İnşallahinsallah pozitif ccikar cnm
maliyeti nedir aşılamanınMerhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırdım 13 gün oldu göğüslerimde aşırı agrı ğzerine yatamıorm kasıklarımda ara sıra bir sancı var test yapmaya korkuorm bide kasıklarımı elleyince sertleşmiş oldugunu hissediorm sizce sonuc nedir acaba benim gibi oşan varmı
Canım ilk olarak dopum kontrol hapı verio onu kullanıosun sonra 8 günlük yumurta büyütme ignesi verio göbekten vuruluosun son olarakta çatlatma ignesi verio bi kere vuruluosun sonra eşinden alınan sperm yıkanıp sana enjekte edilio
İlk seferde biraz düşük ihtimal diolar canım ama inşallah bebeşine kavusursun en kısa zamandaBende dun yaptirdim asilamami cok gerginim nezaman test yapmam gerek acaba insallah tutar ilk seferde tutanlar varmi acaba
merhaba kızlar, hayırlı uğurlu olsun inşallah yaptırmaya hazırlanan arkadaşların, benimde 12. günüm bekliyorum hayırlısı inşallah mucizelerimize kavuşuruz:))))))
inşallah evet ilk inşallah son olur:))))))))inşallah hayırlı güzel haberler alırsın canım. ilk aşılaman mı?
inşallah evet ilk inşallah son olur:))))))))
ya belirti çokta hiç birini bilmiyorum uyku çok var bel ağrısı bu gün kasık ağrısı batmalar ama regle öncesi yada kulandığımız iğneler ilaçlar da olabilir o yüzden pekte bilemiyorum, inşallah ondandır, ben istanbulda yaşıyorum. aşılamayı jinemed tüp bebek merkezinde yaptırdım... hiç bir sorunumuz yoktu biraz hızlandırmak istedim yaşım gereği hayırlısı artık bu akşam bir tahlil almayı düşünüyorum sabah yapayım en azından belki 2 gün götürür beni ama 12. gün döllenmenin olduğu gün önemli o yüzden erken olabilir her şeyin hayırlısı Allahım yiyecek lokması varsa verecektir, her şeyin hayırlısı artık...canım yaaa inşallah rabbim hayırlısını verir. hissettiğin belirti varmı ne bilim insan hisseder ya 12. gün belli etmeye başlamıştır belki. hangi şehirdesin nerede yaptırdın aşılamanı?
ya belirti çokta hiç birini bilmiyorum uyku çok var bel ağrısı bu gün kasık ağrısı batmalar ama regle öncesi yada kulandığımız iğneler ilaçlar da olabilir o yüzden pekte bilemiyorum, inşallah ondandır, ben istanbulda yaşıyorum. aşılamayı jinemed tüp bebek merkezinde yaptırdım... hiç bir sorunumuz yoktu biraz hızlandırmak istedim yaşım gereği hayırlısı artık bu akşam bir tahlil almayı düşünüyorum sabah yapayım en azından belki 2 gün götürür beni ama 12. gün döllenmenin olduğu gün önemli o yüzden erken olabilir her şeyin hayırlısı Allahım yiyecek lokması varsa verecektir, her şeyin hayırlısı artık...
inşallah çok teşekkür ederim senin ilk gebelik derken..... yani 1 tane var mıİnşallah canım.. benim ilk gebeliğimde aşırı uyku halim vardı ve şiddetli göğüs ağısı vardı umarım hamilesindir.
inşallah çok teşekkür ederim senin ilk gebelik derken..... yani 1 tane var mı
canım çok üzüldüm, istemeden üzdüm seni.....7 haftalıkken düşük olmuştu canım ilk gebeliğim derken onu kastettim.
dün akşam idrar testi yaptırdım negatif çıktı çok üzüldüm(( yarın kan testi yaptıracağım hayırlısı inşallah insanın umudu hiç bitmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?