Aşılama

Devlete yaptırmak okadar kolay mi şartlar ı anlat bizde devlette yaptiralim

OTE="zeynep3446, post: 47978953, member: 766319"]ben istanbulda oturuyorum. aşılamamıda Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaptırdım. Ücretsiz yaptırmak varken neden boş yere para verirsiniz anlamam. hemde uzman doktorlar yapıyorlar[/QUOTE]
Devlet hastanesi 'nde nasıl yaptirdin anlat bizde bilelim şartlar neydi

Devlet hastanesi 'nde nasıl yaptirdin anlat bizde bilelim şartlar neydi[/QUOTE]
bazı evraklar istiyorlar rahim filimi evlilik cüzdanı eşinin sperm testi hormon tahlilleri gibi... sonra onlar randevu verip çağıriyolar ve tedavine başlıyolar. sen nerde oturuyosun?

Yeni üyeyim bende aşılama oldum progestn kullanıyrm dün aksam unuttum kullanmayı eşimle birlikte olduktan sonra aklıma geldi ilişki sonrası kullanmada sakınca varmı

ilişkiyle alakası yok diye biliyorum. kullanmanda bir sakınca yok diye düsünuyorum. çünki ne alaka ilişkiyle. progestan bebeğin tutunmasını sağlar. aklında şüphe varsa doktorunla görüş derim canım :)

Herkese merhaba. 8 eylülde aşılama yapıldı, 20'sinde idrar testi yapacağım. İnşallah tutmuştur

Yeni üyeyim bende aşılama oldum progestn kullanıyrm dün aksam unuttum kullanmayı eşimle birlikte olduktan sonra aklıma geldi ilişki sonrası kullanmada sakınca varmı
Canım jel mi kullanıyorsun? Ben de jel kullanıyorum, dediğin gibi ilişkiden sonra yapıyorum

Bende aşılama devlette düşünüyorum...aşamaları neler ve istenilenler hsg vs hemwn çekiliyor mu

Merhaba kizlar. Ben de 26 agustosta yaptirdim tuttu ilk asilamamdi ama beta hcg degerlerim
11.11
2 gun sonra 62.01
2 gun sonra 152
4 gun sonra yani bugun doktorum 600 olmasi gerektigini soyledi. Ve bugun 351 cikti doktorum sagliksiz oldugunu 4 gun sonra tekrar kanda bakilacagini soyledi ya dusuk ya da dis gebelik dedi bi bilgisi olan var mi deger yuksek sonucta ??

Kızlar burayı çok takip edemiyorum alışamadım daha 1.5 senedr cocugumuz olmuyo işk aşılamamı eylül 7 sinde yaptırdım daha sonra bayram tatili için ankaraya gittim 1.gün akşamı okadar hastalandımki bayramı hastahanede geçirdim doktor tahlil fln hersey yaptı kan testide yapmış sonra eşim geldi heyecanlı birsekilde yebrik ederim güzel anne diye ben şok tabi hemen dedm heyecan yapmıyalım çatlatma iğnesinn etkisi oldugunu biyerde duymustum suan meraktan çatlıyorum fikri olan var mı

Değerin kaç cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…