Aşılama

Bayanlar bende çatlatma iğnesi vuruldum 9.30 da ne zaman etkisi geçiyor iğnenin sormayı unuttum kızlar bilen varmı ovitrelle vuruldm

Bayanlar bende çatlatma iğnesi vuruldum 9.30 da ne zaman etkisi geçiyor iğnenin sormayı unuttum kızlar bilen varmı ovitrelle vuruldm
Canım doktorlar 36 saat sonra yumurtanın çatlayacagını söylüyorlar. Dr takibinde değil misin? Aşılama yapacaklarsa 36 saat sonra yapıyorlar. Yapmayacaklarsa da 36 saat sonra beraberlik

Canım doktorlar 36 saat sonra yumurtanın çatlayacagını söylüyorlar. Dr takibinde değil misin? Aşılama yapacaklarsa 36 saat sonra yapıyorlar. Yapmayacaklarsa da 36 saat sonra beraberlik
Doktor takibindeym onu,demek istemedim yanlış anladın sanırım canım hcg hormonu var ya iğneden yani kaç gün sonra gebelik testi yapmamız gerekiyor kimi 8-10-12 diyenler var bende sormayı unuttum

Doktor takibindeym onu,demek istemedim yanlış anladın sanırım canım hcg hormonu var ya iğneden yani kaç gün sonra gebelik testi yapmamız gerekiyor kimi 8-10-12 diyenler var bende sormayı unuttum
Kusura bakma canım. Yanlış anlamışım ben. En erken 10 diyolar ama ben dr a hiç sormadım

Evet ilk klomen ve ilk çatlatma iğnesi inş olr da son olr
İnşallah canım. Allah herkesle birlikte bizlere de sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin. Bende 2 3 defa klomen kullandım ama dr um hiç bakmadı çatladı mı diye. Ama burda okudum çatladıgını drlar anlıyomus. Seninki bişi dedi mi

Ben regl olduktan sonra 5. Günün başladım 5 gün kullandım bittikten 2 gün sonra gittim baktı yumurtalara işte ondan sonra iğne verdi 22 sinde vurul dedi bugün sabah vuruldum saglık ocağında bana söylediği 14 gün içinde ya gebe ya regl olrsn ddi yani

Anladım canım Allah nasip eder inşallah

Ya aklimi oynaticam 2 gun once 11.89 olan deger bugun 8e dustu simdi bu yukselir mi ne olur yalvaririm biri bisi solesin

6. Gun kuzum 2 gun once test yaptm 11.89 cikti bugun yaptm 8 cikti
Demekki iğnenin etkisi. Benimde 6. Günde idrar testinde silik çıktı. O zaman iğne etkisi. Allahım sağlıklı sıhhatli nasip et.
Bugün tam 8. Gün ama kasık ağrısı arttı. Sende bişi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…