Aşılama

Sirtimda bel boslugumda batmalar agrilar oluo idrara daha sık cikmaya basladim dun gecede sag kasigim cok agridi ama bu gece kasik agrim yok

Sirtimda bel boslugumda batmalar agrilar oluo idrara daha sık cikmaya basladim dun gecede sag kasigim cok agridi ama bu gece kasik agrim yok
Benim bel ağrım olmadı hiç. Ama sadece sağ kasıkta ağrı var. Daha önceki klomenlerde de olmustu bu kasık agrısı. İnşallah iyiye işarettir

Vericem tatlim asilamanin 3. Gunu erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti fakat bn igne etkisini bilmiordum onu ogrendim birdaha idrar testi yapmadm 2 defa kan testi yaptm ilk testte hcg 11.89 ikinci testte sadece 8 cikti suandada bir test alio yapmamak icin kapi disari cikmiyorum

canım ben idrar yapıyorum bugunde yaptım yok yine 10. gün.. bu arada ben testleri toplu alıyorum artık 20 adet filan daha ucuza gelyo

Az once test yaptm kocaamaann bi TEK cizgi cikti cuma gunu hast. Gitmeyede gerek kalmadi
Canım benim bende de tek çıkıyo ama daha bize 10 gün oldu. Belli olmayabilir diyo herkes sen git yine de. Okuyalım kuzum bizimde sınavımız bu rabbim alnımızın akı ile çıkmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…