Aşılama

kızlar merhabaa..bende pazzartesi günü aşılama yaptırdm..19 unda test yapıtırıcam adet olsanda olmasanda yaptır dedi dr.bişey sorucam ilk aşılamam benim.sağ kasığımda yanma şeklinde bi ağrı var.ara ara da sanki adet olucakmışım gibi ağrı oluyo..tutmamışmıdır acaba???

canım ben direk kendini yediriyorum suyunu içirende var ama eşim tadını sevdiği için kıtır kıtır yiyor:) Allah razı olsun kayınvaliden den benimki bana imalı laflar sokarken durumu izah ettiğimde oralı bile olmadı o karışımı da öutlaka aç karnına yedir ki kana hemen karışsın
amasyali05 canım bunun için hastahanelerde adroloji diye bir bölüm var zaman kaybetmeden görünün derim biz bayanlarda olduğu gibi erkeklerde de hormonlara bakılıyor bir değerin çok yüksek ya da düşük olması da etkili olabiliyor tabi eşinin işide çok önemli eğer stresli yada çok sıcak ya da sürekli oturarak çalışıyor ise bunlarda etken

desene sana da zaman geçmiyor :) bende yaptırdım beklemedeyim ama hiçbir şey hissetmiyorum yumurtlama döneminde ayın her ay olduğu gibi kasık ağrım oldu ki bu normal birde ben hiç kabız olmam hep ishal olurum bu ay kabız oldum onun dışında bir belirti yok ama karnıma aşırı bi şişkinlik var bene anlamadım ayın onunda yaptırıcam bende sen ne ilacı kullandın canım

veren Allah verir canım tutmasa hiç üzülme derim demek ki zamanı değil diye düşün ama sayınız normal bak bu keçi boynuzu hareketsizleri de hareketlendiriyor hem de dna sı bozuk olanları da düzeltiyor yanılmıyorsam şimdi tamda mevsimi aktardan taze bulabilirsin siyah renkli olanlardan al

Cnn D

Hemde hiç geçmiyor düşünmek istemiyorum.ama sık sık kendimi karnımla konuşurken buluyorum..eşime bak olursa şöyle yaparız böyle yaparız diyorum.çok kapatıyorum kendimi ben hep kabızdım hala öyleyim ilaç verdi onun için bitane antibiyotik coraspirin,bide progestiran verdi.inşallah güzel haberler alırız 19unda yaptırıcam testi...

valla bende aynıyım ama hiçbir şey hissetmiyorum gebelik olursa mucize olur benim içinde ortalama 16 gün içinde belli oluyor ama burada okuduklarıma istinaden hemen hesapladım doktorum benden de 16. gün istedi test

valla bende aynıyım ama hiçbir şey hissetmiyorum gebelik olursa mucize olur benim içinde ortalama 16 gün içinde belli oluyor ama burada okuduklarıma istinaden hemen hesapladım doktorum benden de 16. gün istedi test

Ben daha önce hiç gebelik yaşamadığım için hiç bilmiyorum bide çok erken belirtiler için...şişlik var çok fena.nerde yaptırdın...

evet canım allah razı olsun...bizde sorunu bilmeden önce ben hep kendimde aramıştım sorunu ona rağmen kötü bi davranışla karşılaşmadım..tamam öyle yaparım. aştar demişki ikiside yesin. bende yicekmişim o karışımdan

Merhaba. Bizde aynı durumdayız.kadımda bizde aşılama yaptırcaz.siz yaptırdınızmı durum nedir
Yok Cnm daha yaptırmadık bayram girdi araya günü kaçmış falan üroloji doktor uda 3 ay bekleyin dedi eşime ilaç falan verdi bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun inşallah

kızlar selan, çok şükür buldum aşılamayla ilgili bilgisi olanlarını :) lütfen bana da yardım edin. 21 eylülde hsg çekildim. Tüplerim açıkmış. ama progesteronuma bakıldı 30 eylülde . en alt seviyesi 3.34 iken benim 2.14. Doktorum bu ay yumurtlamayacğımı söyledi. aşılama yapalım dedi. ben hiç bişey bilmiyorum şuan. aşılama öncesi neler yapılıyo sonrasında ne oluyo. bi de Allah'ım hayırlısını versin ama aşılamada ikiz oluyo çoğunlukta demi

bende bilmiyorum yaşayıp görcez..adetin ikinci gününden yumurtalıkları uyarıcı bi ilaca başlıyosun galiba sonrada çatlatma iğnesi vurulduktan 36 saat sonra aşılama yapılıyor diye biliyırum çok detaylı bilmiyorum bende

aynen anlattığın gibi...bir veya iki yumurta olsun istiyolar fzlası olursa iptal çoklu gebelik riskli olduğu için.ağrısız vajinal muayene gibi sadece 15 20 dk ayakların havada yatıyosun...bide öncesinde 2 litre su içirmişlerdi bana.bende pazartesi yaptırdım bakalım sonuç ne çıkıcak:??

Ben daha önce hiç gebelik yaşamadığım için hiç bilmiyorum bide çok erken belirtiler için...şişlik var çok fena.nerde yaptırdın...
bende aynıyım canım daha önce bende hiç gebelik yaşamdım ben ilk devlete gidiyordum ama 3 ay ilaç tedavisi dediler 2 ay kullandım klomen olmadı 3. ay kurban bayramına denk geldiği için hiç beklemedim ist. floryada özel bi doktora gittim pazartesi yapıcam işte testi bakalım nolcak:s

ye canım sende ye senin de bu dönemde enerjiye ihtiyacın var::)))

canım öncelikle hiiiiççççç stres yapma aşılama ya da tüp bebek için doktor hem senden bazı testler istiyor hormon testleri hemde eşinden sperm testi istiyor sorun var mı diye bakmak için sorun yok ise öncelikli ilaçla başlıyor tabi bunda yaşın35+ olması durumunda ilaçla zaman kaybedilmiyor ilaç kullanarak hamile kalmazsan aşılama ki çok basit bir işlem ve uzman doktor aramana bile gerek yok sonra tüp bebek geliyor ama inşallah hiç erek kalmaz bunlara sen kaç yaşındasın sorunun ne evleneli nekadar oldu

YAAA BENDE İKİZ BEBEK İSTİYORUM ALLAH NASİP EDERSE...İNŞALLAH TUTAR CANIMM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİNN.BENDE KASIMDA YAPTIRCAM.DOKTORLA ÖYLE KONUŞTUK. ŞİMDİ BENİM 3 YUMURTAM OLURSA AŞILAMA YAPMAYABİLİRMİ YANİ

çok teşekkür edrim allahım duysun sesini:)bende tek yumurta oluşmuştu bende panikle olmaz mı diye sormuştum.hemşirede bana zaten en fazla iki yumurta olsun istiyoruz sonrası çoklu gebelik ve riski olur demişti...inşallah hepimizin gönlümüze göre olur.bende ikiz istiyodum ama kısmet...:)

hepimiz için hayırlısı olsun inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…