- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Tebrikler cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Sorun varmiydi pekiAllah'a şükür benim ki tuttu idrar testinde çıktı 15. Günde.
Tebrikler cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Sorun varmiydi peki
Çok şükür ya valla seviniyorum böyle mucizeler okuyunca Rabbim inş isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda nasip eder bende de cikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldm smdi kist tekrarladı smdi ikinci tüp bebek tedavisine başladım inş hayrlsyla bu sfer olurİnşallah hayırlısı ile. Benim polikistik over yumurta tembelliği esimde spermin ileri hareketi yavaştı. Diyarbakır da hakan çoksüer diye bir doktora aşılama yaptırdım Allah'a şükür de beklemedigim halde tuttu...
Çok şükür sende mucizene kavuşmuşsun Rabbim ümidimi kaybetmeme izin vermesin inş Allahn izniyle bu sfer olurBndede pko var bnimde 2. Aşılamada tuttu. Hiç belirti yoktu diyebilirim hatta tutmadı diye üzülüyordum bu yüzden test yapmadım tüp bebek merkezi araştırmaya başlamıştım. Taki göbeğinde oluşan kahverengi çizgiyi görene kadar. Sonrası sonuç pozitif. Hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin dua edin
Çok şükür sende mucizene kavuşmuşsun Rabbim ümidimi kaybetmeme izin vermesin inş Allahn izniyle bu sfer olur
Amin cnmAllah isteyen herkese nasip etsin. Çok değişik ve güzel bir duygu.
Asi aşılaman tuttumu senin?Naz benimki m.Taner kılıç
İnşallah hayırlısı ile. Benim polikistik over yumurta tembelliği esimde spermin ileri hareketi yavaştı. Diyarbakır da hakan çoksüer diye bir doktora aşılama yaptırdım Allah'a şükür de beklemedigim halde tuttu...
Arkadaşm benim eşimdede ileri hareketli yavaş benmde sag tüpüm kapali salı günü yumurta takibi için gittim doktor kapali olan yerde kucuk kist olmuş ama gecici benim tekrrliyo klomen kullaniyorum pazartedi gitcem yumurta oluşmuşmu dyeoluşmuşsa aşilama dedi senn nasil oldu ve tuttu. Bu arada hayrli olsun rabbim bizede nasip etsin
Allah razı olsun . Diyarbakır'da doç.dr.hakan çoksüer diye bir doktora gittim sağ olsun Allah nasip etti oldu...
Allah hayrli ugurlu etsin . Ben gittim doktora kapali olan tarafta yumurta oluşmuş oda iyi degil dedi doktor daha yapcak bisey yok daha gelme dedi tüp bebek merkezine git orda yumurta geliştirici igneler vuruyolar dedi baya moralim bozuldu agladm bu ay bekliyorum sonra baska iyi bi doktor bulup gitcem
Zamanı değilse olmaz ama zamanı ise de hiç birşey önüne geçemez. Onlar zamanını biliyor merak etme mutlaka bir yol çıkar karşına Allah'a dua et herşeyin hayırlısını versin. Rabbim isterse doktor olmadan bile olur bunalıma girmene gerek yok. Bekle zamanı gelince bebeğin de gelecek dua ile bekle...
Allahtan hayırlısını dileyelim canım. destek olalım birbirimize.. Bana da tutmadı gibi geliyor. Ama kendimi inandırmayım diye mi böyle söylüyorum bilmiyorum. yine de kendimi ümit etmekten alıkoyamıyorum malesef..Bnde ne kasık agrisi var ne baska bisi biliorum tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?