Aşılama

Canım ben 13 ekimde yaptırmıştırm sonucum pozitif inşallah seninde öyle olur
Gözün aydın canım..Sağlıklaaa al bebeğini kucağına, Allah beraberinizde olsun.. İnşallah senin sevincin gibi sevinçler bizi bekliyor olsun..

Cnm ilk asilamamo pko vrmi esinin dgerleri kacti nekadarla yptrsnz asilama yumurta syin kacti belirtiler neeler kac gnde ogrendn bnde 2 kasmda asilama oldm bkliyrm ck krkuyrm olmayack dieee

Ilk asilamami cnm esinin dgerleri kacti kac ymurta oldu pko vrmi
Evet maalesef pko var bende eşimin değerleri iyiydi. 75 milyon, yüzde 90 hız ve morfoloji 4. Üç yumurtam vardı ama bir tanesi 18,5 mm. Diğerleri tam olgunlaşmamıştı henüz

Evet maalesef pko var bende eşimin değerleri iyiydi. 75 milyon, yüzde 90 hız ve morfoloji 4. Üç yumurtam vardı ama bir tanesi 18,5 mm. Diğerleri tam olgunlaşmamıştı henüz
Tutmadimi cnm bnmde esimin 21 mlynla ypldi asilama 80 hreket 7 yumurtam var pko vr bkliyrm

Tutmadimi cnm bnmde esimin 21 mlynla ypldi asilama 80 hreket 7 yumurtam var pko vr bkliyrm
Ben de bekliyoum canım.. Bu çarşamba yapıldı.. Düşünmiim diorum ama aklımdan hiç çıkmıor ki.. Burası iyi geliyor bana. Aynı şeyleri yaşayan kadınlar olarak birbirimize destek oluyoruz.. Okuyup duruyorum işte:)

Dsunmk iyi deilmis ama aklmdn ckmiyr bnm ya snin blirtiler nler ins ikmzde iyi haberleri glir ilk asilamanmi

Ayy inşallah bizimkiside tutar :) peki sende hiç gebelik belirtisi veya kasıklarda batma falan var mıydı canm
Evet canim ama catlatma ignesindeki beta hcg hormonuyla yalanci gebelik belirtileri oldu ilk gunlerde.goguslerde sislik ,bulanti.normalde adet gunu gecmeden hemen olmaz bunlar.kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi agri vardi hatta tutmadi adet olucam heralde diye dusunmustum ama tutmus cok sukur.bebegim 4 aylik simdi.darisi basiniza..ustunden 1 sene gecmis.. ne gunlerdi!bu arada ilk asilamamdi ve asilamadan onceki ay rahim filmi cektirmistim

Dsunmk iyi deilmis ama aklmdn ckmiyr bnm ya snin blirtiler nler ins ikmzde iyi haberleri glir ilk asilamanmi
Evet canım ilk aşılamam. Yani belirti demek ne kadar doğru bilemiyorum.. Göğüslerim ok şişti, belim çok ağio ve kasıklarıma batmalara var. Şişkin hissediyorum kendimi. Sen progestan fitil kullanıyor musun? Ben kullanıyorum. Sanırım onun da etkisi var.. F Ftm1217

Bnde kllaniyrm ama agozdn kllniyrm cnm 200 mg. Bnde ck sis hssdyrm karnim sisti hamile gbi istahm acldi srkli eksi aci ckiyo cnm kabzligim vr bnmde ilk asilaamam

Ahh inşallah biz de bir yıl sonra burda böyle mutlu haberlerimizi vermiş, heyecanla bekleyen arkadaşlarımıza umut olıuruz.. Senin bu belirtiler hep devam etti mi peki canım? Yanı beta hcg den ötürü müydü yoksa devandı da oldu mu?

Bn filim cktrmedm sadece pko vr 7 yumurtm olstu klomenle ck krkuyrm tutmayack die ilk asilama bnmde snin kac ymurta vrdi esinin degerleri kacti ne kdrla asilama yapildi bde belirtilerini dha ayrntilo yzrmisn bn 1 yldr tedavi gryrm her dfasnda iuzuluyrm smdide krkuyrm yne buda tutmayack die ilk asilama

Bnde kllaniyrm ama agozdn kllniyrm cnm 200 mg. Bnde ck sis hssdyrm karnim sisti hamile gbi istahm acldi srkli eksi aci ckiyo cnm kabzligim vr bnmde ilk asilaamam
Ahhh inşallah canım inşallahhhh.. Hep bunlar belirti diolar ama gerçekten kaptırmak istemiorum kendimi.. Önümüzde uzuncaaa günler varrr artık paso yazışı dururuz buralarda takip ederiz durumlarımızı :)

Ins xnm ya ins

Birde belirtilerini falan öğrenebilseydik iyi olursu bizim için
Belirtileri derken neyi kastettin anlamadım canım? Taksim Gümüşsuyu'nda Tüp Bebek Merkeinde Emre Karatekelioğlu çok başarılı bir doktor olmasının yanısıra melek gibi bir insan. Arkadaşımın üçüzlerinin cinsiyeti belirleniyordu, ben de gidip tanıştım fikirler aldım. Onu da öneririm, ayrıca benim doktorum da Altunizade Başkent Üniversitesi hastanesinde Berk bey, hem bu hastanede SGK indirimi de var. Berk bey, beni bugün yani reglimin 5. Gününde Klomene başlattı, ikiz olma ihtimalini de arttırabiliyormuş bu ilaç. :) Bir sabah bir akşam içiyorum, aşılamadan önce 2 ay bu ilaçla denememizi istedi doktorum. Allah hayırlısıyla bebeklerimizi elimize aldığımız günleri nasip etsin hepimize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…