sizinde ilk aşılama..sizin sorun neydi acabaçok teşekkür edrim allahım duysun sesini:)bende tek yumurta oluşmuştu bende panikle olmaz mı diye sormuştum.hemşirede bana zaten en fazla iki yumurta olsun istiyoruz sonrası çoklu gebelik ve riski olur demişti...inşallah hepimizin gönlümüze göre olur.bende ikiz istiyodum ama kısmet...:)
sizinde ilk aşılama..sizin sorun neydi acaba
canım öncelikle hiiiiççççç stres yapma aşılama ya da tüp bebek için doktor hem senden bazı testler istiyor hormon testleri hemde eşinden sperm testi istiyor sorun var mı diye bakmak için sorun yok ise öncelikli ilaçla başlıyor tabi bunda yaşın35+ olması durumunda ilaçla zaman kaybedilmiyor ilaç kullanarak hamile kalmazsan aşılama ki çok basit bir işlem ve uzman doktor aramana bile gerek yok sonra tüp bebek geliyor ama inşallah hiç erek kalmaz bunlara sen kaç yaşındasın sorunun ne evleneli nekadar oldu
kızlar moralim çok bozuk bugün sonucu öğrenmek için hastaneye kan testi yaptırmaya gittim daha sonucu alamadan adet oldumilk aşılamamdı tutmadı sanırım sonucu yarın alıcam çünkü geç yaptırdım devlet hastanesine gittim yakın diye
inşallah güzel haberler alırsın sende canım dua et bol bol üstüne görme tutunma kanamasıyla ilgili yazıları okuyorum da adetimi onüçünde bekliyordum ve ilk kahverengi lekeli geldi pembe ile karışık karnımda yanma hissi şişlik var üstelik çok da sinirli ve stresliyim bu aralar belirtiler uyuyor ama Allahtan ümit kesilmez demişler sence tutunma kanaması olabilir miGeçmiş olsun..üzüldüm. bende sonuç bekliyorum benimde ilk aşılamam.hayırlısı böyledir belki.üzülme....
inşallah güzel haberler alırsın sende canım dua et bol bol üstüne görme tutunma kanamasıyla ilgili yazıları okuyorum da adetimi onüçünde bekliyordum ve ilk kahverengi lekeli geldi pembe ile karışık karnımda yanma hissi şişlik var üstelik çok da sinirli ve stresliyim bu aralar belirtiler uyuyor ama Allahtan ümit kesilmez demişler sence tutunma kanaması olabilir mi
Hemşire bana öyle ara kanamalar olabilir yazmıştı reçeteye.inşallah tutunma kanamasıdır....inşallah güzel haberler alırsın sende canım dua et bol bol üstüne görme tutunma kanamasıyla ilgili yazıları okuyorum da adetimi onüçünde bekliyordum ve ilk kahverengi lekeli geldi pembe ile karışık karnımda yanma hissi şişlik var üstelik çok da sinirli ve stresliyim bu aralar belirtiler uyuyor ama Allahtan ümit kesilmez demişler sence tutunma kanaması olabilir mi
rabbim hayırlısını nasip etsin şuan bir şey yok dediğim gibi adet başlangıcı gibi pembemsi kahverengimsi kanama geldi ben yıkıldım hemen sonradan düştü acaba olabilir mi dedim takibe aldım kesilmiş inşallah ya şu sonucu sabah erkenden gidip alıcam rabbim isteyen herkese nasip eder umarım bu duygudan bizleri mahrum bırakmazHiç kalbini bozma.delirdim ben karnımı arada seviyorum çok kaptırmak istemiyorum kendimi ama elimde değil.bakalım test sonucu ne çıkıcak.eğer öyle yoğun bi kanama yoksa içini ferah tut.dr bana adet olsanda olmasanda gebelik testini mutlaka yap demişti..mucizeler Allâh tan geliyo haklısın.
inşallah canım seninde bir şey kalmadı umarım güzel haberler verirsin bari birimiz sevinelim umut olsun diğerine:)Hemşire bana öyle ara kanamalar olabilir yazmıştı reçeteye.inşallah tutunma kanamasıdır....
HAYIRLISI OLSUN CANIM VARDIR BUNDA DA Bİ HAYIRkızlar moralim çok bozuk bugün sonucu öğrenmek için hastaneye kan testi yaptırmaya gittim daha sonucu alamadan adet oldumilk aşılamamdı tutmadı sanırım sonucu yarın alıcam çünkü geç yaptırdım devlet hastanesine gittim yakın diye
rabbim hayırlısını nasip etsin şuan bir şey yok dediğim gibi adet başlangıcı gibi pembemsi kahverengimsi kanama geldi ben yıkıldım hemen sonradan düştü acaba olabilir mi dedim takibe aldım kesilmiş inşallah ya şu sonucu sabah erkenden gidip alıcam rabbim isteyen herkese nasip eder umarım bu duygudan bizleri mahrum bırakmaz
Arkadaşlar merhaba 1,5 yıldır çocuk istiyoruz bu süre. içerisinde iki kere adetim gecikti ve test yaptırdığımda beta hcg 25-30 gibi değerlerde çıkıp yükselmiyordu sonrasında düşük oluyor zaten ama doktorlar bu değerlerin gebelik bile sayılmayacağını söyleyip araştırmıyorlardı geçen hafta doktora gittim ne eşimde ne de bende bir sorun olmadığını ama bazen sorun olmasa da bebek olmadığını söyledi şimdi kanamam dursun diye ilaç verdi 12 gün kullanıp sonrasında 10 gün içinde ilk adetimi olacağımı ve adetin 2. yapılacak olan hormon testlerim de de sorun çıkmazsa ilk aşılamayı deneyelim dedi biraz hızlı ilerliyor gibi geliyor bana bebek konusunda kendimden eminim istiyorum ama doktor sadece hormon testleri yaptı kafam biraz karışık bu süreçte beni en iyi sizler anlarsınız biraz duygularımı içimde yaşıyorum bana tecrübelerinizle yardımcı olur musunuz
canım maalesef veremiycem olmadı aşılamam utmadıAMİNNNNN canm..sonucu aldın mı????merak ediyorum valla.güzel haberler ver..
canım maalesef veremiycem olmadı aşılamam utmadı
senin haberlerini bekliyorum ben
Amin teşekkür ederim. Hgs istemedi rahmin çok dar bu işleme dayanamazsın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?