Aşılama

Tebrikler cnm inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Sorun varmiydi peki

İnşallah hayırlısı ile. Benim polikistik over yumurta tembelliği esimde spermin ileri hareketi yavaştı. Diyarbakır da hakan çoksüer diye bir doktora aşılama yaptırdım Allah'a şükür de beklemedigim halde tuttu...

Bndede pko var bnimde 2. Aşılamada tuttu. Hiç belirti yoktu diyebilirim hatta tutmadı diye üzülüyordum bu yüzden test yapmadım tüp bebek merkezi araştırmaya başlamıştım. Taki göbeğinde oluşan kahverengi çizgiyi görene kadar. Sonrası sonuç pozitif. Hiç bir zaman ümidinizi kaybetmeyin dua edin

Çok şükür ya valla seviniyorum böyle mucizeler okuyunca Rabbim inş isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda nasip eder bende de cikolata kisti vardı tüp bebek yaptırdım olmadı snra amelyt oldm smdi kist tekrarladı smdi ikinci tüp bebek tedavisine başladım inş hayrlsyla bu sfer olur

Çok şükür sende mucizene kavuşmuşsun Rabbim ümidimi kaybetmeme izin vermesin inş Allahn izniyle bu sfer olur

Kızlar banada aşılama önerildi fakat tutma oranı %10 %18 olduğu için pek güvenemiyorum eşimde varikosel vardı ameliyat oldu Sperm sayısı normale döndü fakat hareketleri yavaş ve şekil bozukluğu olduğu için döllenme olmuyo doktorda aşılama yapalm dedi benm gibi olupta hamile kalanınz varmı?

Arkadaşm benim eşimdede ileri hareketli yavaş benmde sag tüpüm kapali salı günü yumurta takibi için gittim doktor kapali olan yerde kucuk kist olmuş ama gecici benim tekrrliyo klomen kullaniyorum pazartedi gitcem yumurta oluşmuşmu dyeoluşmuşsa aşilama dedi senn nasil oldu ve tuttu. Bu arada hayrli olsun rabbim bizede nasip etsin

Allah razı olsun . Diyarbakır'da doç.dr.hakan çoksüer diye bir doktora gittim sağ olsun Allah nasip etti oldu...

Mrb arkadaşlar.bende bugun aşılama yaptırdım.ilk aşılamam.ama ohss oldum yani aşırı yumurtalık sendromu.agrım ve sancılarım var.dua edelim birbirimiz için rabbim hepimize tez vakitte nasip eder inşallah

Allah razı olsun . Diyarbakır'da doç.dr.hakan çoksüer diye bir doktora gittim sağ olsun Allah nasip etti oldu...

Allah hayrli ugurlu etsin . Ben gittim doktora kapali olan tarafta yumurta oluşmuş oda iyi degil dedi doktor daha yapcak bisey yok daha gelme dedi tüp bebek merkezine git orda yumurta geliştirici igneler vuruyolar dedi baya moralim bozuldu agladm bu ay bekliyorum sonra baska iyi bi doktor bulup gitcem

Zamanı değilse olmaz ama zamanı ise de hiç birşey önüne geçemez. Onlar zamanını biliyor merak etme mutlaka bir yol çıkar karşına Allah'a dua et herşeyin hayırlısını versin. Rabbim isterse doktor olmadan bile olur bunalıma girmene gerek yok. Bekle zamanı gelince bebeğin de gelecek dua ile bekle...

Sagol arkadasm destegin icn sadece bekliyorum dua ediyorum herşey nasip kısmet

Canlar bende ctesu gunu asilama oldum bugun test yaptm ikinci cizgi silik cikti biliorum cookk erken ama dayanamayip yaptm

Bende cuma günü oldum aşılama. Ama kasık ağrısı dışında bi belirtim yok. Sizce yumurtalar çatlamamıs mıdır

Bu arada çatlatma ignesi vurulduysanız pozitif çıkarmıs cnm

Bnde ne kasık agrisi var ne baska bisi biliorum tutmadi
Allahtan hayırlısını dileyelim canım. destek olalım birbirimize.. Bana da tutmadı gibi geliyor. Ama kendimi inandırmayım diye mi böyle söylüyorum bilmiyorum. yine de kendimi ümit etmekten alıkoyamıyorum malesef..

Canim ben az once acilde kan testi yaptrdim hcg 11.89 cikti ama ne anlama gelio bilmiorm ilaclardan falandr belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…