Aşılama

Kızlar merhaba. 28 kasımda ilk aşılamamı oldum. 2 gün sonra kanamam başladı Doktor adet için erken deedi ama neden olduğunu acıklamadı. 5 gün sürdü bitti. Şu sıralar kan testi vermem lazım ama kanama olduğu için tutmamıstır die korkuyorum. Hiç başına böyle bişey gelen var mı ?

Arkadaşlar puregon kullananlar varsa yada bilenler bu sorum olacak size.. bu puregonun içinde çıkan iğne uçlarını her seferinde değiştirmek gerekiyo mu.. terk kullanimlik mi iki defa kullansak bu sakıncası var mı

ben bursa uludağ ünv. yaptırıyorum 2.ci aşılamam ben bu sefer çatlama iğnesini vurdum 23.30 da gecesi de ilişkiye girdim bu sefer ve aşılama yapıldı doktor bana gün aşırı işilki dedi
süreçten ve size ne kadar mal oldu bıraz bahseder mısınız
ben de bursadayım da
fakulteden randevu almak cok zor dıye bılıyorum cok ılerı tarıhe verıyorlar dıye
ekstra bır ucret odedınız mı bahseder mısınız

Bende universiteye gidiyorum ikinci tüp bebek tedavisine başladım ben hiç beklemedim ama bekleyenler olmuş 1 sene fln sen bnce direk hastaneye gittim görüş cnm belli olmaz ne zaman cagircaklari

Bende universiteye gidiyorum ikinci tüp bebek tedavisine başladım ben hiç beklemedim ama bekleyenler olmuş 1 sene fln sen bnce direk hastaneye gittim görüş cnm belli olmaz ne zaman cagircaklari
aşılama ıcın ucret aldılar mı sizden fakultede
suanda da oraya mı yaptırıyorsunuz tup bebeği
baska yer var mı onereceğiniz

umarım bebeğinize kavusursunuz

aşılama ıcın ucret aldılar mı sizden fakultede
suanda da oraya mı yaptırıyorsunuz tup bebeği
baska yer var mı onereceğiniz

umarım bebeğinize kavusursunuz
Amin cnm inşallah zamanı gelmiştir ve bu sfer olur. Ben hiç aşılama yaptırmadım cnm direk tüp bebek yaptılar her iki yumurtaliklarimda çikolata kistleri vardı. Şuanda da oraya gidiyorm ben devlet hakkımı kullanmak istedim önce cnm ama özel olarak bursa da Osman develioğlu ve acibadem şahin tazeroglu nu çok iyi diyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…