- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
Inan cok net hatirlamiyorum o kismini canim ama sanirim devam etmişti..ama catlata ignesinin etkisi 8_9 gun sürüyordu sanirim.yine de adet gecikmesi olmadan pek belli olmuyo belirtiler.adet belirtisiyle benzer oluyo.kan testi yapacaginiz gunu bekleyin sabirla.Rabbim hakkinizda hayirlisini versin hepinizinAhh inşallah biz de bir yıl sonra burda böyle mutlu haberlerimizi vermiş, heyecanla bekleyen arkadaşlarımıza umut olıuruz.. Senin bu belirtiler hep devam etti mi peki canım? Yanı beta hcg den ötürü müydü yoksa devandı da oldu mu?
Bize dua et cnm ya 21 milynla ypildi bzim asilama hareket 80 di bndede 7 yumurta olduInan cok net hatirlamiyorum o kismini canim ama sanirim devam etmişti..ama catlata ignesinin etkisi 8_9 gun sürüyordu sanirim.yine de adet gecikmesi olmadan pek belli olmuyo belirtiler.adet belirtisiyle benzer oluyo.kan testi yapacaginiz gunu bekleyin sabirla.Rabbim hakkinizda hayirlisini versin hepinizin
Evet canim ama catlatma ignesindeki beta hcg hormonuyla yalanci gebelik belirtileri oldu ilk gunlerde.goguslerde sislik ,bulanti.normalde adet gunu gecmeden hemen olmaz bunlar.kasiklarimda sanki adet olacakmisim gibi agri vardi hatta tutmadi adet olucam heralde diye dusunmustum ama tutmus cok sukur.bebegim 4 aylik simdi.darisi basiniza..ustunden 1 sene gecmis.. ne gunlerdi!bu arada ilk asilamamdi ve asilamadan onceki ay rahim filmi cektirmistim
Amiiiin canım inşallah.. Beklemekten ve dua etmekten başka yapılacak hiçbirley yok.. Burda sohbet edip paylaşmak da rahatlatıyor insanı. Hem umut almak hem de umut vermek..Inan cok net hatirlamiyorum o kismini canim ama sanirim devam etmişti..ama catlata ignesinin etkisi 8_9 gun sürüyordu sanirim.yine de adet gecikmesi olmadan pek belli olmuyo belirtiler.adet belirtisiyle benzer oluyo.kan testi yapacaginiz gunu bekleyin sabirla.Rabbim hakkinizda hayirlisini versin hepinizin
Kac yumutysm oldugunu dr hic soylemedi.esimin sperm sayisi 10 milyon fln di onceden.bu yuzden aşılama yaptirdik.bi ilac kullandi 2-3hafta proceed plus sanirim.ondan midir bilmem asilama gunu degeri 80milyona firlamisti.dr asilamada bile pek umut yok ama tup bebegi devlet odesin diye 2 kez asilama yapalim demisti.asilamaya biraz umutsuz gittim amacim tup bebege gecmekti ama esimin degerlerini duyunca o gun dunyalar benim oldu.asilama tutmasa bile dogal yolla hamile kalabilirdim bu yuzden cooook mutluydum.moralinizi yuksek tutun.dr.um inancli biriydi.besmele cekerek yapti asilamami.sonra da gidince 2 rekat namaz kil dedi bana.dedigini yaptim.gerisi nasip...Bn filim cktrmedm sadece pko vr 7 yumurtm olstu klomenle ck krkuyrm tutmayack die ilk asilama bnmde snin kac ymurta vrdi esinin degerleri kacti ne kdrla asilama yapildi bde belirtilerini dha ayrntilo yzrmisn bn 1 yldr tedavi gryrm her dfasnda iuzuluyrm smdide krkuyrm yne buda tutmayack die ilk asilama
Oyle tbi ya ins tutmustr yaaaaaa ins insAmiiiin canım inşallah.. Beklemekten ve dua etmekten başka yapılacak hiçbirley yok.. Burda sohbet edip paylaşmak da rahatlatıyor insanı. Hem umut almak hem de umut vermek..
Bnm esiminde 15 mlyndu bnm esimde onu kllaniyo suan asilamam 21 milynla ypildi ins bnmkide tutar dktr 80 hareketti dlleme olasligi ck yuksk dmisti ins oyle olrKac yumutysm oldugunu dr hic soylemedi.esimin sperm sayisi 10 milyon fln di onceden.bu yuzden aşılama yaptirdik.bi ilac kullandi 2-3hafta proceed plus sanirim.ondan midir bilmem asilama gunu degeri 80milyona firlamisti.dr asilamada bile pek umut yok ama tup bebegi devlet odesin diye 2 kez asilama yapalim demisti.asilamaya biraz umutsuz gittim amacim tup bebege gecmekti ama esimin degerlerini duyunca o gun dunyalar benim oldu.asilama tutmasa bile dogal yolla hamile kalabilirdim bu yuzden cooook mutluydum.moralinizi yuksek tutun.dr.um inancli biriydi.besmele cekerek yapti asilamami.sonra da gidince 2 rekat namaz kil dedi bana.dedigini yaptim.gerisi nasip...
Cnm ilk asilamami kac yumrtn oldu pko vrmi esini dgerleri lcti yazar msnbende aşılamamı 23.10.2015 de yaptırdı. ilk 6 gün hafif kasık ağrıları ve batmalar dışında hiç bişey olmadı. 7. günden itibaren dudaklarımda kuruma - susuzluk belirgin belirtilerden di. 8. gün gece karnımda seyirme hissiyle uyandım. seyirme okadar belirgindi ki bakınca görülüyordu 8-10 kez kadar seyirdi. 10 - 12. günde göğüs üst bölümünde uçlarda belirgin acı ve ağrı oldu. 13. gün idrar testinde 2. çizgi silik olarak görüldü. inanamadım tabi :) 14. gün kan testi bhcg değeri 55 çıktı. 16. gün bhcg 104.79 oldu. 17.gün miyde bulantısı başladı. inşallah herşey yolunda giderde hayırlısıyla kucağıma alırım. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah. beklemek o kadar zor ki. çok şükür oldu.
AMİN merhaba hayırlı olsun inşallah seviniriz hep beraber bende 30 ekimde aşılama yaptırdım aynı gidiyoruz bu gün 11 bakalım ne olacak sonuçlarımızmerhaba,
bende 30 ekimde aşılama yaptırdım bakalım beklıyorum Alah hepimize kalbimizdekini versin inşallah
Bnde ilk asilamam 2 kasimda yptrdm bkliyrm snde ne gbi blrtiler vr pko vrmi ne kdr spermle oldu asilaman kac yumurtan vrdiAMİN merhaba hayırlı olsun inşallah seviniriz hep beraber bende 30 ekimde aşılama yaptırdım aynı gidiyoruz bu gün 11 bakalım ne olacak sonuçlarımız
merhaba benim de ilk aşılama sebebsiz infertile diyorlar sperm yıkamadan önce 30 milyon yıkama sonrası 15 milyon ileri hızlı yüzde 80 şeklinde yazıyo yumurtalarım ikitane istenen büyüklükte birtanede daha küçük vardı belirtiler kasıklarda batmalar kramplar var göğüslerimde şişlik ve hassasiyet ayaklarım donuyor normalde hiç üşümem kışın bile üç gündür sık acıkıyorum ara ara ateş basıyor hafiftende akıntım var sarımtırak iki gündür ayrıca hafiften miğdemde yanma bulantı arası durumlar var psikolojikmi artık bilmiyorum gece bel ve sırt ağrılarım var iki gündür çoğunlukla adet zamanı belirtileri gibi bakalım hayırlısı sende durumlar nasılBnde ilk asilamam 2 kasimda yptrdm bkliyrm snde ne gbi blrtiler vr pko vrmi ne kdr spermle oldu asilaman kac yumurtan vrdi
2. Aşilamamdı evet bende pco var eşimin değerleri iyidi sorun yoktu 4 yumurta vardı ikisi büyüktü 18 diğerinde 15 ben iki kese gözüktü 4 haftalikken bebekleri görmeye gitcem inşallah cuma günü bende com heycanliyim inşallah ikiside oluşur ben 12 idrar testi yaptım daha sonra kan. Testi belirti gögus ağrısı bide çok usuyordum 7 günü ağrı olmuştu adet olcakmisim gibi bunlardi insaallah sen olumlu sonic alırsınCnm ilk asilamamo pko vrmi esinin dgerleri kacti nekadarla yptrsnz asilama yumurta syin kacti belirtiler neeler kac gnde ogrendn bnde 2 kasmda asilama oldm bkliyrm ck krkuyrm olmayack dieee
Bnde kabizlik var gaz prblemi var bel agrisi cok yk is yptgimda oluyor bde batma oluyo 2 kasimda oldm asilamayi bklemedeym ama umitsizimmerhaba benim de ilk aşılama sebebsiz infertile diyorlar sperm yıkamadan önce 30 milyon yıkama sonrası 15 milyon ileri hızlı yüzde 80 şeklinde yazıyo yumurtalarım ikitane istenen büyüklükte birtanede daha küçük vardı belirtiler kasıklarda batmalar kramplar var göğüslerimde şişlik ve hassasiyet ayaklarım donuyor normalde hiç üşümem kışın bile üç gündür sık acıkıyorum ara ara ateş basıyor hafiftende akıntım var sarımtırak iki gündür ayrıca hafiften miğdemde yanma bulantı arası durumlar var psikolojikmi artık bilmiyorum gece bel ve sırt ağrılarım var iki gündür çoğunlukla adet zamanı belirtileri gibi bakalım hayırlısı sende durumlar nasıl
21 milyn 80 hareketle asilama yptrdk 7 yumurtm vrdi 6 si ctlamis pko vrmerhaba benim de ilk aşılama sebebsiz infertile diyorlar sperm yıkamadan önce 30 milyon yıkama sonrası 15 milyon ileri hızlı yüzde 80 şeklinde yazıyo yumurtalarım ikitane istenen büyüklükte birtanede daha küçük vardı belirtiler kasıklarda batmalar kramplar var göğüslerimde şişlik ve hassasiyet ayaklarım donuyor normalde hiç üşümem kışın bile üç gündür sık acıkıyorum ara ara ateş basıyor hafiftende akıntım var sarımtırak iki gündür ayrıca hafiften miğdemde yanma bulantı arası durumlar var psikolojikmi artık bilmiyorum gece bel ve sırt ağrılarım var iki gündür çoğunlukla adet zamanı belirtileri gibi bakalım hayırlısı sende durumlar nasıl
Ins ya ck svndm snin adina ama bnde gogus agrisi yk gaz kabizlik batma var baznde midemde batma tarzi bsy oluyo adt olck gbi bacagim ckiliyo 2 lz byle braz fzla uzayan sivi gldi bndede pko vr 7 ymrtm olmstu 6 si ctlamisti asilama gnu bkti dktr 2q milyonla asilama yptrdkk 80 hareket dua et bna ne olr baska ne blrtilerin vrdi kacinci gnler2. Aşilamamdı evet bende pco var eşimin değerleri iyidi sorun yoktu 4 yumurta vardı ikisi büyüktü 18 diğerinde 15 ben iki kese gözüktü 4 haftalikken bebekleri görmeye gitcem inşallah cuma günü bende com heycanliyim inşallah ikiside oluşur ben 12 idrar testi yaptım daha sonra kan. Testi belirti gögus ağrısı bide çok usuyordum 7 günü ağrı olmuştu adet olcakmisim gibi bunlardi insaallah sen olumlu sonic alırsın
Bnde kabizlik var gaz prblemi var bel agrisi cok yk is yptgimda oluyor bde batma oluyo 2 kasimda oldm asilamayi bklemedeym ama umitsizim
21 milyn 80 hareketle asilama yptrdk 7 yumurtm vrdi 6 si ctlamis pko vr
hayırlısı olsun canım olası varsa olur lağzım olan sadece 1 tane milyonların içinden sadece 1 o yüzden kalbini rahat tut zaten sperm yıkama işleminde yıkayıp güçsüzleri saf dışı bırakıp güçlülere dahada güçlendirip hızlandırıyorlar ümitsiz olma çokta ümitli olma aklına getirme iki ihtimalide ben öyle yapıyorumBnde kabizlik var gaz prblemi var bel agrisi cok yk is yptgimda oluyor bde batma oluyo 2 kasimda oldm asilamayi bklemedeym ama umitsizim
21 milyn 80 hareketle asilama yptrdk 7 yumurtm vrdi 6 si ctlamis pko vr
Elimde deilki 1 yl oldu cok yprandm coook bna dua et ne olrhayırlısı olsun canım olası varsa olur lağzım olan sadece 1 tane milyonların içinden sadece 1 o yüzden kalbini rahat tut zaten sperm yıkama işleminde yıkayıp güçsüzleri saf dışı bırakıp güçlülere dahada güçlendirip hızlandırıyorlar ümitsiz olma çokta ümitli olma aklına getirme iki ihtimalide ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?