Benim bel ağrım olmadı hiç. Ama sadece sağ kasıkta ağrı var. Daha önceki klomenlerde de olmustu bu kasık agrısı. İnşallah iyiye işarettirSirtimda bel boslugumda batmalar agrilar oluo idrara daha sık cikmaya basladim dun gecede sag kasigim cok agridi ama bu gece kasik agrim yok
Canım baska bi belirtin var mı ben 2 gndür çok üşüyorum. Hassasiyette basladıInsalah canimmm
Tatlım 2 gundur bende hic bi belirti yok fakat oncesinde kasik agrisi kabizlik ve kalp carpintisi vardi sanirim hepsi psikolojikCanım baska bi belirtin var mı ben 2 gndür çok üşüyorum. Hassasiyette basladı
Sanırım kuzum. Bende de aksine öncesinde kabızlık vardı şimdi ishal gibi. Üşüttüm sanırım benTatlım 2 gundur bende hic bi belirti yok fakat oncesinde kasik agrisi kabizlik ve kalp carpintisi vardi sanirim hepsi psikolojik
Bilmiorumki tatlm senin ne zaman kontrolunSanırım kuzum. Bende de aksine öncesinde kabızlık vardı şimdi ishal gibi. Üşüttüm sanırım ben
Bana regl olmazsan 10 gün sonra gel dedi. Yani cuma 14. Gün oluyo. Olmazsam 10 g0n sonra. Senin ne zaman. Bende evde test yapıyorum. Psikolojik midem bile bulanıyorBilmiorumki tatlm senin ne zaman kontrolun
Benide cuma cagirdi hic umidim yok ama gidicemBana regl olmazsan 10 gün sonra gel dedi. Yani cuma 14. Gün oluyo. Olmazsam 10 g0n sonra. Senin ne zaman. Bende evde test yapıyorum. Psikolojik midem bile bulanıyor
bize haber vermeyi unutma canım. başka idrar testi yaptın mıBenide cuma cagirdi hic umidim yok ama gidicem
canım ben idrar yapıyorum bugunde yaptım yok yine 10. gün.. bu arada ben testleri toplu alıyorum artık 20 adet filan daha ucuza gelyoVericem tatlim asilamanin 3. Gunu erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi silik cikti fakat bn igne etkisini bilmiordum onu ogrendim birdaha idrar testi yapmadm 2 defa kan testi yaptm ilk testte hcg 11.89 ikinci testte sadece 8 cikti suandada bir test alio yapmamak icin kapi disari cikmiyorum
Kiyamam sana kuzum ya insalah guzel haberler aliriz bnmde 9. Gunum bugun cuma hastanedeym Allah izin verirsecanım ben idrar yapıyorum bugunde yaptım yok yine 10. gün.. bu arada ben testleri toplu alıyorum artık 20 adet filan daha ucuza gelyo
dua edelm kuuzummKiyamam sana kuzum ya insalah guzel haberler aliriz bnmde 9. Gunum bugun cuma hastanedeym Allah izin verirse
Canım benim bende de tek çıkıyo ama daha bize 10 gün oldu. Belli olmayabilir diyo herkes sen git yine de. Okuyalım kuzum bizimde sınavımız bu rabbim alnımızın akı ile çıkmayı nasip etsinAz once test yaptm kocaamaann bi TEK cizgi cikti cuma gunu hast. Gitmeyede gerek kalmadi
Hakkında hayırlısı olsun kuzum. Canımızı moralimizi bozmak yokk. Rabbimiz bize de nasip edecek inşallah ben inanıyorum.Az once kan testi yaptm 0.848 cikti yani hic bir sey yokbenim icin kapandi bu sayfa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?