Ömrü hayatımızda neyle sınav olacağımızı asla bilemeyiz. ben buna şükrediyorum sağlıksız evlatla da sınav olabilirdim. umutsuzluk haram dinimizde yok biliyorum ama artık köşeme çekilmek istiyorum. Allah emek veren herkse karşılığını versin inş.S sevgi0 ben 6 yıllık evliliğimde 1 tane dış gebelik geçirdim ve ölümden döndüm 2.gebeliğimi öğrendim ertesi gün düşürdüm 2 tane aşılama yaptım tutmadı ve benim tek tüpüm var her ay umutla bakıp kırmızıları görmek beni çok üzüyor eltim 2.ciye hamile ilk cocugu erkek 2.ci kız olsun hep istediler erkek olunca oda oturup ağladı bende ağladım ama ben çocuğum olmuyor dıye ağlarken o erkek oldugu için ağladı ben onu rezil ettim allah veriyorda begenmiyorsun diye lütfen umutsuzluğa yer verme
NE DİYOSUNNN.. ÜZÜLMEMEK MÜMKÜN DEĞİL CANIM BİLİYORUM AMA ÖNÜMÜZE BAKICAZ NAPALIM.. SABRIN SONU SELAMET.. GEÇ GELSEDE SAĞLIKLI GELSİN BEBİŞLERİMİZve benim sonuç koskoca bi negatiff hasta oldum
EVET ÇOK ZOR BİLİYORUM.. İNSAN ÇÖKÜYOR YIPRANIYOR.. AYNILARINI BİZDE YAŞIYORUZ. Bİ AN ÖNCE KENDİNİZİ TOPARLAYINN..YOLUMUZA DEVAM EDELİM..BENDE BU AY AŞILAMA YAPTIRICAM OLMAZSA BENDE DE Bİ ÇÖKÜŞ OLACAK AMA HER ZORLUĞA RAĞMEN YILMAK YOK.. ALLAH BÜYÜK BİZİDE GÖRÜR ELBETÖmrü hayatımızda neyle sınav olacağımızı asla bilemeyiz. ben buna şükrediyorum sağlıksız evlatla da sınav olabilirdim. umutsuzluk haram dinimizde yok biliyorum ama artık köşeme çekilmek istiyorum. Allah emek veren herkse karşılığını versin inş.
Allah hayırlı güzel evlat nasip etsin size inş.EVET ÇOK ZOR BİLİYORUM.. İNSAN ÇÖKÜYOR YIPRANIYOR.. AYNILARINI BİZDE YAŞIYORUZ. Bİ AN ÖNCE KENDİNİZİ TOPARLAYINN..YOLUMUZA DEVAM EDELİM..BENDE BU AY AŞILAMA YAPTIRICAM OLMAZSA BENDE DE Bİ ÇÖKÜŞ OLACAK AMA HER ZORLUĞA RAĞMEN YILMAK YOK.. ALLAH BÜYÜK BİZİDE GÖRÜR ELBET
adetin kaçıncı günü yapıldı aşılamanızBENDE BUGÜN DOKTORA GİTTİM İLAÇLARIN DOZUNU YÜKSELTTİ. AŞILAMA GÜNÜ BELLİ OLDU PAZARTESİ VEYA SALI GÜNÜ OLACAK. CUMARTESİ TEKRAR GİDİP KONTROL OLACAĞIM
Hayrli olsn tedavin cnm inşallah mutlu sonla biterBENDE BUGÜN DOKTORA GİTTİM İLAÇLARIN DOZUNU YÜKSELTTİ. AŞILAMA GÜNÜ BELLİ OLDU PAZARTESİ VEYA SALI GÜNÜ OLACAK. CUMARTESİ TEKRAR GİDİP KONTROL OLACAĞIM
Yarinmi test günün cnm inşallah hayrlisi olur güzel haberlerle gelirsin . Üniversitesi de yaptırmıştn sanırım asilamada hangi iğneleri verdiler cnmS sevgi0 canım yok öyle bırakmak kafanda bırakmak dışında yahu ben ne yapayım 6 yıllık evlilik ama haaalaa tık yok :) bak yarın belki bende burda isyan edicem tutmadı yok negatif dicem belkide tersi olucak rabbim umutsuz bırakmasın bizleri bende yarın test yapmaya gidicem bakalım nasip artık üzülürüm ağlarım sızlarım yoksa ama asla ve asla bitti demem daha denenecek çok yolum var senin de öyle olması lazım
Asilamalarim evet unide oldu orrada femara kullandim gonalf kullandım ama bu sefer medikalde busefer menegon kullandim ilk defa 9 gun kalcadan iğne ve catlatma ignesi gun asiri ilişki oldu yarinda test yapicam rabbim hayirlisini versin cok heyecanlıyımYarinmi test günün cnm inşallah hayrlisi olur güzel haberlerle gelirsin . Üniversitesi de yaptırmıştn sanırım asilamada hangi iğneleri verdiler cnm
Anladım cnm inşallah hayrlsi olur kan mı vercen idrar testimi yapcnAsilamalarim evet unide oldu orrada femara kullandim gonalf kullandım ama bu sefer medikalde busefer menegon kullandim ilk defa 9 gun kalcadan iğne ve catlatma ignesi gun asiri ilişki oldu yarinda test yapicam rabbim hayirlisini versin cok heyecanlıyım
Adetin 3. Günü hormon testi 21. Günü progesteron yapıldı bana rahim filmim adetin 15. Günü yapıldı devlet hastanesinde oldu hepsi..Arkadaşlar rahim filmi ve diger testler ne zaman yapılıyor? adetin 2.günü gidersem rahim filmi çekebiliyorlar mı? ilk defa gideceğim için bilmiyorum ona göre randevu almam lazım
canım kan tahlili yaptırdım ama boşuna yaptırdım kanı verdim adet oldum :) önümüzdeki ay tüp bebek için acı bademe gidicem pazartesi saat 17 ye randevu aldım görüşmek içinAnladım cnm inşallah hayrlsi olur kan mı vercen idrar testimi yapcn
pes etmek yok aynen devam cnmcanım kan tahlili yaptırdım ama boşuna yaptırdım kanı verdim adet oldum :) önümüzdeki ay tüp bebek için acı bademe gidicem pazartesi saat 17 ye randevu aldım görüşmek için
Hadi ya hayrlsi olsn cnm haber ver gelişmeleri. acibadem de tüp bebek fiyatı nedircanım kan tahlili yaptırdım ama boşuna yaptırdım kanı verdim adet oldum :) önümüzdeki ay tüp bebek için acı bademe gidicem pazartesi saat 17 ye randevu aldım görüşmek için
inşallah amiinnHayrli olsn tedavin cnm inşallah mutlu sonla biter
henüz yapılmadı pazartesi veya salı yapılacak.. şu an yumurta takibi yapıyoruzadetin kaçıncı günü yapıldı aşılamanız
amin inşallah hepimize nasip etsinAllah hayırlı güzel evlat nasip etsin size inş.
inşallah hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşallahAsilamalarim evet unide oldu orrada femara kullandim gonalf kullandım ama bu sefer medikalde busefer menegon kullandim ilk defa 9 gun kalcadan iğne ve catlatma ignesi gun asiri ilişki oldu yarinda test yapicam rabbim hayirlisini versin cok heyecanlıyım
hmm bende iğnelerimi yapıyorm.. siz nerdesiniz hangi ilacı kullandınız acabahenüz yapılmadı pazartesi veya salı yapılacak.. şu an yumurta takibi yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?