bu çok önemli bir bilgi. Hiç bilmiyordum gerçekten.. Birçok kişi 10. günde test yapıyor diye okudum. Ben yapmayacaktım zaten tarihimden önce ama bu gerçekten paylaşılması gereken bir bilgi. Sana doktor mu söyledi acaba?Kizlar asilamadan once yapilan catlatma ignesinde beta hcg hormonu var.dolayisiyla 10 gun kadar falan vucudunuzda yuklu kaliyo gebelik belirtileri oluyo hatta catlatma ignesinden sonra 10 gun fln sakin test yapmayin!pozitif cikiyo o ignedeki hormilondan dolayi.
Hayir dr.um soylemedi.bundan tam 1 yil once asilamam yapildi.bu sitede ogrendim boyle oldugunu asilamadan sonra.ben sanirsizdim biraz.asilamadan 5-6 gun sonra falan dayanamayip her gun test yaptim ve catlatma ignesinden vucuduma yuklenen beta hcgnin azalisini takipv etim.sonra asilamamin 11. Gunu falan tekrar koyulastigini gordum.hamileydim cok sukur.12. Gun kan testinde cikmisti.ama bence siz sabredin dr.un dedigi gune kadarbu çok önemli bir bilgi. Hiç bilmiyordum gerçekten.. Birçok kişi 10. günde test yapıyor diye okudum. Ben yapmayacaktım zaten tarihimden önce ama bu gerçekten paylaşılması gereken bir bilgi. Sana doktor mu söyledi acaba?
Hayir dr.um soylemedi.bundan tam 1 yil once asilamam yapildi.bu sitede ogrendim boyle oldugunu asilamadan sonra.ben sabirsizdim biraz.asilamadan 5-6 gun sonra falan dayanamayip her gun test yaptim ve catlatma ignesinden vucuduma yuklenen beta hcgnin azalisini takip etim.sonra asilamamin 11. Gunu falan tekrar koyulastigini gordum.hamileydim cok sukur.12. Gun kan testinde cikmisti.ama bence siz sabredin dr.un dedigi gune kadar
Canım bana doktor bi kaç gün yat dinlen stresten uzak dur dedi ama ben 10 gün işten izin aldım yatcam bi tanidigimizin gelini 10 gün yattı asilamasi tuttu bnde işi şansa bırakmak istemedim hem de işte stres oluyoruz yoruluyoruz o yüzden canm ayrıca doktor kasiklardaki ağrı için iyi bisey herşey yolunda dedi demekki bir bildiği var :)Evet canım yaa aynen ben de öyle düşünüyorum.. Boş ümitlere kapılmaktan o kadar korkuyorum ki.. Kendimi dinlememeye çalışıyorum.. Doktorun sana hamilelik belirtileri olabilir mi dedi?? ümitlenmicem deyip bi taraftan da ümit arıyorum ahh ahh:) S selintolga
Ayy inşallah bizimkiside tutar :) peki sende hiç gebelik belirtisi veya kasıklarda batma falan var mıydı canmHayir dr.um soylemedi.bundan tam 1 yil once asilamam yapildi.bu sitede ogrendim boyle oldugunu asilamadan sonra.ben sanirsizdim biraz.asilamadan 5-6 gun sonra falan dayanamayip her gun test yaptim ve catlatma ignesinden vucuduma yuklenen beta hcgnin azalisini takipv etim.sonra asilamamin 11. Gunu falan tekrar koyulastigini gordum.hamileydim cok sukur.12. Gun kan testinde cikmisti.ama bence siz sabredin dr.un dedigi gune kadar
Bence harika canım doktor boşuna bunu söylemez:)) İnşallah canım 10 gün sonra çok daha güzel şeyler konuşuyor oluruz. Sen de dinle güzelce. Ben maalesef yarından itibaren işe başlıyorum. Ama çok yorulmicam işallah oturabilicem tüm gün.. Senin kasık ağrıların nasıl canım? Sürekli mi yoksa ara ara sancı saplanır gibi mi? Ben de r sıra böyle burkulma gibi de oluyor. Bi anda sancı saplanması belki de böle oluyor ama bilmiyorum tabii..Canım bana doktor bi kaç gün yat dinlen stresten uzak dur dedi ama ben 10 gün işten izin aldım yatcam bi tanidigimizin gelini 10 gün yattı asilamasi tuttu bnde işi şansa bırakmak istemedim hem de işte stres oluyoruz yoruluyoruz o yüzden canm ayrıca doktor kasiklardaki ağrı için iyi bisey herşey yolunda dedi demekki bir bildiği var :)
Amiiiiiinnnn :)Ara sıra oluyor canm biseyler batıyo gibi oluyor inşallah güzel batmalardir bunlar
merhaba,Ekimde aşılama yaptıranlar yaptıracak olanlar gelin sonuçları beraber bekleyelim
bana doktor hiç yat demedi biliyo musunuz . ben kendılıgımden bıraz dıkkat etmeye calıstım ama sonra ışe başladım inşallah tutarCanım bana doktor bi kaç gün yat dinlen stresten uzak dur dedi ama ben 10 gün işten izin aldım yatcam bi tanidigimizin gelini 10 gün yattı asilamasi tuttu bnde işi şansa bırakmak istemedim hem de işte stres oluyoruz yoruluyoruz o yüzden canm ayrıca doktor kasiklardaki ağrı için iyi bisey herşey yolunda dedi demekki bir bildiği var :)
Bana da ilk gün işe gitme dinlen dedi sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. Birçok uzman hayatınıza dönün diyor. Kimisi dinlenin diyor.. Sanırım ilk 3 gün en önemlisi ama ilemiyorum ki.. Allahım hepimize yardım etsin ..bana doktor hiç yat demedi biliyo musunuz . ben kendılıgımden bıraz dıkkat etmeye calıstım ama sonra ışe başladım inşallah tutarbenım de bugun aşılaamadan sonra 10. günüm
Canım ben 13 ekimde yaptırmıştırm sonucum pozitif inşallah seninde öyle olurmerhaba,
bende 30 ekimde aşılama yaptırdım bakalım beklıyorum Alah hepimize kalbimizdekini versin inşallah
inşallah nasıl heyecanlandım anlatamam sen böle deyince peki yattın mı ? ben pek yatmadım daCanım ben 13 ekimde yaptırmıştırm sonucum pozitif inşallah seninde öyle olur
amin inşallahBana da ilk gün işe gitme dinlen dedi sonra normal hayatına dönebilirsin dedi. Birçok uzman hayatınıza dönün diyor. Kimisi dinlenin diyor.. Sanırım ilk 3 gün en önemlisi ama ilemiyorum ki.. Allahım hepimize yardım etsin ..
Bir belirti var mi canm sendebana doktor hiç yat demedi biliyo musunuz . ben kendılıgımden bıraz dıkkat etmeye calıstım ama sonra ışe başladım inşallah tutarbenım de bugun aşılaamadan sonra 10. günüm
Hamilelik belirtilerin nelerdi canm bizede yazar misin belki bir umut olur ayrıca nelere dikkat ettinCanım ben 13 ekimde yaptırmıştırm sonucum pozitif inşallah seninde öyle olur
psikolojik olarak bu zamana kadar o kadar cok belirti yaşadım ki umutlanmamak için kimseye bişey hissetmiyorum diyorum artık. açıkcası göğüslerim acıyor ve kasıklarım da özellikle sol tarafta agrı oluyorBir belirti var mi canm sende
inşallahİnşallah tutar canm seninde hayırlı haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?