- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
Canım ben sivasta yaşıyorum ama istanbulda yaptırmayı düşünüyorum oyüzden farketmez iyi bi doktor olsun o önemli benim içinnerde oturuyorsun istanbulda? dediğim hastaneye git yaptır canım. boş yere para verme. üstelik uzman doktorlar tarafından yapılıyor
Devlet hastanesi 'nde nasıl yaptirdin anlat bizde bilelim şartlar neydi[/QUOTE]OTE="zeynep3446, post: 47978953, member: 766319"]ben istanbulda oturuyorum. aşılamamıda Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz yaptırmak varken neden boş yere para verirsiniz anlamam. hemde uzman doktorlar yapıyorlar
sor canımKızlar uyumayan varmı sorum olcak
Canım jel mi kullanıyorsun? Ben de jel kullanıyorum, dediğin gibi ilişkiden sonra yapıyorumYeni üyeyim bende aşılama oldum progestn kullanıyrm dün aksam unuttum kullanmayı eşimle birlikte olduktan sonra aklıma geldi ilişki sonrası kullanmada sakınca varmı
Canım eğitim araştırma ya da üni. hastanelerinde iki aşılama ücretsizYa bide birinden duydum mesela atıyorum 1000 tl veriyorsun bununla 3 kere deneme yapıyormuş doğru mu bu
Şartları var mı bunun Cnm biliyormusun acaba bizde sperm sayısı az ama birkere gebelik oldu kalbi durduCanım eğitim araştırma ya da üni. hastanelerinde iki aşılama ücretsiz
Değerin kaç cnmKızlar burayı çok takip edemiyorum alışamadım daha 1.5 senedr cocugumuz olmuyo işk aşılamamı eylül 7 sinde yaptırdım daha sonra bayram tatili için ankaraya gittim 1.gün akşamı okadar hastalandımki bayramı hastahanede geçirdim doktor tahlil fln hersey yaptı kan testide yapmış sonra eşim geldi heyecanlı birsekilde yebrik ederim güzel anne diye ben şok tabi hemen dedm heyecan yapmıyalım çatlatma iğnesinn etkisi oldugunu biyerde duymustum suan meraktan çatlıyorum fikri olan var mı
Seninle aramızda 1 gün var hayırlısı olur inşallahHerkese merhaba. 8 eylülde aşılama yapıldı, 20'sinde idrar testi yapacağım. İnşallah tutmuştur
İğnenin etkisi cnm var aradan biraz daha zaman geçsin tekrar test yaptir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?