Aşilama!!!

Merhaba bende düşünüyorum gelecek ay nasıl peki aşılama kızlar kararsızım %15 %20imiş şans galiba...hsg cekmemisim daha önce 2 bebek kaybettim
Cnm merhaba asilama basit bi islem kimilernn cani yanmazken kimilerinn braz yanyor dusuklernn sebebi arastrldmi peki

Sevdigimm evet malesef ilki düşüktü 2. Kalbi durdu kan pihtilasmasi var ayrica pko hastasiyim femara kullandim 4 ay bu ay itibariyle birakti tedaviyi doktor ya aşılama ya tüp bebek dedi

Sevdigimm evet malesef ilki düşüktü 2. Kalbi durdu kan pihtilasmasi var ayrica pko hastasiyim femara kullandim 4 ay bu ay itibariyle birakti tedaviyi doktor ya aşılama ya tüp bebek dedi
Anladm cnm hayrlsi olsn bak tam emn deglm ama bi igne kullanyrm ben oskapar diye asilama oldgm zmndan beri kan pihtlasmasni onluyoms ben dusuk yapmadm ama genelde dusuk yapanlara verlyoms dr.una bi dans istersen bu igneyi hayrlsi olsn insallah Rabbim en ksa zmnda nasp etsn

Çok teşekkür ederim cnm ins en kısa sürede hepimiz icin hayırlısı ile kucagimiza bebisler almayı nasip eder allah...aşılama icin gittigimde doktora sorarım bu iğneyi hamile oldugum an 9 ay igne kullanmam gerekiyor kan pihtilasmasi için

Bence riskli donemi atlatana kdr kullansan bi sorun teskil etmez belki ama sen ynede dr.una dans o neyi nasl uygun gorrse oyle yaprsn

Sevdigimmm ins benimde senin gibi olur aşılama ile olur...kimileri %15 %20 şans az aşılama da diyor direk tüp bebek yap diyor ama

Sevdigimmm ins benimde senin gibi olur aşılama ile olur...kimileri %15 %20 şans az aşılama da diyor direk tüp bebek yap diyor ama
Cnm asilamada 15 se tupte 25sanrm sen asilamayla sansni dene tabi ilk dr.un nedyosa onu yap bna bi dr.asilama yada tup dedi dr.umu degstrdm ilk olarak asilama yapldi bu durumlarda dr.gercktn cok onemli yalnz sunu untma cok dua et asilama olurken gunluk 700tane estagfirullah cek bide

Merhaba bende düşünüyorum gelecek ay nasıl peki aşılama kızlar kararsızım %15 %20imiş şans galiba...hsg cekmemisim daha önce 2 bebek kaybettim

Bence asilama olma cnim.direk catlatma ignesiyle normal iliskiyle deneyin.zaten asilamayla ayni normal iliski.ben 2kere oldum nasib olmadi.birde dedigim gbi denicem nasip olursa eger

Sevdigimmm tüp bebek %50 şansi var ama evet sirayla olsa daha iyi olacak
Lolitat555 bende de ne tuhaf ki 2 kere gebe kaldim nasil olduysa sonrasinda sorun iste catlatma ignesi bi kere oldum ama avrupada bu kalkmış dedi doktor femara ilaci kullandim 3 ayda simdide ya aşılama ya tüp bebek sen karar ver dedi aşılama yi da avrupapek yapmiyor çünkü %15 %20 imis sans yüksek değilmiş sen arastir et sen bilirsin dedi kararsiz kaldim ama aşılama yapacam bikac kez olmazsa tüp bebege gecerim evet

merhaba arkadaşlar bende 2 tane kan pıhtılaşması sorunundan dolayı düşük yaptım ilki kendiliğinden ikincisi çatlama iğnesini ilk vurulduğumda tutmuştu şimdi 6 aydır deniyoruz hala hamile kalamadım artık psikolojim bozulmaya başladı kimse ile konuşamıyorum da yarın bende doktorla görüşüp aşılama yaptırmak istiyorum inşallah allah isteyen herkese nasip eder.

Kaderlerimiz bi cogumuzun ayni desene ins cnm bende ayni sekilde 2 sini kaybettikten sonra psikolojikmen kötü oldum ama yalacak birsey yok tedavi ilacla da olmadi ekime asilama düşünüyorum artik ins

Bende bu ay düşünüyorum artık çok üzülmeye başladım hiç olmayacakmış gibi korkuyorum inşallah sonuç alırız

Ins cnm stres uzak olsun bizden umarim tutarda artik bizde rahatlariz artik

benim aşılama umudum da ekim ayına kaldı doktor rahim filmi istedi

`