yaptrcam muhtemelen cumaya kadar aşılama olurum.bende ilkinde çok kasmıstım ve ümitli degıldım boşa yaptırıyomusum gibi bi his vardı ama busefer öle olmucak inş.ALLAHIN izniyle sonuç iyi olucak.seninde inş sonuç iyi olur ve yaramazları alırız kucaklarımıza![]()
arkadaşlar ben 3 senelik evliyim yaklaşık bir senedir korunmuyoruz lakin hemen olur sanıyordum olmadı .eşimde bende doktora gittik bir şey yok dedi .aşılamaya gerek yok dedi bir tek rahim filmi çekmedi .aklımda şimdi hep acaba tüplerim tıkalımı sorusu ..neden bana rahim filmi çekmediler ..zararlımı ..yaşım 28 çok sıttres oluyorum ayrıca
3 sagda 4 solda yumuşlarım var bikacının boyutuna çok güzel dedı doktorum.canım sen aşılamaya nekadar verıyodun.tüp bebek nekadar tutar acba bı bılgın var mı bnde merak edıyorum daAyyy âmin canım benim ben ilaçlardan mı oldu bilmiyorum ama bugün adet oldum ve tüp bebeğe başlamamız gerekirdi aslında ara vermek de istemiyordum ama eşim hastalandı grip oldu bu ay beklemeye kafa dinlemeye karar verdik
Senin adına çok sevindim maşallah kaç yumurta oluşmuş Hayırlısıyla bu sefer olsun istiyoruz Rabbimiziden hazinesinde bol merakla bekliyorum gelişmeleri Semacım dikkat et kendine şimdilik yumoşlarınla seni Allah'a emanet ediyorum inşallah kısa süre sonra bebişinle seni diycem![]()
anladım canım inş hakkımızda hayırlısı olur.bende bugun gıttım doktoruma tahlıl yaptı bıkez daha yumuşlarıma baktı.çok ıyı hersey dedı.çatlatma iğnesi verdi yarın vurdurcam ve cuma öğleden sonra aşılamayı yapcak.bakalım hayırlısıCanım ben Konya'da başkent ünv hastanesinde yaptırdım ilaçların %60 ını devlet karşıladı aşılamada da Ücret olarak sadece bi 12 lira istediler ama spermlerin hazırlanmasına 120 falandı galiba başka Ücret ödemedik tüp bebek de özel hastanelerde Ücretler çok değişiyormuş başkent hastanesi devletin ünv hastanesi olduğundan tüp bebek için rapor çıkartılırsa 2,500 lira olur Demişti Dr yanlız rapor çıkarabilmek için 2 kez iğneli aşılama yaptırmak ve belli bi yaşın üzerinde olmak gerekiyor diye biliyorum ben 29 yaşındayım 2.iğneli aşılamam da yapıldı yani artık tüp bebek denemek istiyorum böyle işte farklı illerde özel hastanelerde çok farklı fiyatlar söyleniyor 6-10 bin gbi
inş canımmm.en kısa zamanda sende hayırlı haberlerle gelırsın inş buraya.yarın öğleden sonra aşılamam var bu sefer bende ümitliyim tabıkı hersey allahın ıznıyle.sende üzülme birbirimize dualar edelimki bırımızden bırımızın kı kabul olur inş.Âmin canım çok şükür hadi inşallah ben çok ümitliyim senden inşallah umut olacaksın bana da inşallah diğer aşamalara gerek kalmaz bu vesileyle olur doktorundan memnunsan önemli değil bence de çünkü seni anlayan iyi bi Dr bulmak çok zor ben de durma çok güvenmiştim sevmiştim ama meğer istifa etmiş gidiyormuş son aşılama sırasında Davranışları çok farklıydı aşılamam sırasında da izne ayrıldı aşılama günü Ağladım zırladım da çağırdılar yani öylesine yaptı çok üzüldüm inş sen sevinirsin![]()
Bugün 2bucukta aşılama yapıldı baklım inş busefer tutturucaz.Âmin canım çok şükür hadi inşallah ben çok ümitliyim senden inşallah umut olacaksın bana da inşallah diğer aşamalara gerek kalmaz bu vesileyle olur doktorundan memnunsan önemli değil bence de çünkü seni anlayan iyi bi Dr bulmak çok zor ben de durma çok güvenmiştim sevmiştim ama meğer istifa etmiş gidiyormuş son aşılama sırasında Davranışları çok farklıydı aşılamam sırasında da izne ayrıldı aşılama günü Ağladım zırladım da çağırdılar yani öylesine yaptı çok üzüldüm inş sen sevinirsin
![]()
15 gün sonra olursa blli olur dedi.yani mart 15 e kadar beklemedeyimHayırlı olsun canımmm aman dikkat et kendine Sakın ağır falan kaldırma çok fazla ayakta kalmamaya çalış Dr ne zaman belli olabileceğine dair bişey söyledi mi canım ayyy kız ben çok heyecanlandım geri sayım başladıhaydi Paşa'lar haydi Paşa'lar haydiiiiiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiii
![]()
Aminnnnarkadaşlar inşallah sonucunz iyi olur RABBİM gönlünüze göre versin