- 13 Kasım 2016
- 186
- 69
- 98
Canım çatlama iğnesi olmuş muydunCanim ben az once acilde kan testi yaptrdim hcg 11.89 cikti ama ne anlama gelio bilmiorm ilaclardan falandr belki
Canım doktorlar 36 saat sonra yumurtanın çatlayacagını söylüyorlar. Dr takibinde değil misin? Aşılama yapacaklarsa 36 saat sonra yapıyorlar. Yapmayacaklarsa da 36 saat sonra beraberlikBayanlar bende çatlatma iğnesi vuruldum 9.30 da ne zaman etkisi geçiyor iğnenin sormayı unuttum kızlar bilen varmı ovitrelle vuruldm
Doktor takibindeym onu,demek istemedim yanlış anladın sanırım canım hcg hormonu var ya iğneden yani kaç gün sonra gebelik testi yapmamız gerekiyor kimi 8-10-12 diyenler var bende sormayı unuttumCanım doktorlar 36 saat sonra yumurtanın çatlayacagını söylüyorlar. Dr takibinde değil misin? Aşılama yapacaklarsa 36 saat sonra yapıyorlar. Yapmayacaklarsa da 36 saat sonra beraberlik
Kusura bakma canım. Yanlış anlamışım ben. En erken 10 diyolar ama ben dr a hiç sormadımDoktor takibindeym onu,demek istemedim yanlış anladın sanırım canım hcg hormonu var ya iğneden yani kaç gün sonra gebelik testi yapmamız gerekiyor kimi 8-10-12 diyenler var bende sormayı unuttum
Estağfurullah canım. Gerçi yumurta çatlama süresini düşününce 10 gün normal diye düşünüyorum bendeKusura bakma canım. Yanlış anlamışım ben. En erken 10 diyolar ama ben dr a hiç sormadım
Aynen. İlk defa mı vuruluyosunEstağfurullah canım. Gerçi yumurta çatlama süresini düşününce 10 gün normal diye düşünüyorum bende
Evet ilk klomen ve ilk çatlatma iğnesi inş olr da son olrAynen. İlk defa mı vuruluyosun
İnşallah canım. Allah herkesle birlikte bizlere de sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin. Bende 2 3 defa klomen kullandım ama dr um hiç bakmadı çatladı mı diye. Ama burda okudum çatladıgını drlar anlıyomus. Seninki bişi dedi miEvet ilk klomen ve ilk çatlatma iğnesi inş olr da son olr
Ben regl olduktan sonra 5. Günün başladım 5 gün kullandım bittikten 2 gün sonra gittim baktı yumurtalara işte ondan sonra iğne verdi 22 sinde vurul dedi bugün sabah vuruldum saglık ocağında bana söylediği 14 gün içinde ya gebe ya regl olrsn ddi yaniİnşallah canım. Allah herkesle birlikte bizlere de sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin. Bende 2 3 defa klomen kullandım ama dr um hiç bakmadı çatladı mı diye. Ama burda okudum çatladıgını drlar anlıyomus. Seninki bişi dedi mi
Anladım canım Allah nasip eder inşallahBen regl olduktan sonra 5. Günün başladım 5 gün kullandım bittikten 2 gün sonra gittim baktı yumurtalara işte ondan sonra iğne verdi 22 sinde vurul dedi bugün sabah vuruldum saglık ocağında bana söylediği 14 gün içinde ya gebe ya regl olrsn ddi yani
Canım bende dayanamayip test yaptım bugun 6. Gün. Ama çok çok silik hayal meyal 2. Çizgi var. Ovitrellanın etkisi midir buCanlar bende ctesu gunu asilama oldum bugun test yaptm ikinci cizgi silik cikti biliorum cookk erken ama dayanamayip yaptm
Sorar mısın canım etkisi ne zaman geçiyot iğnenin diye :)Valla kuzucum herkes oyle diyor benimde bugun 6. Gunum dr cagrdi birazdan kontrole gidicem hakkimizda hayirlisi
Hiç canını sıkma kuzum benim. Rabbim meleklerimizi verecek bize inanalım inşallah. Rabbimizden isteyelim onları8 10 gunde geciomus kan testi sonucum 11.89dan 8e dusmus yani hamile falan degilm
kuzum kaçıncı gün bugunYa aklimi oynaticam 2 gun once 11.89 olan deger bugun 8e dustu simdi bu yukselir mi ne olur yalvaririm biri bisi solesin
Demekki iğnenin etkisi. Benimde 6. Günde idrar testinde silik çıktı. O zaman iğne etkisi. Allahım sağlıklı sıhhatli nasip et.6. Gun kuzum 2 gun once test yaptm 11.89 cikti bugun yaptm 8 cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?