Aşılama

Ömrü hayatımızda neyle sınav olacağımızı asla bilemeyiz. ben buna şükrediyorum sağlıksız evlatla da sınav olabilirdim. umutsuzluk haram dinimizde yok biliyorum ama artık köşeme çekilmek istiyorum. Allah emek veren herkse karşılığını versin inş.

EVET ÇOK ZOR BİLİYORUM.. İNSAN ÇÖKÜYOR YIPRANIYOR.. AYNILARINI BİZDE YAŞIYORUZ. Bİ AN ÖNCE KENDİNİZİ TOPARLAYINN..YOLUMUZA DEVAM EDELİM..BENDE BU AY AŞILAMA YAPTIRICAM OLMAZSA BENDE DE Bİ ÇÖKÜŞ OLACAK AMA HER ZORLUĞA RAĞMEN YILMAK YOK.. ALLAH BÜYÜK BİZİDE GÖRÜR ELBET

Allah hayırlı güzel evlat nasip etsin size inş.

BENDE BUGÜN DOKTORA GİTTİM İLAÇLARIN DOZUNU YÜKSELTTİ. AŞILAMA GÜNÜ BELLİ OLDU PAZARTESİ VEYA SALI GÜNÜ OLACAK. CUMARTESİ TEKRAR GİDİP KONTROL OLACAĞIM

Yarinmi test günün cnm inşallah hayrlisi olur güzel haberlerle gelirsin . Üniversitesi de yaptırmıştn sanırım asilamada hangi iğneleri verdiler cnm

Yarinmi test günün cnm inşallah hayrlisi olur güzel haberlerle gelirsin . Üniversitesi de yaptırmıştn sanırım asilamada hangi iğneleri verdiler cnm
Asilamalarim evet unide oldu orrada femara kullandim gonalf kullandım ama bu sefer medikalde busefer menegon kullandim ilk defa 9 gun kalcadan iğne ve catlatma ignesi gun asiri ilişki oldu yarinda test yapicam rabbim hayirlisini versin cok heyecanlıyım

Anladım cnm inşallah hayrlsi olur kan mı vercen idrar testimi yapcn

Arkadaşlar rahim filmi ve diger testler ne zaman yapılıyor? adetin 2.günü gidersem rahim filmi çekebiliyorlar mı? ilk defa gideceğim için bilmiyorum ona göre randevu almam lazım
Adetin 3. Günü hormon testi 21. Günü progesteron yapıldı bana rahim filmim adetin 15. Günü yapıldı devlet hastanesinde oldu hepsi..

canım kan tahlili yaptırdım ama boşuna yaptırdım kanı verdim adet oldum :) önümüzdeki ay tüp bebek için acı bademe gidicem pazartesi saat 17 ye randevu aldım görüşmek için
Hadi ya hayrlsi olsn cnm haber ver gelişmeleri. acibadem de tüp bebek fiyatı nedir

inşallah hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…