Aşılama

Şartları var mı bunun Cnm biliyormusun acaba bizde sperm sayısı az ama birkere gebelik oldu kalbi durdu
Canım tabi sperm testi ve rahim filmi istiyor. Eşiminde ileri hareketli hiç spermi yoktu, varikosel ameliyatı oldu ve normal değerlere çıktı çok şükür

Oncelikle insallah hamilesindir canim ama ignenin etkisi bir hafta suruyor ben de asilamami 26 agustosta oldum 11. Gun beta hcg yaptirdim 11.11 cikti iki gun sonra 62 iki gun sonra 153 cikti hamile oldugum soylendi ama son degerim 600 olmasi gerekirken 360 cikti pazartesi tekrar dr gidicem dis gebelik ve dusukten suphelendi doktorum huzunlu bi bekleyis icindeyim insallah hepimiz icin hayirlisi olur

Canım tabi sperm testi ve rahim filmi istiyor. Eşiminde ileri hareketli hiç spermi yoktu, varikosel ameliyatı oldu ve normal değerlere çıktı çok şükür
Bizde hareket morfoloji iyi sadece sperm az varikosel yok dediler keşke olaydı halledilirdi en azından bi sebep olmamasına kötü ama tekrar gitçek başka doktora bakalım artık o ne Dicek artık hayırlısı Dicez sağol Cnm

Başka bir yerde de görünsün canım. Eşime de 1.derece, ameliyata gerek yok dediler, ameliyata girince 3. derece bir damar daha gördüler

Hadi ya canım hayırlısı olsun senin için dış gebelik olmaz inşallah ablam çekti çok zor bir durum

Başka bir yerde de görünsün canım. Eşime de 1.derece, ameliyata gerek yok dediler, ameliyata girince 3. derece bir damar daha gördüler
Aynen tek doktorla kalmamak lazım şimdi tamamen düzeldi mi eşinizin sperm sayısı geçmiş olsun sizede gebe kalabildiniz mi

Aynen tek doktorla kalmamak lazım şimdi tamamen düzeldi mi eşinizin sperm sayısı geçmiş olsun sizede gebe kalabildiniz mi
Evet tüm değerleri normale döndü. Aşılama oldum, bekliyorum. Değerler normal olmadan aşılama yapmıyorlar galiba

Canım idrar testi genelde adetin gectıkten aonra cıkıyomus en iyisi kan testi yarın yaptırsam mı diye düşünyorum bende

11. gün silik çizgi çıkan çok var canım. Şimdi test yaptım, negatif
Canm idrar en geç cıkıyo ona moralını bozma hemen Ya benm kafam okadar karısık ki bayramn 1.gün hastalandm cok kotu acıle gıttım asılamamın 6.günü flndı çatlatma ignemin 8. Günü teste hamile çıktım iğnenin etkisimi acaba hamilemym of gunler cabuk gecsede ögrensem sonucu

Canım çok zaman geçmiş, tekrar yaptırsaydın ya acilde. Değerin 15 civarı çıktıysa iğnenin etkisidir. Sitede 7., 8. gün yaptıranların hep 12, 15 falan çıkmış hcg

Merhaba bende bu yolda yeniyim
Gonal-f + çatlatma iğnesi oldum 12 yumurtam oldu o nedenle aşılamam yapılmadı çoğul gebelik riski nedeniyle normal ilişki önerildi, çatlatma iğnemi pazartesi yaptım, nedense hiç umudum yok o yüzden sabırsıZda değilim gün geçtikçe ne olacak bilmiyorum,hepimizin arzusu aynı Allah yardımcımız olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…