Aşılama

Canım çok zaman geçmiş, tekrar yaptırsaydın ya acilde. Değerin 15 civarı çıktıysa iğnenin etkisidir. Sitede 7., 8. gün yaptıranların hep 12, 15 falan çıkmış hcg
Benim 6.56 cıktı ya cok erken diye yaptrmadım bidaha bugun yaptrayım diye düşünyrm ama aşırı kasık ağrım var adet olcak gibi gecen ay 21nde olmustm 1 gün öncesi oluyorum genelde

Bugn test yaptrdım cnm negatiff
Canım ben 32 aydır uğraşıyorum. Erkenden test yaptırırsam daha mutsuz oluyorum. Belki sonradan yükselir falan sanıyorum, sonra yükselmiyor. Mümkün olduğu kadar geç yap testi canım

sizler nerde hangi hastanede yaptırdınız aşılamanızı? ben istanbul Bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde yaptım.
Merhaba eğitim araştırmada süreç Nasıl işliyor

Gop ta yeniyüzyıl Hastanesi medicalden çok çok iyi

Ben özele gidiyodum hiç memnun kalmadım daha sonra tanıdık sayesinde arastırma hastahanesine gittim kocaelide ilk görüşme yaptı doktor zaten benm onceden butun testlerim tahim filmim vardı direk aşılama yapabılırz dedı bı sorun gozukmuyo dedi ve aşılamaya basladık ilk rapor cıkarttk sonra ılacları aldım adetin 3 günü gittim ve iğnelere basladık her sabah kendin yapıyosun kontrole cagryo

Raporu nerde çıkartıyorsun Can'ım Nasıl oluyor

Doktpr sekreterlkten kagıt verıyo onu 1 kac doktro imzalatysn sonra sekretere bırakıysn sana soyluyo 2 gun ıcınde fln rapor cıkar doyo raporu almaya gıdıysn sonra eczaneye ilaçları almaya benim ılaclar 200 küsür tuttu

Ben bir buçuk yıllık evliyim bir bakayım bende ilaçları raporlu aldım aşılAma ilaçları 330 tuttu
Eşim strese giriyor normal ilişki olmuyor çatlama iğnesi vurulunca
Araştırma hastanesine bende gideyim bakayım

merhabalar;
ben yeni üyeyim ama herkesi sık sık takip ediyorum. çok beğendiğim hergünde ziyaret ettiğim siteye yeni üye oldum . bende aşılama oldum eylül 3 te ve ilk aşılamam tuttu inşallah 4 hafta 4 günlük hamileyim Allah olmayan herkese nasip etsin 4 yıllık evliyim hiç bir belirti yoktu çok umutsuzdum ..hatta hastahaneye bile gidemedim sonuç almaya hamile haberimi eşim verdi .. Zamanı vardır sakın umutsuz olmayın inşallah hayırlı zamanda evlat sahibi oluruz ..

Kızlar ben kötü ıslah oldum bunla alakalı mı sizde yaşadınız mı

Biliyorum Gürkan bey var gop ta özellikle çok iyi ama maddi anlamda çooook aşıyo beni maalesef kürtajdan önce Oray'a gidiyordum kontrole ama çok zam yaptılar
Devlete gitmek istiyorum ne yumurta kontrolü ne bişey hiçbirşey yapmıyorlar

B
bende simdi İzmit'te görüştüm sizin doktorunuz kim

merhabalar; bende 22.09 da yaptırdım ilk aşılmamı haftaya test yapıcam inşallah sonuç olumlu olur da haberini paylaşırım sizlerle aşmala sırasında femara kullandım ben bunu kullanıp hamile kalan var mı aranzda

hayırlısı olsun canım :) bugünmü yaptın aşılamanı? femara ne bu arada? ayrıca ilk aşılamanmı?

Merhabalar bende 4 ay femara ardindan bu ay hasta olmayi bekliyorum yapacak ...ilk aşılama ekimde yapacam ins tutarda artik kurtulurum bebis stresindeb

hayırlısı olsun canım :) bugünmü yaptın aşılamanı? femara ne bu arada? ayrıca ilk aşılamanmı?
teşkkür ederim canım 22.09.2016 da yaptırdım aşılamayı bu arada ilk aşılamam haftaya belli olacak gebelik olup olmadığı
femara aşılama için yumurta olusumuna yardımcı bir ilaç sabah akşam gunde iki kere beş gun boyunca kullandım bu tarz ilaçların arasına en iyisi buymuş bayağı bi araştırmıştım doktor verdikten sonra clomen hiçbir işe yaramıyor maalesef

Merhabalar bende 4 ay femara ardindan bu ay hasta olmayi bekliyorum yapacak ...ilk aşılama ekimde yapacam ins tutarda artik kurtulurum bebis stresindeb
kuzum bu ilç çok etkili sana dört ay boyunca kullanmanı doktor mu söyledi tetiklediği rahatsılıklar oldukça fazla çünkü
inşallah tutar umudunu kesme Allahtan sorunun var mıydı yapılan testlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…