Aşılama

sizinde ilk aşılama..sizin sorun neydi acaba

sizinde ilk aşılama..sizin sorun neydi acaba

evet ilk aşılama eşimde morfoloji ve ileri hareket sorunu var..bide bende troit var ikisinin etkisiyle olmadı 2.5 sene oldu evleneli biraz geç kaaldık saçma sapan drlar yüzünden...

selamm bende yeni katılanlardanımm
öncelikle şunu söylemek istiyorum Rabbim her isteyene evlat nasip eder inşallah
bende 2 yıllık evliyim ve çocuk isteyenlerdenim
pko sendromluyum ve bu ay aşılama deniycez inşallah olur

D denizz36 teşekkür ederim açıklamanıza. yaşım 27. 2 yıllık evliyim. sprem testi,horman testleri herşey yapılmıştı. bizde en son pregesteron kaldı onun sonucu düşük gelince aşılama yapalım dedei doktorum. nşallah hepimiz için hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin.

kızlar moralim çok bozuk bugün sonucu öğrenmek için hastaneye kan testi yaptırmaya gittim daha sonucu alamadan adet oldum ilk aşılamamdı tutmadı sanırım sonucu yarın alıcam çünkü geç yaptırdım devlet hastanesine gittim yakın diye

Geçmiş olsun..üzüldüm. bende sonuç bekliyorum benimde ilk aşılamam.hayırlısı böyledir belki.üzülme....

Geçmiş olsun..üzüldüm. bende sonuç bekliyorum benimde ilk aşılamam.hayırlısı böyledir belki.üzülme....
inşallah güzel haberler alırsın sende canım dua et bol bol üstüne görme tutunma kanamasıyla ilgili yazıları okuyorum da adetimi onüçünde bekliyordum ve ilk kahverengi lekeli geldi pembe ile karışık karnımda yanma hissi şişlik var üstelik çok da sinirli ve stresliyim bu aralar belirtiler uyuyor ama Allahtan ümit kesilmez demişler sence tutunma kanaması olabilir mi

Hiç kalbini bozma.delirdim ben karnımı arada seviyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi ama elimde değil.bakalım test sonucu ne çıkıcak.eğer öyle yoğun bi kanama yoksa içini ferah tut.dr bana adet olsanda olmasanda gebelik testini mutlaka yap demişti..mucizeler Allâh tan geliyo haklısın.

Hemşire bana öyle ara kanamalar olabilir yazmıştı reçeteye.inşallah tutunma kanamasıdır....

rabbim hayırlısını nasip etsin şuan bir şey yok dediğim gibi adet başlangıcı gibi pembemsi kahverengimsi kanama geldi ben yıkıldım hemen sonradan düştü acaba olabilir mi dedim takibe aldım kesilmiş inşallah ya şu sonucu sabah erkenden gidip alıcam rabbim isteyen herkese nasip eder umarım bu duygudan bizleri mahrum bırakmaz

HAYIRLISI OLSUN CANIM VARDIR BUNDA DA Bİ HAYIR

Arkadaşlar merhaba 1,5 yıldır çocuk istiyoruz bu süre. içerisinde iki kere adetim gecikti ve test yaptırdığımda beta hcg 25-30 gibi değerlerde çıkıp yükselmiyordu sonrasında düşük oluyor zaten ama doktorlar bu değerlerin gebelik bile sayılmayacağını söyleyip araştırmıyorlardı geçen hafta doktora gittim ne eşimde ne de bende bir sorun olmadığını ama bazen sorun olmasa da bebek olmadığını söyledi şimdi kanamam dursun diye ilaç verdi 12 gün kullanıp sonrasında 10 gün içinde ilk adetimi olacağımı ve adetin 2. yapılacak olan hormon testlerim de de sorun çıkmazsa ilk aşılamayı deneyelim dedi biraz hızlı ilerliyor gibi geliyor bana bebek konusunda kendimden eminim istiyorum ama doktor sadece hormon testleri yaptı kafam biraz karışık bu süreçte beni en iyi sizler anlarsınız biraz duygularımı içimde yaşıyorum bana tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz

AMİNNNNN canm..sonucu aldın mı????merak ediyorum valla.güzel haberler ver..

merhaba hayırlısı olsun inşallah...hgs çektirdin mi zaten hormon tahlillleri yapıyolar sadece sperm testi yapıyolar bide dediğim gibi hgs şart...tüpler açık mı diye ki sende gebelik oluşmuş demekki açık...zaten toplasan adet başlamasıyla başlayıp bitiminde yapılıyo yani 15 gün içinde olmuş oluyo...

Amin teşekkür ederim. Hgs istemedi rahmin çok dar bu işleme dayanamazsın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…