Aşılama

Arkadaşlar ignelerime baslayali 4 gün oldu sabah yumurta takibi kontrolü için gidecem de bu kontrol alttan mi oluyo normal ultrasonla mı yapılıyo acaba
günaydın canım eğer hala gitmediysen :) üstten görebiliyorsa karından yertli oluyo fakat göremiyorsa ya emin olamıyorsa vajinal ultrason yaplıyor

günaydın canım eğer hala gitmediysen :) üstten görebiliyorsa karından yertli oluyo fakat göremiyorsa ya emin olamıyorsa vajinal ultrason yaplıyor
Gittim cnm sabah 8.30 daydi randevum :) alttan baktı.. sağda 5.4 solda 5.7 ve 4.3 muş gelişen yumurta.. tabi bunların 18 olmasını istiyoruz dedi.. iğneyede aynı doz devam dedi

bende hep vajinal ultrasonla baktı..bende gittim bugün benim bi sürü yumurtam vardı kala kala 2 tane kalmış biri sağ da biri solda... sizce durum nasıl kızlar. salı günü aşılama yapılacak..eşimin sonuçlarınıda atayım size bi dakika

Merhabalar Antalyada yaşıyorum.5 yıllık evliliğimiz sonucu hiç korunmadan gebelik gerçekleşmedi ve polikistik over teshisi koydu doktorum adetin 3.günü yumurtalarımı geliştirmek için iğne verdi gonalf iğnesine başladık göbekten.08.11.2016 da ilk aşılamam yapıldı.Ağrım ilk 2 gün çok ağrım oldu doktorum yumurtalar çatladığı için dedi.Bugun 4.gün ve ara ara ağrım oluyor.Göğüs uçlarım ağrıyor ve sık lavaboya gidiyorum.Önerilerinizi beklerim.Sizce tutarmı.

Aşılaman hayırlı olsun canım bende Antalya da yaşıyorum 3 yıllık evliyim 2 aşılama yaptırdım 2.si Tuttu ama düşük yaptım maalesef ilk günler çok ağrı oluyor ama doktorunun da dediği gibi yumurtalar çatlağını için. Şu an içğn belirtin çok fazla olmaz 12. Güne kadar takip et kendini benim tuttuğunda göğüslerim çok ciddi acıyordu idrar yaparken kaşıklarımda batmalar ve kramplar oluyordu ama dediğim gibi son günlerde oluyor bunlar inşallah tutar bebeğine kavuşursun.
Hangi hastane de yaptırdın ?

Arkadaşlar benimde sonuç negatif yıkıldım resmen ama elimden gelen hiçbirşey yok rabbim verirse olacak biz isteyince deil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…