3 taneyi sanırım cnm geçmiş gün tam hatirlayamadim 15 le 20 arasiydi diye hatırlıyorumGeçmiş olsun,Allah sabır versin.
Yumurtan kaç taneydi?boyutu neydi?
Merhaba canim..benimde dis gebelikten bitane tupum yok...insallah bu ilk ve son asilamam...banada sanada,verkese bebisler nasib olsun !
Canim,bazilerde tek tublede bebisler oldu...ama sende bi asilama dene...istersen bende ignem kaldi sana verim..yumurta gelistiriyur..o igneden iki yumurtaliktamdada yumurtalar olustubenımde sağ tupum yok yumurta hep sağda oluşuyor aşılama nasıl yapılıyor bende doğal yolla olmuyo dıyenlerdenım
Canim,bazilerde tek tublede bebisler oldu...ama sende bi asilama dene...istersen bende ignem kaldi sana verim..yumurta gelistiriyur..o igneden iki yumurtaliktamdada yumurtalar olustu
ben ücretsiz yaptırdım aşılamamı canım. sadece çatlatma iğnesinin parasını verdim okadarbu aşılama fıyatı ne kadar ve surec nasıl ılerledı benım hıc bılgım yok ınternette de anlamadım arastırdım canım... bana anlatırmısın rıca etsem
ben ücretsiz yaptırdım aşılamamı canım. sadece çatlatma iğnesinin parasını verdim okadar
Bende 1000 tlye yaptirdum.simdilik bekliyuruz sonucnuhangi hastaneye yaptrdın canım ben arastırdım 1500 tl dıyolardurumumda malum
Bende 1000 tlye yaptirdum.simdilik bekliyuruz sonucnu
Tabi..spermi yikamadan kesinlikle olmas ...Ozelde taptiközel hastanemı canım? sperm yıkama yaptılarmı ?
Tabi..spermi yikamadan kesinlikle olmas ...Ozelde taptik
istanbuldamısin? nerde oturuyorsunhangi hastaneye yaptrdın canım ben arastırdım 1500 tl dıyolardurumumda malum
ben istanbulda oturuyorum. aşılamamıda Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz yaptırmak varken neden boş yere para verirsiniz anlamam. hemde uzman doktorlar yapıyorlareskişehir canım
nerde oturuyorsun istanbulda? dediğim hastaneye git yaptır canım. boş yere para verme. üstelik uzman doktorlar tarafından yapılıyorKızlar bu aşılama işlemi nasıl oluyo agrılı bişeymi biriniz bi anlatırsa sevinirim galiba diğer ay bende yaptırmak zorundayım çok iyi bi doktor tavsiye ederseniz de sevinirim istanbul olabilir
ben istanbulda oturuyorum. aşılamamıda Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz yaptırmak varken neden boş yere para verirsiniz anlamam. hemde uzman doktorlar yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?