Aşılama

Merhaba canim..benimde dis gebelikten bitane tupum yok...insallah bu ilk ve son asilamam...banada sanada,verkese bebisler nasib olsun !

benımde sağ tupum yok yumurta hep sağda oluşuyor aşılama nasıl yapılıyor bende doğal yolla olmuyo dıyenlerdenım

benımde sağ tupum yok yumurta hep sağda oluşuyor aşılama nasıl yapılıyor bende doğal yolla olmuyo dıyenlerdenım
Canim,bazilerde tek tublede bebisler oldu...ama sende bi asilama dene...istersen bende ignem kaldi sana verim..yumurta gelistiriyur..o igneden iki yumurtaliktamdada yumurtalar olustu

Canim,bazilerde tek tublede bebisler oldu...ama sende bi asilama dene...istersen bende ignem kaldi sana verim..yumurta gelistiriyur..o igneden iki yumurtaliktamdada yumurtalar olustu

bu aşılama fıyatı ne kadar ve surec nasıl ılerledı benım hıc bılgım yok ınternette de anlamadım arastırdım canım... bana anlatırmısın rıca etsem

bu aşılama fıyatı ne kadar ve surec nasıl ılerledı benım hıc bılgım yok ınternette de anlamadım arastırdım canım... bana anlatırmısın rıca etsem
ben ücretsiz yaptırdım aşılamamı canım. sadece çatlatma iğnesinin parasını verdim okadar

Selam inşallah regl olunca bnde aşılama yaptırıcaz ama bnm Bayram'a denk gelebilir doktor olmazsa regl bitinçe gitsem geçmi kalmış olurum bnde 1500 civarı buldum en uygun İstanbul'da önerebiliceğiniz biner var mı tabi doktorda önemli bn medikal park Gaziosmanpaşa İbrahim Çelebi'yi buldum

Kızlar bu aşılama işlemi nasıl oluyo agrılı bişeymi biriniz bi anlatırsa sevinirim galiba diğer ay bende yaptırmak zorundayım çok iyi bi doktor tavsiye ederseniz de sevinirim istanbul olabilir

Kızlar bu aşılama işlemi nasıl oluyo agrılı bişeymi biriniz bi anlatırsa sevinirim galiba diğer ay bende yaptırmak zorundayım çok iyi bi doktor tavsiye ederseniz de sevinirim istanbul olabilir
nerde oturuyorsun istanbulda? dediğim hastaneye git yaptır canım. boş yere para verme. üstelik uzman doktorlar tarafından yapılıyor

Kizlar eni baslayanlar..bende Gonal F ignesi var..bedavaya verebilirim..bilginiz olsun..ama 10 gun suresi kaldi

ben istanbulda oturuyorum. aşılamamıda Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz yaptırmak varken neden boş yere para verirsiniz anlamam. hemde uzman doktorlar yapıyorlar

sakinnnnn :) ya yok neden para vermek ıstıyım 1500 dedı dr araştırma hastanesı yapıyorsa eskısehırde de var ona giderım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…