aşılama

Maşallah senin 8-9 tane yumurtan olmuş benim sadece 1 tane oluştu ve aşılama yapıldı ama eşimin spermleri yıkandıktan sonra 1 ml de 2 milyon çıktı, doktorum da düşük bir ihtimal ama bunla da gebe kalanlar var dedi bakalım bekliyoruz günümüzü hayırlı haberler alırız inşallah..
Acaba kaç tanesi yeterli büyüklüğe gelecek?Perşembe günü belli olur değil mi?

Acaba kaç tanesi yeterli büyüklüğe gelecek?Perşembe günü belli olur değil mi?
Sanırım belli olur doktorun seni belirli aralıklarla çağırmıştır zaten kontrole beni hemen hemen 2 gün arayla çağırdı yumurta takibi yapmaya ve ben 10 gün iğne vurundum ilk 3-4 gün 50 ml, daha sonra hep 75 ml puregon vurdum yeterli oldu zaten son kontrole gittiğimizde doktor söylüyor uygun günü veriyor aşılama için..

Sanırım belli olur doktorun seni belirli aralıklarla çağırmıştır zaten kontrole beni hemen hemen 2 gün arayla çağırdı yumurta takibi yapmaya ve ben 10 gün iğne vurundum ilk 3-4 gün 50 ml, daha sonra hep 75 ml puregon vurdum yeterli oldu zaten son kontrole gittiğimizde doktor söylüyor uygun günü veriyor aşılama için..
Hayırlısı diyelim artık...İnşallah sende güzel haberlerini yazarsın canım inşallah buraya.Ben 50 ml den 25 ml düştüm :)

Hayırlısı diyelim artık...İnşallah sende güzel haberlerini yazarsın canım inşallah buraya.Ben 50 ml den 25 ml düştüm :)

amin inşallah yazarız hep birlikte :) ama sen sanırım her gün dozları arttırarak vurmuşsun daha sonradan azaltmışsın çok fazla yumurta oluşunca..

Allah hakkimizda hayirlisini versin umudumuzu kaybetmek yok.
Ben 3yillik evliyim 2senedir istiyorum 3kere aşilama yaptirdim sonunda başka doktora gittim 1tüpümün tikali oldugunu ve rahmimde polip oldugunu ögrendim yani aşilama zaten tutmazmiş yoktan yere yaptirmişim. Polipi aldirdim şimdi beklemedeyim ve hala umutluyum.yaşim 30 menopoz yakin ama rabbim istedikten sonra çifter çifter verir dostlar. :KK52:
Âmin canım inşallah

amin inşallah yazarız hep birlikte :) ama sen sanırım her gün dozları arttırarak vurmuşsun daha sonradan azaltmışsın çok fazla yumurta oluşunca..
Evet canım.Hergün 50 doz arttırdık.Mesela 1. gün 50 ikinci gün 100 üçüncü gün 150 gibi..Şimdi 25 ile devam edeceğiz.Aslında ben ikiz olmasını çok istiyorum,Rabbim sağlıklı ikiz nasip eder inşallah :)

Canim rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Nette okumuştum bebek tutunmaya çalişirken kanama olabiliyomuş. Allahtan ümit kesilmez ki kadinlarin hayati hep beklemek üzerine kurulmamiş mi? Sonuna kadar bekleyecegiz allahim hayirlisiyla kucagimizi dolduracak insallah.

Bende bir senedir heray bekliyorum baktik dogal yoldan olmuyo esimle gittik doktora o varikosel ameliyati oldu onun iyilesme surecini bekledik sonra asilama icin bana rahim filmi cekildi onda kanallar acikti Allahtan ama prolaktin hormonum yuksekmis, hormon tedavisi oldum gecen ay, bu ayda asilama... Artik beklemekten yoruluyo insan. Ama ins. Guzel haberler aliriz hepimiz.beklediğimize degcek Allahin izniyle. Her ne kadar coooook uzulmuyo gibi gorunsemde bebekle ilgili birsey okudugumda ozellikle teksem şıpır şıpır akiyo yaşlar :(

merhaba aşılama yaptırcam bende tek tupum kapalı sadece,ızmır de yasıyorum aşılama fıyatları tahmını nekadar tutuyor ozelde rapor karsılıyormu bılen varmı yardımcı olabılırmı

merhaba aşılama yaptırcam bende tek tupum kapalı sadece,ızmır de yasıyorum aşılama fıyatları tahmını nekadar tutuyor ozelde rapor karsılıyormu bılen varmı yardımcı olabılırmı
Canım ben istanbuldayım ama fikir vermesi açısından söyleyim.Spermleri yıkayacak merkez 375 tl, doktor ücret almıyor.Birde tedavi boyunca iğne kullanıyorsun onun bir bedeli var.

Canım ben istanbuldayım ama fikir vermesi açısından söyleyim.Spermleri yıkayacak merkez 375 tl, doktor ücret almıyor.Birde tedavi boyunca iğne kullanıyorsun onun bir bedeli var.
tesekkur ederm sen yaptırdınmı?benm tek tupum tıkalı bırde trıoıd sorunum var esımın spermlerı ıyı asılama mı tup bebekmı karar veremedm asılamada yıpranmak ıstemıyorum 1 yıldır denıyoruz

Ben bu ay yaptıracağım canım.Şu an iğne oluyorum 7. günümdeyim bugün.Dün kontrole gittim, 8-9 tane 10 ml boyutunda yumurtalarım oluşmuş perşembe tekrar bakacak doktor.Cumarteside aşılama yaparız dedi.Eşimde bir sıkıntı yok benimde, ben iki kez normal yolla hamile kaldım sonra kalpleri durduğu için kürtaj oldum.İkinci kürtjda rahimde yapışıklık olmuş hsg çekilince anlaşıldı.Çok şükür açıldı ama ben acele ediyorum bu seferde,o yüzden aşılama yaptıralım dedik. Haşimato troidi var bende.Onun içinde eutroxyn 75 ml. kullanıyorum sabahları.Şu an tsh 2.21 Haftaya çarşamba tekrar baktırcam.Doktor ne öneriyor sana,tüp bebek mi aşılama mı canım?

Merhaba bişey sormak istyrm ben 3 cu aşılamami yaptırdım bugün 4 gün kan pihtilasmasini hamile kalmadan goremiyor lar mi acaba yada 14 gün gebelik testini verirken pihtilasma içinde test istiyeblyrlarmi suan çok fazla bu pihtilasma sonucu düşük gördüm Dr lar bunu takip edeblyrlar mi bilginiz var mı

Son düzenleme:
Kızlar şimdi geldim doktordan.Bugün iğnenin 9. günüydü, bir sürü yumurta olmuşmuş ama İki tanesi istediğimiz boyuta gelmiş,bu akşam bi tane daha 350 lilik vurul dedi.Yarın sabah 9 da son kontrol var.Cumartesi akşamüstü aşılamayı yaparız, hatta pazarteside yaparız dedi.İki kez olabiliyor mu şaşırdım doğrusu :)

Merhaba, ben de pko var, haziranda aşılama yaptırmıştım, ilk aşılamamdı, hatta süreci bu başlık altına yazmıştım. Hamile kaldım. Fakat yedinci haftada düştü. Dün ikinci kez aşılama yaptırdım. Bu seferki doktor, yumurta büyütmek için Menogon verdi, geçen sefer Gonal verilmişti. 7 gün kalçadan iğne vuruldum geçen seferki göbektendi. Bu sefer aşılama, adet günümden sonraki 16.güne denk geldi, geçen sefer 13.günde olmuştum. Bu seferki aşılamada, doktor çatlatma iğnesinden sonra 26.saatte aşılamayı yaptı, geçen seferki 32.saatte olmuştu. Mühim değil dedi doktor. Her ikisinde de ertesi gün ilişki önerildi. Normal hayatınıza dönebilirsiniz, sadece ağır kaldırmayın ve ani hareketlerden sakının denildi. Bir de vajinal bir jel verildi. 15 gün sonra kan testi yaptıracağım. Bakalım, umutla bekliyorum. Dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun.

Merhaba, ben de pko var, haziranda aşılama yaptırmıştım, ilk aşılamamdı, hatta süreci bu başlık altına yazmıştım. Hamile kaldım. Fakat yedinci haftada düştü. Dün ikinci kez aşılama yaptırdım. Bu seferki doktor, yumurta büyütmek için Menogon verdi, geçen sefer Gonal verilmişti. 7 gün kalçadan iğne vuruldum geçen seferki göbektendi. Bu sefer aşılama, adet günümden sonraki 16.güne denk geldi, geçen sefer 13.günde olmuştum. Bu seferki aşılamada, doktor çatlatma iğnesinden sonra 26.saatte aşılamayı yaptı, geçen seferki 32.saatte olmuştu. Mühim değil dedi doktor. Her ikisinde de ertesi gün ilişki önerildi. Normal hayatınıza dönebilirsiniz, sadece ağır kaldırmayın ve ani hareketlerden sakının denildi. Bir de vajinal bir jel verildi. 15 gün sonra kan testi yaptıracağım. Bakalım, umutla bekliyorum. Dua ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun.
İnşallah hayırlı haberlerin gelir canım.Senin yumurtan kaç mm büyümüştü acaba?Bugün benim 9. günüm 15 mm.Pazartesi aşılama dedi doktor.Büyümezse diye çok tedirginim :(

Canım bende bu ay aşılama yaptırdım 12. günüm ve test günüm doktorum 12. gün yaptır dedi. İnşallah hepimizin ki tutar :KK69:

Hayırlı olsun Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin inşallah bende eylül gibi aşılamaya başlayacağım sizin amh hormonunuza bakılmışmıydı öncesinde bende de pko var amh 13 çıktı acaba bu değerle aşılama tutma şansı olur mu merak ediyorum
Cnm benm e2 değerime bakılıyordu amh ı hatrlamıorm

Back
X