Aşılama

Bırakmak yok Allah duanda ısrarci olursan kabul edermis kaç senelik evlisin bu ilk asilamanmiydi
artık olması için ısrar ederek kendimi bitirdim iki yılda bir insanın iki yılının her günü aynı acıyı yaşar mı. 3 yıllık evliyim iki yıl istedim olmadı hiç bir sorun yok her şey çok güzel dediler kaç doktor değiştirdim hep özel doktorlar hepsi aynı şeyi söledi çok güzel her şey ama olmadı işte. ilk aşılama doktor bu olmazsa direk tüp bebek dedi benim onu kaldıracak gücüm yok olacağını bilsem bile onu düşünemiyorum.

Haklısın cnm seni anlıyorum cnku bende 2.5 senelik evliyim bende çikolata kistleri vardı senelerce ağrılar çektim artk tek başıma dışarı çıkamaz olmuştum tüp bebek yaptrdm tutmadı enfeksiyon kaptim hastanelerde yattım snra amelyt oldum kistlerden kurtuldum derken 5 ay oldu kist 1.5 cm tekrarlamis yani beterin beteri var inş Rabbim bu emeklerimizin karşılığını vercek ben inanıyorum tüp bebek zor değil ya asilamadan tek farkı yumurta toplama oluyo oda anestezili oluyo ztn ben transfer sırasında fenalaştım oda kistlerden sanırım bide yumurtalar çoğalınca ağrıdan bayılmistim

S sevgi0 canım yok öyle bırakmak kafanda bırakmak dışında yahu ben ne yapayım 6 yıllık evlilik ama haaalaa tık yok :) bak yarın belki bende burda isyan edicem tutmadı yok negatif dicem belkide tersi olucak rabbim umutsuz bırakmasın bizleri bende yarın test yapmaya gidicem bakalım nasip artık üzülürüm ağlarım sızlarım yoksa ama asla ve asla bitti demem daha denenecek çok yolum var senin de öyle olması lazım

Aynen öyle cnm. Bizim sinavimiz bebek hasreti çekmek.. ama kendimizi bırakmamalıyız.. biz güçlüyüz demek ki allah bizi böyle imtihan ediyor..

bende sizin gibi düşünüyordum pes eden insanlardan nefret ederdim her durumda insan ayakta olmalı derdim. ama ama ama işte yorulan bir psikoloji hiç bşy düşünemiyorum.

herşeyimi sana göre
Ca

canım benim çok üzüldüm üzülmemek elde deilki Allahım en yakın zamanda hepimize versin inşallah
İnş demek bile beni yoruyor. ne hayallerim vardı zorluklarla kurduğum yuvamda eserim olacaktı. annem dünya gözüyle torun görecekti hiçbir zaman evladı olmayacak ablam teselli bulacaktı ona kıyafetler alacaktım hafta sonları işe götürecektim ona baktığımda bana mı benziyor babasına mı benziyor diye küçük detaylar arayacaktım. onun için gece uykusuz kalmaya razıydım işe geç kalmaya razıydım her şeyimi ona feda etmeye razıydım. ama ama ama ......

S sevgi0 ben 6 yıllık evliliğimde 1 tane dış gebelik geçirdim ve ölümden döndüm 2.gebeliğimi öğrendim ertesi gün düşürdüm 2 tane aşılama yaptım tutmadı ve benim tek tüpüm var her ay umutla bakıp kırmızıları görmek beni çok üzüyor eltim 2.ciye hamile ilk cocugu erkek 2.ci kız olsun hep istediler erkek olunca oda oturup ağladı bende ağladım ama ben çocuğum olmuyor dıye ağlarken o erkek oldugu için ağladı ben onu rezil ettim allah veriyorda begenmiyorsun diye lütfen umutsuzluğa yer verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…