tabiki sen demesende kalbimden geçen o dualarım önce bütün anne adaylarına sonra kendime ama çok kendini yıpratma çok gençsin çok şükür benim yiğenimin beş yıldır olmuyor beş yıldır uğraşıyorlar bu yıl beş yıldan sonra hamile kaldı sevindik kalbi atmadı hiç aldılar ben dört yıldır istiyorum iki yıl önce 12 haftalık kalbi durdu yaklaşık bir yıldır tekrar tedaviler olsa bile yalan gelir heralde inanamam gibi hiç bişey düşünmüyorum o yüzden olumlu yada olumsuz benim 16 yaşında bir kızım var emrine şükür tekrar tekrar dua ediyorum mevla önce hiç olmayanlara versin bana tattırdı verirsede şükür vermessede şükür birde şu uykumuz gelse gece uykum gelmiyorElimde deilki 1 yl oldu cok yprandm coook bna dua et ne olr
hayırlı olsun gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah çok sevindim böyle güzel haberler alınca çok iyi geliyor insana2. Aşilamamdı evet bende pco var eşimin değerleri iyidi sorun yoktu 4 yumurta vardı ikisi büyüktü 18 diğerinde 15 ben iki kese gözüktü 4 haftalikken bebekleri görmeye gitcem inşallah cuma günü bende com heycanliyim inşallah ikiside oluşur ben 12 idrar testi yaptım daha sonra kan. Testi belirti gögus ağrısı bide çok usuyordum 7 günü ağrı olmuştu adet olcakmisim gibi bunlardi insaallah sen olumlu sonic alırsın
BelirtilerElimde deilki 1 yl oldu cok yprandm coook bna dua et ne olr
Cok saol cnm az once ne oldu bliyo msn sebebiji blmiyrm ama blki bebegm olmuyo die ama hc dsnmedm hungur hngr agladmtabiki sen demesende kalbimden geçen o dualarım önce bütün anne adaylarına sonra kendime ama çok kendini yıpratma çok gençsin çok şükür benim yiğenimin beş yıldır olmuyor beş yıldır uğraşıyorlar bu yıl beş yıldan sonra hamile kaldı sevindik kalbi atmadı hiç aldılar ben dört yıldır istiyorum iki yıl önce 12 haftalık kalbi durdu yaklaşık bir yıldır tekrar tedaviler olsa bile yalan gelir heralde inanamam gibi hiç bişey düşünmüyorum o yüzden olumlu yada olumsuz benim 16 yaşında bir kızım var emrine şükür tekrar tekrar dua ediyorum mevla önce hiç olmayanlara versin bana tattırdı verirsede şükür vermessede şükür birde şu uykumuz gelse gece uykum gelmiyor
aa yapma öyle şimdi benide ağlattın bide duygusalız ilaçlardanmı nedir bende çok ağlıyor etkileniyorum ama bebek için değil her şeye geçen hafta bir yakınımızı kaybettik tamda aşılama günümün akşamı zaten youn bakımdaydı 14 . günü öldü yaklaşık 25 gündür konusu bile olsa oturup ağlıyorum sana noğluyor diye kızıyorlar ama dayanamıyorum çocukları karısı gözümün önüne geliyor aşılamaydı bebekti unuttum bile televizyonda bile acıklı bişey göreyim hemen çeşmeyi bağlıyorum psikolojim bozuldu heralde hormonlardan diye düşünüyorum sende akıllı ol daha yaşın kaç dur daha benim kız iki yıldan sonra olmuştu 23 yaşındaydım şimdi 39 yaşımdayım ve halada istiyorum senin önünde uzun yıllar var hayırlısına dua et sabırlı ol bide çok takıntı yapma benim yiğenin karısı öyle hep ağlıyor üzülüyor kafayı takıyor gayet rahat olmak gerekiyor diyor doktorlarBelirtiler
Cok saol cnm az once ne oldu bliyo msn sebebiji blmiyrm ama blki bebegm olmuyo die ama hc dsnmedm hungur hngr agladm
mesela o ölen yakınımız daha 32 yaşındaydı bir kız birerkek çocuğu vardı 8 9 yaşlarında karısı28 yaşında daha şekeri vardı altı yıldır sekeri kabullenemedi perhizinide pek yapamadı geçim sıkıntısı durun yok sigorta yok ev yok arkasında destek yoktu babası başkasıyla evlenmiş aileler parçalanmış annede annaneye sığınıp büyütmüştü sadece annesi destekti ev işi yemeği yapıp oğlan girdi şeker komasına 14. gün gitti on günü geçti çocuklar kaldı gelin karısı kaldı ev yok sigorta yok gelir yok ortada kaldılar anasınamı yanasın karısınamı çocuklarınamı o yüzden hep diyorum bizimki dertmi diye ALLAH eşine sana sağlık versin önce hayırlıysa olsun hiç bir şeyi kendinedert etme kafanı rahat tutaa yapma öyle şimdi benide ağlattın bide duygusalız ilaçlardanmı nedir bende çok ağlıyor etkileniyorum ama bebek için değil her şeye geçen hafta bir yakınımızı kaybettik tamda aşılama günümün akşamı zaten youn bakımdaydı 14 . günü öldü yaklaşık 25 gündür konusu bile olsa oturup ağlıyorum sana noğluyor diye kızıyorlar ama dayanamıyorum çocukları karısı gözümün önüne geliyor aşılamaydı bebekti unuttum bile televizyonda bile acıklı bişey göreyim hemen çeşmeyi bağlıyorum psikolojim bozuldu heralde hormonlardan diye düşünüyorum sende akıllı ol daha yaşın kaç dur daha benim kız iki yıldan sonra olmuştu 23 yaşındaydım şimdi 39 yaşımdayım ve halada istiyorum senin önünde uzun yıllar var hayırlısına dua et sabırlı ol bide çok takıntı yapma benim yiğenin karısı öyle hep ağlıyor üzülüyor kafayı takıyor gayet rahat olmak gerekiyor diyor doktorlar
hayırlı olsun canım bende aşılama yaptırdım 27.10.2015 de benimde 7, günden itibaren sancılarım var sanki her an adet olacakmışım gibi ve benimde dudaklarımda kuruma göğüsüm de ağrı var dün 14, gündü beta 47,22 çıktı benim hala sancım var yarın tekrarlayacağız testi 2 katına çıkar inş.. ha birde son 3 gündür aynı saatte lavaboya gitmek için uyanıyorum normalde hiç kalmazdım... inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize....bende aşılamamı 23.10.2015 de yaptırdı. ilk 6 gün hafif kasık ağrıları ve batmalar dışında hiç bişey olmadı. 7. günden itibaren dudaklarımda kuruma - susuzluk belirgin belirtilerden di. 8. gün gece karnımda seyirme hissiyle uyandım. seyirme okadar belirgindi ki bakınca görülüyordu 8-10 kez kadar seyirdi. 10 - 12. günde göğüs üst bölümünde uçlarda belirgin acı ve ağrı oldu. 13. gün idrar testinde 2. çizgi silik olarak görüldü. inanamadım tabi :) 14. gün kan testi bhcg değeri 55 çıktı. 16. gün bhcg 104.79 oldu. 17.gün miyde bulantısı başladı. inşallah herşey yolunda giderde hayırlısıyla kucağıma alırım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. beklemek o kadar zor ki. çok şükür oldu.
merhaba benim de ilk aşılama sebebsiz infertile diyorlar sperm yıkamadan önce 30 milyon yıkama sonrası 15 milyon ileri hızlı yüzde 80 şeklinde yazıyo yumurtalarım ikitane istenen büyüklükte birtanede daha küçük vardı belirtiler kasıklarda batmalar kramplar var göğüslerimde şişlik ve hassasiyet ayaklarım donuyor normalde hiç üşümem kışın bile üç gündür sık acıkıyorum ara ara ateş basıyor hafiftende akıntım var sarımtırak iki gündür ayrıca hafiften miğdemde yanma bulantı arası durumlar var psikolojikmi artık bilmiyorum gece bel ve sırt ağrılarım var iki gündür çoğunlukla adet zamanı belirtileri gibi bakalım hayırlısı sende durumlar nasıl
Tebrik ederim canım hayırlı olsuuuuunnnn ne büyük mutluluk:))) Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsinnnn:))) 7. günsen sonra kasık ağrıların azaldı mı? Yani adet sancısı gibi belirtiler bitti mi?2. Aşilamamdı evet bende pco var eşimin değerleri iyidi sorun yoktu 4 yumurta vardı ikisi büyüktü 18 diğerinde 15 ben iki kese gözüktü 4 haftalikken bebekleri görmeye gitcem inşallah cuma günü bende com heycanliyim inşallah ikiside oluşur ben 12 idrar testi yaptım daha sonra kan. Testi belirti gögus ağrısı bide çok usuyordum 7 günü ağrı olmuştu adet olcakmisim gibi bunlardi insaallah sen olumlu sonic alırsın
Amin inşallah darısı sizlere Rabbim sızede nasip etsin en kısa zamanda inşallah evet hafifledi agrilarim sol tarafimda başlamıştı ağrılarTebrik ederim canım hayırlı olsuuuuunnnn ne büyük mutluluk:))) Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebeğini kucağına almayı nasip etsinnnn:))) 7. günsen sonra kasık ağrıların azaldı mı? Yani adet sancısı gibi belirtiler bitti mi?desmiraa
Amin canım inşallah dualarımız kabul olur.. Cevabın için teşekkürler..Amin inşallah darısı sizlere Rabbim sızede nasip etsin en kısa zamanda inşallah evet hafifledi agrilarim sol tarafimda başlamıştı ağrılar
hayırlı olsun canım bende aşılama yaptırdım 27.10.2015 de benimde 7, günden itibaren sancılarım var sanki her an adet olacakmışım gibi ve benimde dudaklarımda kuruma göğüsüm de ağrı var dün 14, gündü beta 47,22 çıktı benim hala sancım var yarın tekrarlayacağız testi 2 katına çıkar inş.. ha birde son 3 gündür aynı saatte lavaboya gitmek için uyanıyorum normalde hiç kalmazdım... inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize....
beim ahm değerim çok düşüktü 0,6 çıkmıştı yumurtalık oluşumum yok denecek kadar az ve lh değerimde yüksekti. tüp bebek dışında olma ihtimali çok zor demişlerdi. hatta 2 ay önce mustafa bahçeciye gitmiştim. 2 sonra reglimin 2. günü gel demişti aşılamaya başlamak için. ben gitmeden önce bir kezde aşılama denemek istedim. klomenle 3 tane yumurta oluştu 17 - 20 mm arası. eşimin değeri ileri hareketli 60 milyon çıktı.Cnm ilk asilamami kac yumrtn oldu pko vrmi esini dgerleri lcti yazar msn
Cok svndm cnm bzimde 21 mlyon hareket 80 bnmde 7 ymurtam vrdi 2 kasimda asilama oldk bkliyrz adet olmaktan ck krkuyrmmmbeim ahm değerim çok düşüktü 0,6 çıkmıştı yumurtalık oluşumum yok denecek kadar az ve lh değerimde yüksekti. tüp bebek dışında olma ihtimali çok zor demişlerdi. hatta 2 ay önce mustafa bahçeciye gitmiştim. 2 sonra reglimin 2. günü gel demişti aşılamaya başlamak için. ben gitmeden önce bir kezde aşılama denemek istedim. klomenle 3 tane yumurta oluştu 17 - 20 mm arası. eşimin değeri ileri hareketli 60 milyon çıktı.
inşallah canım.. bugün tekrar test yaptırdım 259.57 olmuş değerim :) bende de var aynı belirti her gece 4 de kalkıyorum bende.hayırlı olsun canım bende aşılama yaptırdım 27.10.2015 de benimde 7, günden itibaren sancılarım var sanki her an adet olacakmışım gibi ve benimde dudaklarımda kuruma göğüsüm de ağrı var dün 14, gündü beta 47,22 çıktı benim hala sancım var yarın tekrarlayacağız testi 2 katına çıkar inş.. ha birde son 3 gündür aynı saatte lavaboya gitmek için uyanıyorum normalde hiç kalmazdım... inş hepimiz kavuşuruz bebişlerimize....
Bnde ck tvalete gdyrm ddaklarm kru ama havalardan miki sgudu ya adt agrsi gbi agrm var btmalar vr krkuyrm adt olmaktnnnninşallah canım.. bugün tekrar test yaptırdım 259.57 olmuş değerim :) bende de var aynı belirti her gece 4 de kalkıyorum bende.
doktorum 5 bin üstü ileri hareketli yeterli demişti. yumurta sayın da çok güzel oluşmuş. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.Cok svndm cnm bzimde 21 mlyon hareket 80 bnmde 7 ymurtam vrdi 2 kasimda asilama oldk bkliyrz adet olmaktan ck krkuyrmmm
Bnde ck tvalete gdyrm ddaklarm kru ama havalardan miki sgudu ya adt agrsi gbi agrm var btmalar vr krkuyrm adt olmaktnnnn[/
adet günüme kadar bende de olmuştu. sonra geçti ama batmalar devam ediyor. doktora gittin miBnde ck tvalete gdyrm ddaklarm kru ama havalardan miki sgudu ya adt agrsi gbi agrm var btmalar vr krkuyrm adt olmaktnnnn
Cnm ya ins dktr dlleme yksek ddi ama pko vr brazda klo var dktr kiloma bsy dmedi ama bn krkuyrm adt blrtilermde bsladi turmayacak die ck krkuyrm adt olmktnnnn blirtilerini ayrntili yzar msndoktorum 5 bin üstü ileri hareketli yeterli demişti. yumurta sayın da çok güzel oluşmuş. Rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.
çok belirgin adet sancısı 3-4 gün devam etti. günüm geçtikten sonra sadece alt karında gerginlik şişlik hissim oldu. gece yarısı alt karın bölgemde ara ara seyirmeler devam ediyor. sağ bacağımda baldırdan diz arkasına kadar şiddetli ağrım oldu (pregestonun etkisi sanırım) iştahım her zaman açıktı ama sanki daha dayanılmaz duruma geldi. normalde bende de kilo alamama sorunu var. çok sık tuvalete giderim her zaman kabızlık başladı. bunlar dışında pek bir belirtim yok canım.Cnm ya ins dktr dlleme yksek ddi ama pko vr brazda klo var dktr kiloma bsy dmedi ama bn krkuyrm adt blrtilermde bsladi turmayacak die ck krkuyrm adt olmktnnnn blirtilerini ayrntili yzar msn
bu arada akıntım hiç yok. 8. günden 12. güne kadar çok az beyaz olarak oldu. yerleşme kanamam da olmadı.çok belirgin adet sancısı 3-4 gün devam etti. günüm geçtikten sonra sadece alt karında gerginlik şişlik hissim oldu. gece yarısı alt karın bölgemde ara ara seyirmeler devam ediyor. sağ bacağımda baldırdan diz arkasına kadar şiddetli ağrım oldu (pregestonun etkisi sanırım) iştahım her zaman açıktı ama sanki daha dayanılmaz duruma geldi. normalde bende de kilo alamama sorunu var. çok sık tuvalete giderim her zaman kabızlık başladı. bunlar dışında pek bir belirtim yok canım.
Cok saol cnm bndede kabizlik var ya istah acldi srekli canim brsyler istyor ve ne istdgini blmiyrm eksi aci yyrm cok asiri sklde bde gaz prblemim var ins adetim gcer yaaaaaaa gbe klrmmmçok belirgin adet sancısı 3-4 gün devam etti. günüm geçtikten sonra sadece alt karında gerginlik şişlik hissim oldu. gece yarısı alt karın bölgemde ara ara seyirmeler devam ediyor. sağ bacağımda baldırdan diz arkasına kadar şiddetli ağrım oldu (pregestonun etkisi sanırım) iştahım her zaman açıktı ama sanki daha dayanılmaz duruma geldi. normalde bende de kilo alamama sorunu var. çok sık tuvalete giderim her zaman kabızlık başladı. bunlar dışında pek bir belirtim yok canım.
benım bugun kanamam olduKizlar benimde bu ikinci asilamam 3.gunum hic bir belirti yok bende sanki asilama yapılmamış gibiyim sizde durumlar nasil.merakla bekliyorum nasil gececek 10 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?