Yok yapmadım idrarda çıkmaz diye dusunü yorum zaten adet günüm ayın 17si benim asilama çok erken oldu adetin 10.günü yapildiPeki idrardan hic test yaptinmi?
İnşallah canım çok dua edelim birbirimizeaaaaaaa...lutfan benimlede paylasss ....aayy nasil heyecanlandim..sanki ben yapacam test....insallah Allahim icine bebis vermis olsuuuuuuuunn.Aaamiiiinnn!!!
Bol bol bol dua ediyurum..Insallah yarin agliycaksiiiiinnn..mutluluktaaannnn...İnşallah canım çok dua edelim birbirimize
Canim benim inşallah Rabbim hepimizin yüzünü guldursunBol bol bol dua ediyurum..Insallah yarin agliycaksiiiiinnn..mutluluktaaannnn...
Insallah canimIns olumlu sonuc alirsin canim
Inofoligi bıraktım ignelerle oldu asilamam@bahar1989 selam cnm.en son inofolic sase iciyordun etkisi oldumu????asilamayi neyle oldun ignelerlemi?
Inofoligi bıraktım ignelerle oldu asilamam
Ben onu kendi duyumlarimla alip içmiştim doktor tavsiyesiyle değil doktor hiçbir bilgi vermedi kaç yumurtam var nekadar diye benimde aklıma gelmedi sormak merional Di benim iğne adetin 10.günü asilama yapildiNeden braktin cnm peki?icmen lazim diilmi hala?hangi marka igne kullandiniz?kac cm oldu yumurtan yada yumurtalarin?ben 2kere oldum asilama ama ;(((((
Ben onu kendi duyumlarimla alip içmiştim doktor tavsiyesiyle değil doktor hiçbir bilgi vermedi kaç yumurtam var nekadar diye benimde aklıma gelmedi sormak merional Di benim iğne adetin 10.günü asilama yapildi
Gunaydin canim..nasilsin? Sonuc varmi?Ben onu kendi duyumlarimla alip içmiştim doktor tavsiyesiyle değil doktor hiçbir bilgi vermedi kaç yumurtam var nekadar diye benimde aklıma gelmedi sormak merional Di benim iğne adetin 10.günü asilama yapildi
Gebelik yok 0.100Gunaydin canim..nasilsin? Sonuc varmi?
Gebelik yok 0.100
Gebelik yok 0.100
Tekrar denicem hastalanirsam ne yapalım hakkımızda hayirlisi..Ne yapacaz..hakkimizda hayirlisi olsun...ya....uzuldum garcekten...Uzulme sen ama..Allahim bi bildigi vardir canim...yaaaa...
Aynen canim.pes etmek yok.olur insallah..morelini bozma..canini sikma...Tekrar denicem hastalanirsam ne yapalım hakkımızda hayirlisi
Aynen canim.pes etmek yok.olur insallah..morelini bozma..canini sikma...Tekrar denicem hastalanirsam ne yapalım hakkımızda hayirlisi