• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamada kist oluşur mu

mavilimmavis

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
13
Merhaba 2 hafta önce aşılama yaptırmıştım doktor 14 ve 16mm iki yumurta varken çatlatma iğnesini vurmamı söylemisti bana çok ufak gelmelerine rağmen vurmuştum tabi doğal olarak tutmasını beklemiyordum tutmadı da dün adet oldum bugün tekrardan kontrole gittim aşılamaya başlamak için fakat yumurta çatlamamış kist olmus 47.5mm boyutunda bu ayki aşılamayı iptal ettik o yüzden ama anlamadığım şu ovitrelle vurmamıza rağmen çatlamayıp kiste dönme ihtimali var mı ya da yumurtalar çok ufak oldugu icin mi ovitrelleyi erken mi vurmuş olduk etki etmedi de çatlamadı

Kist oluşabiliyor diye biliyorum ama net bilgim yok. Gelen cevapları okuyacağım bende. Her sey gönlünüze göre olsun insallah. Eğer Kist olmasaydı tekrardan asilamami olacaktınız? Pespese aşılama yapılıyor mu yoksa ara mj veriliyor merak ettim. Bende bekleme surecindeyim

Kist oluşabiliyor diye biliyorum ama net bilgim yok. Gelen cevapları okuyacağım bende. Her sey gönlünüze göre olsun insallah. Eğer Kist olmasaydı tekrardan asilamami olacaktınız? Pespese aşılama yapılıyor mu yoksa ara mj veriliyor merak ettim. Bende bekleme surecindeyim
Evet peşpeşe yapılıyor tekrardan yaptırıcaktım şuan kist olduğu için önümüzdeki ay yapalım dedi doktor iptal etti ama bazı doktorlar 1 ay ara veriyormuş iki aşılama arasında sanırım doktorun görüşüne göre değişiyor

Evet peşpeşe yapılıyor tekrardan yaptırıcaktım şuan kist olduğu için önümüzdeki ay yapalım dedi doktor iptal etti ama bazı doktorlar 1 ay ara veriyormuş iki aşılama arasında sanırım doktorun görüşüne göre değişiyor
Devlete mi gidiyorsunuz özele mi

Bende devlete gidiyorum. Adet görmezden 15. Gun gel dediler. Ama adet olursam ne yapacağımı demediler. Adet okul da gidersem terslerler mi acaba ya. Terslemeye yer ariyorlar 😂
Sizde mi asılama yaptırmıstınız adet görünce 2. Ya da 3. Günü gidin tekrardan asılama isterseniz başlatırlar

Back
X