Bende alımda yarın yapamYaptım ama aşırı silik bir çizgi vardi yarın tekrarliycam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende alımda yarın yapamYaptım ama aşırı silik bir çizgi vardi yarın tekrarliycam
Bir gün sonra aşılana yapıldı yukarda sürecimi yazdımÇatlatma ignesinden sonra sürecinin nasıl oldu peki?
Ay inşallah hayırlı haberler olsun canı gönülden dilerimYaptım ama aşırı silik bir çizgi vardi yarın tekrarliycam
Test yaptınız mı bidahaAy inşallah hayırlı haberler olsun canı gönülden dilerim
Yap bakalım ne görücen ben yarın tekrar yapıcamBende alımda yarın yapam![]()
Kız meraktan gidip kan vercem kim oynicak gebelik testiyleYap bakalım ne görücen ben yarın tekrar yapıcam
Çok teşekkür ederim inşallah yarın çizgiyi net görürümAy inşallah hayırlı haberler olsun canı gönülden dilerim
Ayy ben Çarşamba günü vericem şuan sadece göğüs hassasiyeti varKız meraktan gidip kan vercem kim oynicak gebelik testiyle
Benim cuma günüAyy ben Çarşamba günü vericem şuan sadece göğüs hassasiyeti var
Benim cuma günübekleyemiyim napim
Beklemekten çatlıyoruz napalim benim şimdi başım çok ağrıyorBenim cuma günübekleyemiyim napim
Ay iki üç gün önce bende vardı delirdimBeklemekten çatlıyoruz napalim benim şimdi başım çok ağrıyor
Kız kafamı duvara vurasim geliyor öyle bir ağrı doktorumu aradım çok dayanılmaz ise parol kullan dedi yuttum 0 etki hala ayniAy iki üç gün önce bende vardı delirdim
Kız kafamı duvara vurasim geliyor öyle bir ağrı doktorumu aradım çok dayanılmaz ise parol kullan dedi yuttum 0 etki hala ayni
Ay evet ya kapsam geçmiyor uyuyorum geçmiyor su içiyorum yok zaten beklemekten yıldımBen delirdim ilaç falan hiç fayda etmedi
Ben meraktan kan verdimAy evet ya kapsam geçmiyor uyuyorum geçmiyor su içiyorum yok zaten beklemekten yıldım
<2 geldiAy evet ya kapsam geçmiyor uyuyorum geçmiyor su içiyorum yok zaten beklemekten yıldım
Ne yazık ki<2 geldiah ah merak işte
Merhaba kan verdiniz mi bende çarşamba olacağım inşallahEee çıkacak mı kan mı vercn