- 29 Temmuz 2011
- 448
- 407
- 103
Canım senin yumurtan kaç mm de çatladı?Canım bende bu ay aşılama yaptırdım 12. günüm ve test günüm doktorum 12. gün yaptır dedi. İnşallah hepimizin ki tutar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin yumurtan kaç mm de çatladı?Canım bende bu ay aşılama yaptırdım 12. günüm ve test günüm doktorum 12. gün yaptır dedi. İnşallah hepimizin ki tutar![]()
Ben aşılamadan iki gün önce gitmiştim canım 16-18 milimlerdeydiler iki gün daha kullandım iğneyi sonra çatlatma vurdum 20-23 arasında çatladılar canım. Ben görmedim doktor çatlamamış yada çatlamış demedi de hemşireye sordum çatlamıştı hepsi dedi dört yumurtam vardı.Canım senin yumurtan kaç mm de çatladı?
Benim iğnem dün sondu.Başka iğne vermedi doktor.24 saatte ancak etkisini gösterir dedi.İnşallah yarın 18 mm olur canım.Aşılamada pazartesi inşallah...İyi haberlerini bekliyorum :)Ben aşılamadan iki gün önce gitmiştim canım 16-18 milimlerdeydiler iki gün daha kullandım iğneyi sonra çatlatma vurdum 20-23 arasında çatladılar canım. Ben görmedim doktor çatlamamış yada çatlamış demedi de hemşireye sordum çatlamıştı hepsi dedi dört yumurtam vardı.
Kan verdim bakalim sonuç bekliyorum çok korkuyorum inşallah vardir bebisBenim iğnem dün sondu.Başka iğne vermedi doktor.24 saatte ancak etkisini gösterir dedi.İnşallah yarın 18 mm olur canım.Aşılamada pazartesi inşallah...İyi haberlerini bekliyorum :)
Benimde olmadi canım üzülme Rabbim inşallah nasip etsin bir gün bizlere deAsilamamin 14. ,gunuydu dun. Aksam gittik test yaptik yokmus bebiscok uzuldum ama o belirsiz bekleyis dahada kotuydu
![]()
amin canım inş. bi kaç ay gitmicem doktora. belki 3-5 ay sonra tekrar denerim bi kere daha aşılama. belki kendiliğinden oluverir... Allah ol dese olur, nasip sonuçta...Benimde olmadi canım üzülme Rabbim inşallah nasip etsin bir gün bizlere de
Varikosel ameliyatı sonrası sperm sayı ve hareketliliğinde artış oldu mu acaba?Bende bir senedir heray bekliyorum baktik dogal yoldan olmuyo esimle gittik doktora o varikosel ameliyati oldu onun iyilesme surecini bekledik sonra asilama icin bana rahim filmi cekildi onda kanallar acikti Allahtan ama prolaktin hormonum yuksekmis, hormon tedavisi oldum gecen ay, bu ayda asilama... Artik beklemekten yoruluyo insan. Ama ins. Guzel haberler aliriz hepimiz.beklediğimize degcek Allahin izniyle. Her ne kadar coooook uzulmuyo gibi gorunsemde bebekle ilgili birsey okudugumda ozellikle teksem şıpır şıpır akiyo yaşlar![]()
Benim aşılamada 3.günüm, doktorum aşılamadan 15 gün gün sonra kan testi yaptırmamı söyledi. İnşallah, Allah isteyen kardeşlere nasip etsin .Canım bende bu ay aşılama yaptırdım 12. günüm ve test günüm doktorum 12. gün yaptır dedi. İnşallah hepimizin ki tutar![]()
İnşallah. 19-22 mm deyken aşılamayı yapalım dedi doktor. 7 gün iğne kullanmıştım. Yumurtanın büyümesi bünyeye göre değişir diye düşünüyorum, umutsuz olma. İnan moral çok önemli. İnşallah aşılamadan 2 hafta sonra güzel haberler alırsın. Benim aşılamada 3. günüm bekliyoruz bakalımİnşallah hayırlı haberlerin gelir canım.Senin yumurtan kaç mm büyümüştü acaba?Bugün benim 9. günüm 15 mm.Pazartesi aşılama dedi doktor.Büyümezse diye çok tedirginim![]()
Bugun asılamam yapıldi...yumurta kalitrsi vr catlamasi cok iyi dedi doktor.Ama esimin sperm hareketliligi dusukmus o yuzden pek imutlu degildi.Ama enteresan bir sekilde umutluyum,Rabbim ol derse olur...Su an kasıklarımda ağrı var,idrarımı yaparken zorlanıyorum.Normal dedi doktor ve iliski onerdi bir hafta boyunca.Pazartesi kontrole cagirdi...İnşallah. 19-22 mm deyken aşılamayı yapalım dedi doktor. 7 gün iğne kullanmıştım. Yumurtanın büyümesi bünyeye göre değişir diye düşünüyorum, umutsuz olma. İnan moral çok önemli. İnşallah aşılamadan 2 hafta sonra güzel haberler alırsın. Benim aşılamada 3. günüm bekliyoruz bakalımilkindeki gibi kasık ağrım çok yok, bakalım hayırlısı.
Amin inşallah canım asilamanin 12 . Gunu belli oluyor benim doktorum heo 12. Gun cagiriyor. benim de ilk aşılama 12. Gun belli olmustu inşallah tutunur bebisin canımBenim aşılamada 3.günüm, doktorum aşılamadan 15 gün gün sonra kan testi yaptırmamı söyledi. İnşallah, Allah isteyen kardeşlere nasip etsin .
Ameliyat sonrasi iyilesme vardi sayisi artmisti ama yinede ileri hareketli olanlarin sayisi yine dusuktu dr dediki ameliyat sonrasi bir sene iyilesme sureci bi sure sonra daha iyi cikabilir sonuclar dedi.Varikosel ameliyatı sonrası sperm sayı ve hareketliliğinde artış oldu mu acaba?
Ben birçok portali takip ediyordum gece sabahlara kadar araştırıyorum okuyordum deneyimli insanları tedavi görenleri tek derdim bu olmuştu son 2 ay isteğim dışında bıraktım tedaviyi biri kurbana denk geldi biri bizim aldığımız tatile mecburi bıraktım 3 asilama oldum 4. Start verecektim takip ettiğim konular nasıl olduysa hepsi gitmiş beni mi attılar kapattılar mi anlamadim ilk karşıma siz çıktınız nolur cevap yazın heyecandan olecegim
benimde aynısı oldu bugün 14,cu test yapmaya gtcektım ama adet oldum maalesef inşallah seninki tutmuşturKızlar size başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum ki sizde benim gibi ümitlenip hayal kırklığına uğramayın. 7. Ocak da aşılama yapıldı dün 5. Gündü evde test yaptım silik cizgi cıktı sonra aynı gün kan tahlili yaptırdım 13 cıktı yani o da pozitif. Bı sabah doktora gittiğimde kan değeri düşmüştü 8.8 di. Doktorum çatlatıcı iğnenin testleri pozitif gösterebilcrni söyledi. Yani iğneden dolayı pozitif cıkmıs ce yanlış. Bir hafta daha beklicez hala umudumuz var. Buarada rahim duvarının kalınlaştını gördü bı gebeliğe işaret olabilirmiş ama adet döngüsüde olabilirmis. Kızlar benim gibi olup da sonradan pozitif cıkan varmı. Biraz desteğe ihtiyacım var.
Aşılaması tutanlar varmı belirtiler neydi acaba herkeste farklı tabiki ama benim ilk aşılamam 11. Günüm ilk 1 hafta çok ağrı vardı şuanda yok artık birde jel kullanıyorum bu da adet gecikmesi yaparmı acaba