Aşılama

bu çok önemli bir bilgi. Hiç bilmiyordum gerçekten.. Birçok kişi 10. günde test yapıyor diye okudum. Ben yapmayacaktım zaten tarihimden önce ama bu gerçekten paylaşılması gereken bir bilgi. Sana doktor mu söyledi acaba?

Hayir dr.um soylemedi.bundan tam 1 yil once asilamam yapildi.bu sitede ogrendim boyle oldugunu asilamadan sonra.ben sanirsizdim biraz.asilamadan 5-6 gun sonra falan dayanamayip her gun test yaptim ve catlatma ignesinden vucuduma yuklenen beta hcgnin azalisini takipv etim.sonra asilamamin 11. Gunu falan tekrar koyulastigini gordum.hamileydim cok sukur.12. Gun kan testinde cikmisti.ama bence siz sabredin dr.un dedigi gune kadar

Canım bana doktor bi kaç gün yat dinlen stresten uzak dur dedi ama ben 10 gün işten izin aldım yatcam bi tanidigimizin gelini 10 gün yattı asilamasi tuttu bnde işi şansa bırakmak istemedim hem de işte stres oluyoruz yoruluyoruz o yüzden canm ayrıca doktor kasiklardaki ağrı için iyi bisey herşey yolunda dedi demekki bir bildiği var :)

Ayy inşallah bizimkiside tutar :) peki sende hiç gebelik belirtisi veya kasıklarda batma falan var mıydı canm

Bence harika canım doktor boşuna bunu söylemez:)) İnşallah canım 10 gün sonra çok daha güzel şeyler konuşuyor oluruz. Sen de dinle güzelce. Ben maalesef yarından itibaren işe başlıyorum. Ama çok yorulmicam işallah oturabilicem tüm gün.. Senin kasık ağrıların nasıl canım? Sürekli mi yoksa ara ara sancı saplanır gibi mi? Ben de r sıra böyle burkulma gibi de oluyor. Bi anda sancı saplanması belki de böle oluyor ama bilmiyorum tabii..

bana doktor hiç yat demedi biliyo musunuz . ben kendılıgımden bıraz dıkkat etmeye calıstım ama sonra ışe başladım inşallah tutar benım de bugun aşılaamadan sonra 10. günüm

bana doktor hiç yat demedi biliyo musunuz . ben kendılıgımden bıraz dıkkat etmeye calıstım ama sonra ışe başladım inşallah tutar benım de bugun aşılaamadan sonra 10. günüm
Bana da ilk gün işe gitme dinlen dedi sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. Birçok uzman hayatınıza dönün diyor. Kimisi dinlenin diyor.. Sanırım ilk 3 gün en önemlisi ama ilemiyorum ki.. Allahım hepimize yardım etsin ..

amin inşallah

Kizlar benimde bu ikinci asilamam 3.gunum hic bir belirti yok bende sanki asilama yapılmamış gibiyim sizde durumlar nasil.merakla bekliyorum nasil gececek 10 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…