Cnm evet doktor verdi bana ilk ay clomen kalan 3 ay femara verdi ya cok büyüdü yumurta ya da hic büyüme olmadi catlamadi en son bu ay bıraktı tedaviyi ya aşılama ya tüp bebek dedi ...ins aşılama ile olur bu ay suan hasta olmayi bekliyorumkuzum bu ilç çok etkili sana dört ay boyunca kullanmanı doktor mu söyledi tetiklediği rahatsılıklar oldukça fazla çünkü
inşallah tutar umudunu kesme Allahtan sorunun var mıydı yapılan testlerde
umarım adet olmassın:) tam olarak senin sorunun ne belki yardımcı olabilirm çünkü ben araştırdım tedavi sürsince eşimin değerleri çok düşüktü doktor ilaç dahi vermedi ama ben yükselmesi için çok araştırdım ve normale döndü şükürCnm evet doktor verdi bana ilk ay clomen kalan 3 ay femara verdi ya cok büyüdü yumurta ya da hic büyüme olmadi catlamadi en son bu ay bıraktı tedaviyi ya aşılama ya tüp bebek dedi ...ins aşılama ile olur bu ay suan hasta olmayi bekliyorum
Cnm ben ilki düşük 2.kürtaj 2bebek kaybettim...sonucu kan pihtilasmasi çıktı...1 senedir coraspirin kullaniyorum fakat hala hamile kalamadim femara yumurtalar icin kullandim ya cok büyüdü ya küçük kaldi catlamadi...o yuzden dr ya aşılama ya tüp bebek dedi...tabi benden rahim filmi hormon testi esimden sperm testi istediumarım adet olmassın:) tam olarak senin sorunun ne belki yardımcı olabilirm çünkü ben araştırdım tedavi sürsince eşimin değerleri çok düşüktü doktor ilaç dahi vermedi ama ben yükselmesi için çok araştırdım ve normale döndü şükür
benimde bugun kontrolüm vardı doktor yumurtama baktı çatlamış çok şükür ama tutmazsa bir ay ara vericez dedi çünkü aşılama sonrasıı bir ay kendiliğinden de olabiliyormuş gebelik bazen
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldümCnm ben ilki düşük 2.kürtaj 2bebek kaybettim...sonucu kan pihtilasmasi çıktı...1 senedir coraspirin kullaniyorum fakat hala hamile kalamadim femara yumurtalar icin kullandim ya cok büyüdü ya küçük kaldi catlamadi...o yuzden dr ya aşılama ya tüp bebek dedi...tabi benden rahim filmi hormon testi esimden sperm testi istedi
Ins cnm cok teşekkür ederim..evet ilac tedavisi oldum başarılı olmayınca aşılama dendi insss hasta olursam bu testleri yapıp aşılamaya gececez bi sıkıntı çıkmazsa.. Tabiki yazarim insss olumlu sonuclanir da gönül rahatlığıyla yazarim cnm .. Allah razi olsunAllah yardımcın olsun canım çok üzüldümbu istediklerini ilaç tedavisinden önce istemiş olması lazım ama istediği tetkitlerde bir şey çıkmaz ise ilaç tedavisi olmazsa aşılama sonra tüp bebek sıralama bu şekilde umarım bir şey çıkmaz sonuçlarınızda umudunu kaybetme gelişmeleri paylaşır mısın sonrasında
ben burada bakıyorum çoğu kişi sonuç paylaşmıyor merak ettiğin esas konu havada kalıyor
güzel haberlerde alısın hiç sıkma canını en azında kötü de olsa sonucu hamile kalmışsın bende oda olmadı ne düşük ne kürtaj olup olmayacağı belli değil inşallah buradan birbirimizi teselli edeceğiz sevincimizi paylaşacağız hiç merak etmeIns cnm cok teşekkür ederim..evet ilac tedavisi oldum başarılı olmayınca aşılama dendi insss hasta olursam bu testleri yapıp aşılamaya gececez bi sıkıntı çıkmazsa.. Tabiki yazarim insss olumlu sonuclanir da gönül rahatlığıyla yazarim cnm .. Allah razi olsun
merhaba cannım, amin inşallah olur bende yaptırdım okumuşsundur gün sayıyorum test yapmak için zaman geçmiyor banamerhaba bende yeniyim 4 senedir bebek istiyorum bu ay aşılama yaptırcam yumuşlar büyürse inşallah hepimizin bebği olur
Ins cnm ya cok tesekkur ederim ...allah isteyen herkese sağlıklı bir sekilde nasip eder ..bizede en kisa sürede inss ...ilac kullandim bugün son günün hala adet olmadim bi olsam aşılama olacakta bu ay beklemedeyim bendegüzel haberlerde alısın hiç sıkma canını en azında kötü de olsa sonucu hamile kalmışsın bende oda olmadı ne düşük ne kürtaj olup olmayacağı belli değil inşallah buradan birbirimizi teselli edeceğiz sevincimizi paylaşacağız hiç merak etme
Ne kadar bat a kaldi cnm hic strese girme düşünme etme rahatlikla ins tutarmerhaba cannım, amin inşallah olur bende yaptırdım okumuşsundur gün sayıyorum test yapmak için zaman geçmiyor bana
inşallah güzel haberlerle gelirsin bende yarın aşılma aptırcam canım inşallah hepimiz bu ay bu duyguyu tadarız :)merhaba cannım, amin inşallah olur bende yaptırdım okumuşsundur gün sayıyorum test yapmak için zaman geçmiyor bana
doktorum ayın onunda test yap dedi az kaldıNe kadar bat a kaldi cnm hic strese girme düşünme etme rahatlikla ins tutar
AMİNNNNN İNŞALLAHH.:):) bird ben bu siteyi çok sevim inssan herkesle konuşamıyor eşlerde bi yerden sona takma düşünme pek konuşmuyor ama burada hepimiz aynı dua ile aynı bekleyişteyiz ve bu çok hoşuma gidiyorinşallah güzel haberlerle gelirsin bende yarın aşılma aptırcam canım inşallah hepimiz bu ay bu duyguyu tadarız :)
kesinlikle öyle canım insan rahatlıyo sonuçta hepmiz aynı durumdayız eşlerde tam dedğin gibi bi süreden sonra öyle oluyo :)AMİNNNNN İNŞALLAHH.:):) bird ben bu siteyi çok sevim inssan herkesle konuşamıyor eşlerde bi yerden sona takma düşünme pek konuşmuyor ama burada hepimiz aynı dua ile aynı bekleyişteyiz ve bu çok hoşuma gidiyor
Merhaba. Bizde aynı durumdayız.kadımda bizde aşılama yaptırcaz.siz yaptırdınızmı durum nedirSelam hanımlar önümüzdeki ay bende aşılamaya başlıcam inşallah bizde sperm azlığı var tabi en iyisini Allah bilir ama sizce sperm azlığıyla şansımız nedir aranızda böyle bi sorunu olan var mı
Benim doktorum yiğit çakıroğlu umuttepe arastırmadaB
bende simdi İzmit'te görüştüm sizin doktorunuz kim
Tesekkurler bende yiğit beye gidiyorumBenim doktorum yiğit çakıroğlu umuttepe arastırmada
kızlar size tek tavsiyem sperm azlığında keçiboynuzu yedirin eşlerinize ne ilaç ne de başka kür denemeyin bileMerhaba. Bizde aynı durumdayız.kadımda bizde aşılama yaptırcaz.siz yaptırdınızmı durum nedir
sadece yediriyormusun canım keçi boynuzunu yoksa kür yapıp içirenlerde var.. bende sapıttım artık napıcamı bugün kayınvalidem aktardan karışım yaptırdı bende eşime daha çok meyve pekmez bal kuru yemiş yedirmeye başladım. bizim 40 milyon sipermimiz var ama ileri hareketli sayısı az ve morfolojiye hiç bakılmadı..bizde kasımda yaptırcaz aşılama inşallah ama bu sonuçlarla tutarmı dersinkızlar size tek tavsiyem sperm azlığında keçiboynuzu yedirin eşlerinize ne ilaç ne de başka kür denemeyin bile
bizimde aynı orun vardı ilk teste 24,50 milyon çıktı doktor bir ay sona ikinci testi istedi az diyebilmek için biz yıkıldık tabiyılmadım sadece keçiboynuzu yedirdim ikinci testimiz 30 milyon çıktı geçen hafta aşılma için gittiğimizde bir ay sonra 42 milyon çıktı sadece sabır gerekiyor ben yılmadan her akşam yedirdim eşime ssabah aç karnına da keçiboynuzu pekmezi verdim son testen öncee yedi onuda inşallah sizlerede umut olur bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?