olsun inşallah hayırlı evlatlarımız olacakcanım kan tahlili yaptırdım ama boşuna yaptırdım kanı verdim adet oldum :) önümüzdeki ay tüp bebek için acı bademe gidicem pazartesi saat 17 ye randevu aldım görüşmek için
canım doktor yanımda aradı şahin beyi arkadaşı imiş 6000 tl dediHadi ya hayrlsi olsn cnm haber ver gelişmeleri. acibadem de tüp bebek fiyatı nedir
evet bende aynı şekilde iğneleri kullanıyorum şuanda.. merional 75 ml ile başladım.dün ve bugün 150 ml çıkardı doktor. yarın tekrar kontrole gidicem.artı orgalutran diye bir iğne daha verdi onuda dün ve bugün kullanıcam. ben izmirdeyim. irenbe de ümit hanıma gidiyorum. ilk aşılamamız olacak bu.. ben de bi sorun yok eşimin ileri hareketli ve hareketli sperm sayısı biraz düşük. olsun bunada şükür.hmm bende iğnelerimi yapıyorm.. siz nerdesiniz hangi ilacı kullandınız acaba
hmm bende izmirdeyim.. özel ege tüp bebeğe gidiyorum. doktor mu önerdi size aşılamayı[/QU
ŞÖYLE DOKTOR BİZE DOĞAL OLARAK HAMİLE KALABİLECEĞİMİ SÖYLEDİ AMA TABİ DEĞERLERDEKİ DÜŞÜKLÜK NEDENİYLE BİRAZ GEÇ OLABİLİRMİŞ.BİZDE BEKLEMEK İSTEMEDİĞİMİZİ SÖYLEDİK ODA AŞILAMAYA YÖNLENDİRDİ.. SEN HANGİ İĞNEYİ KULLANIYORSUN. SORUNUNUZ NEYDİ
HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUNpuregon 50 ml kullanıyorum.. bende polikistikover var cnm ve başka detaylar da var
amin cnmHEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN
AŞILAMA GÜNÜ BELLİMİ.. HABERLEŞİRİZ GENEamin cnm
EVET SORMA..BUGÜN 14. İĞNEYİ YAPCAM VE İKİ GÜNDÜR ÇİFT İĞNE YAPIYORUM GÖBEK OLDU DELİK DEŞİKyok değil daha iğneyi 4 gündür yapıyorum.. sende kendin mi yapıyorsun iğneyi
ağrın da oluyo mu cnmEVET SORMA..BUGÜN 14. İĞNEYİ YAPCAM VE İKİ GÜNDÜR ÇİFT İĞNE YAPIYORUM GÖBEK OLDU DELİK DEŞİK
EVET OLUYOR HELE O İLK YARIM SAAT BAYA OLUYOR. EN DÜŞÜK DOZU KULLANMAMA RAĞMEN.. SENİNDE ÇOK AĞRIN OLUYORMUağrın da oluyo mu cnm
Hmm anladm cnm genelde o civarlar da galibacanım doktor yanımda aradı şahin beyi arkadaşı imiş 6000 tl dedi
evet bende aynı şekilde iğneleri kullanıyorum şuanda.. merional 75 ml ile başladım.dün ve bugün 150 ml çıkardı doktor. yarın tekrar kontrole gidicem.artı orgalutran diye bir iğne daha verdi onuda dün ve bugün kullanıcam. ben izmirdeyim. irenbe de ümit hanıma gidiyorum. ilk aşılamamız olacak bu.. ben de bi sorun yok eşimin ileri hareketli ve hareketli sperm sayısı biraz düşük. olsun bunada şükür.
Hmm anladm cnm genelde o civarlar da galiba
Evet tüp bebekte en iyi Osman beyi diyolar ama orasida çok pahalicanım sayılar ne kadar benim eşime test yaptılar iyi diyorlar ama ileri hareketli %10 yerinde hareketli %20
evet ben geçen ay bursa a.r.t yi aradım dr osman beyle görüştüm muayene 400 dedi tüp bebeğe de 6500 tl ile 7500 arası değişiyor dedi protokole göre imiş
bende hissediyorum kasıkağrısıbide bel ağrım var o kadarEVET OLUYOR HELE O İLK YARIM SAAT BAYA OLUYOR. EN DÜŞÜK DOZU KULLANMAMA RAĞMEN.. SENİNDE ÇOK AĞRIN OLUYORMU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?