- 29 Şubat 2016
- 78
- 31
- 8
- 31
Hayırlısı olur inşallah pozitifi görürsün cnmkızlar günaydın ben ocak ayında tüp bebeğe başlıyorum
Ali Fuat bey canım seninkiNaz doktorun kim
Hayrli olsn cnm bende ocakta aşılama yaptırcam önce tüp bebk yaptrdm smdi aşılama ben tersten gidiyorumkızlar günaydın ben ocak ayında tüp bebeğe başlıyorum
Bende Bursadayım cnm hangi hastaneye gidiyosun
Canım hastahneye değil esentepede muaynanesine gidiyorum gülcan satır evke binasıBende Bursadayım cnm hangi hastaneye gidiyosun
Nezaman yaptırdın canımNaz benimki m.Taner kılıç
Hmm nasl memnunmusun fiyatı ne kadrCanım hastahneye değil esentepede muaynanesine gidiyorum gülcan satır evke binası
10 aralık canımNezaman yaptırdın canım
Sen hangi doktora gidiyorsun10 aralık canım
süreçten ve size ne kadar mal oldu bıraz bahseder mısınızben bursa uludağ ünv. yaptırıyorum 2.ci aşılamam ben bu sefer çatlama iğnesini vurdum 23.30 da gecesi de ilişkiye girdim bu sefer ve aşılama yapıldı doktor bana gün aşırı işilki dedi
Bende universiteye gidiyorum ikinci tüp bebek tedavisine başladım ben hiç beklemedim ama bekleyenler olmuş 1 sene fln sen bnce direk hastaneye gittim görüş cnm belli olmaz ne zaman cagircaklarisüreçten ve size ne kadar mal oldu bıraz bahseder mısınız
ben de bursadayım da
fakulteden randevu almak cok zor dıye bılıyorum cok ılerı tarıhe verıyorlar dıye
ekstra bır ucret odedınız mı bahseder mısınız
aşılama ıcın ucret aldılar mı sizden fakultedeBende universiteye gidiyorum ikinci tüp bebek tedavisine başladım ben hiç beklemedim ama bekleyenler olmuş 1 sene fln sen bnce direk hastaneye gittim görüş cnm belli olmaz ne zaman cagircaklari
Amin cnm inşallah zamanı gelmiştir ve bu sfer olur. Ben hiç aşılama yaptırmadım cnm direk tüp bebek yaptılar her iki yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı. Şuanda da oraya gidiyorm ben devlet hakkımı kullanmak istedim önce cnm ama özel olarak bursa da Osman develioğlu ve acibadem şahin tazeroglu nu çok iyi diyolaraşılama ıcın ucret aldılar mı sizden fakultede
suanda da oraya mı yaptırıyorsunuz tup bebeği
baska yer var mı onereceğiniz
umarım bebeğinize kavusursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?