• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

Canım senin yumurtan kaç mm de çatladı?
Ben aşılamadan iki gün önce gitmiştim canım 16-18 milimlerdeydiler iki gün daha kullandım iğneyi sonra çatlatma vurdum 20-23 arasında çatladılar canım. Ben görmedim doktor çatlamamış yada çatlamış demedi de hemşireye sordum çatlamıştı hepsi dedi dört yumurtam vardı.

Ben aşılamadan iki gün önce gitmiştim canım 16-18 milimlerdeydiler iki gün daha kullandım iğneyi sonra çatlatma vurdum 20-23 arasında çatladılar canım. Ben görmedim doktor çatlamamış yada çatlamış demedi de hemşireye sordum çatlamıştı hepsi dedi dört yumurtam vardı.
Benim iğnem dün sondu.Başka iğne vermedi doktor.24 saatte ancak etkisini gösterir dedi.İnşallah yarın 18 mm olur canım.Aşılamada pazartesi inşallah...İyi haberlerini bekliyorum :)

Benim iğnem dün sondu.Başka iğne vermedi doktor.24 saatte ancak etkisini gösterir dedi.İnşallah yarın 18 mm olur canım.Aşılamada pazartesi inşallah...İyi haberlerini bekliyorum :)
Kan verdim bakalim sonuç bekliyorum çok korkuyorum inşallah vardir bebis

Asilamamin 14. ,gunuydu dun. Aksam gittik test yaptik yokmus bebis :( cok uzuldum ama o belirsiz bekleyis dahada kotuydu :(

Bende bir senedir heray bekliyorum baktik dogal yoldan olmuyo esimle gittik doktora o varikosel ameliyati oldu onun iyilesme surecini bekledik sonra asilama icin bana rahim filmi cekildi onda kanallar acikti Allahtan ama prolaktin hormonum yuksekmis, hormon tedavisi oldum gecen ay, bu ayda asilama... Artik beklemekten yoruluyo insan. Ama ins. Guzel haberler aliriz hepimiz.beklediğimize degcek Allahin izniyle. Her ne kadar coooook uzulmuyo gibi gorunsemde bebekle ilgili birsey okudugumda ozellikle teksem şıpır şıpır akiyo yaşlar :KK43:
Varikosel ameliyatı sonrası sperm sayı ve hareketliliğinde artış oldu mu acaba?

İnşallah hayırlı haberlerin gelir canım.Senin yumurtan kaç mm büyümüştü acaba?Bugün benim 9. günüm 15 mm.Pazartesi aşılama dedi doktor.Büyümezse diye çok tedirginim :KK43:
İnşallah. 19-22 mm deyken aşılamayı yapalım dedi doktor. 7 gün iğne kullanmıştım. Yumurtanın büyümesi bünyeye göre değişir diye düşünüyorum, umutsuz olma. İnan moral çok önemli. İnşallah aşılamadan 2 hafta sonra güzel haberler alırsın. Benim aşılamada 3. günüm bekliyoruz bakalım:KK66: ilkindeki gibi kasık ağrım çok yok, bakalım hayırlısı.

İnşallah. 19-22 mm deyken aşılamayı yapalım dedi doktor. 7 gün iğne kullanmıştım. Yumurtanın büyümesi bünyeye göre değişir diye düşünüyorum, umutsuz olma. İnan moral çok önemli. İnşallah aşılamadan 2 hafta sonra güzel haberler alırsın. Benim aşılamada 3. günüm bekliyoruz bakalım:KK66: ilkindeki gibi kasık ağrım çok yok, bakalım hayırlısı.
Bugun asılamam yapıldi...yumurta kalitrsi vr catlamasi cok iyi dedi doktor.Ama esimin sperm hareketliligi dusukmus o yuzden pek imutlu degildi.Ama enteresan bir sekilde umutluyum,Rabbim ol derse olur...Su an kasıklarımda ağrı var,idrarımı yaparken zorlanıyorum.Normal dedi doktor ve iliski onerdi bir hafta boyunca.Pazartesi kontrole cagirdi...

Benim aşılamada 3.günüm, doktorum aşılamadan 15 gün gün sonra kan testi yaptırmamı söyledi. İnşallah, Allah isteyen kardeşlere nasip etsin .
Amin inşallah canım asilamanin 12 . Gunu belli oluyor benim doktorum heo 12. Gun cagiriyor. benim de ilk aşılama 12. Gun belli olmustu inşallah tutunur bebisin canım

Varikosel ameliyatı sonrası sperm sayı ve hareketliliğinde artış oldu mu acaba?
Ameliyat sonrasi iyilesme vardi sayisi artmisti ama yinede ileri hareketli olanlarin sayisi yine dusuktu dr dediki ameliyat sonrasi bir sene iyilesme sureci bi sure sonra daha iyi cikabilir sonuclar dedi.

merhaba arkadaşlar nisanda gonal f kullanıp aşılama yapacaktık rapor çıkardık. adet olmamı beklerken eşimle ilgili bir sağlık problemi yüzünden yapamadık. ay falan beklememiz gerekiyordu test yapılması için. neyse 13 haziranda adet oldum en son tatil girdi araya şehir dışına çıktık temmuzun sonunda hala adet olmamaıştım ki yine adeti bekliyorduk aşılama yapmak için. umutsuz bi halde test yaptık hamile cktım. değer de çok yüksekti üstelik. ama gelişmedi bebek 26 ağustosta kürtaj oldum. şimdi tekrar adet olmayı bekliyorum. dr um 2. adetini olduğunda aşılama yapalım dedi. sizden rica ettiğim konu da gonal f raporu ne kadar geçerli? eğer geçtiyse yenilemek mi gerekiyor yoksa tamamen yniden mi çıkrtmalı aynı işlemleri evrakları mı hazırlamalıyız? aşılamanızda gonal f kullanmış olabileceğini düşünerek meşgul ettim sizleri. umarım herkes mutlu haberler alır.

20151026_112626.webp

Kızlar suna bi bakar misiniz bu sabah yaptım ikinci silik çıktı sizce sevinmeli miyim 5 aydır tedavi gördüm 2 ay ara verdim bu ay da 5 gun gecikti test yaptım sizce durum ne saglikocagina gittim kan verdim yarın belli olacak ınş pozitiftir sevinmeye korkuyorum artık

Eklentiler

• 20151026_112626.webp
    20151026_112626.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 99
Ben birçok portali takip ediyordum gece sabahlara kadar araştırıyorum okuyordum deneyimli insanları tedavi görenleri tek derdim bu olmuştu son 2 ay isteğim dışında bıraktım tedaviyi biri kurbana denk geldi biri bizim aldığımız tatile mecburi bıraktım 3 asilama oldum 4. Start verecektim takip ettiğim konular nasıl olduysa hepsi gitmiş beni mi attılar kapattılar mi anlamadim ilk karşıma siz çıktınız nolur cevap yazın heyecandan olecegim

Ben birçok portali takip ediyordum gece sabahlara kadar araştırıyorum okuyordum deneyimli insanları tedavi görenleri tek derdim bu olmuştu son 2 ay isteğim dışında bıraktım tedaviyi biri kurbana denk geldi biri bizim aldığımız tatile mecburi bıraktım 3 asilama oldum 4. Start verecektim takip ettiğim konular nasıl olduysa hepsi gitmiş beni mi attılar kapattılar mi anlamadim ilk karşıma siz çıktınız nolur cevap yazın heyecandan olecegim

Canim adetin 5gün gecikmiş bu senin icin normal mi bilmiyorum ama sevinmek icin acele etme sonrasinda hayal kirikligi daha büyük olur bekle 1gün daha yarn sonucu göreceksin insallah hamilesindir.
Hastaneler gün içinde veriyo test sonucunu imkanin varsa hastanede yaptir tahlili beklememiş olursun.
Hakkinda en hayirlisi olsun insallah ve bizim de.

Kızlar size başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum ki sizde benim gibi ümitlenip hayal kırklığına uğramayın. 7. Ocak da aşılama yapıldı dün 5. Gündü evde test yaptım silik cizgi cıktı sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım 13 cıktı yani o da pozitif. Bı sabah doktora gittiğimde kan değeri düşmüştü 8.8 di. Doktorum çatlatıcı iğnenin testleri pozitif gösterebilcrni söyledi. Yani iğneden dolayı pozitif cıkmıs ce yanlış :KK43:. Bir hafta daha beklicez hala umudumuz var. Buarada rahim duvarının kalınlaştını gördü bı gebeliğe işaret olabilirmiş ama adet döngüsüde olabilirmis. Kızlar benim gibi olup da sonradan pozitif cıkan varmı. Biraz desteğe ihtiyacım var.
benimde aynısı oldu bugün 14,cu test yapmaya gtcektım ama adet oldum maalesef inşallah seninki tutmuştur

Aşılaması tutanlar varmı belirtiler neydi acaba herkeste farklı tabiki ama benim ilk aşılamam 11. Günüm ilk 1 hafta çok ağrı vardı şuanda yok artık birde jel kullanıyorum bu da adet gecikmesi yaparmı acaba

Aşılaması tutanlar varmı belirtiler neydi acaba herkeste farklı tabiki ama benim ilk aşılamam 11. Günüm ilk 1 hafta çok ağrı vardı şuanda yok artık birde jel kullanıyorum bu da adet gecikmesi yaparmı acaba

Senin de dedigin gibi herkeste farkli belirti oluyo ben 3kere aşilama oldum hicbiri tutmadi agri sanci da yoktu vajinal jeli 1kere kullandm adet gecikmesi olmadi.
Beklemek umutlanmak güzel ama çok beklenti çok hayal kirikligi oluyo kendimden biliyorm.
Hakkimizda hayirlisi olsun.amin.

Back
X