Aşılama aşılamada preseed jel kullansam olurmu???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
kızlar bilmiyorum böyle bir konu varmı ben baktım bulamadım ama ben kısmet olursa bu cuma aşılama yaptıracağım ve aşılama işleminden önce bu jeli kullanmayı düşünüyorum sizlereinde fikrini almak istedim ne dersiniz faydası olurmu acaba??

kızlar bilmiyorum böyle bir konu varmı ben baktım bulamadım ama ben kısmet olursa bu cuma aşılama yaptıracağım ve aşılama işleminden önce bu jeli kullanmayı düşünüyorum sizlereinde fikrini almak istedim ne dersiniz faydası olurmu acaba??

neyle olursa olsun sonuçta allah yüzümüzü güldürsün inşallah.
ben de bir kaç gündür bu konuyu takip ediyorum.kendime göre araştırdım da bayağa anladığım kadarıyla cinsel ilişki öncesi sıkılıyor kayganlaştırıcı ama ph oranlarından dolayı spermin döllenmesine yardımcı oluyor.kesinlikle denemeye değer bence asılamadan once bir ya da iki ay kullan derim.aşılamada uygulamanı doktorun kabul etmez gibime geliyor,sor bakalım sonucu bana da yazarsan cok sevinirim.
ben de konu actım pre seed ile ilgili ama okundukları halde kimse bir sey yazmıyor.

ya bilmiyorum ben önceki doktoruma normalde kullanmak istediğimi söyledim bilimsel olarak bi gerçekliği yok dedi tavsiye etmedi ama ben kullanmak istiyorum zaten cuma olur denen aşılamam iptal oldu moralim çok bozuk ama birşey öğrenirsem yazarım tunavy canım

ya bilmiyorum ben önceki doktoruma normalde kullanmak istediğimi söyledim bilimsel olarak bi gerçekliği yok dedi tavsiye etmedi ama ben kullanmak istiyorum zaten cuma olur denen aşılamam iptal oldu moralim çok bozuk ama birşey öğrenirsem yazarım tunavy canım

ASILAMAN NIYE İPTAL OLDU?sperm yıkaması yapılmış mıydı?bence bir adet dönemi kadar iptal olmuşsa bu jeli denemekten hiçbir sey kaybetmezsin.belki de aşılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın.

yumurtam büyümemiş geçen gün 15 mm dediler bugün 11 mm yani preseedde fayda etmez şimdi

tamam ben de zaten adet olunca yıkanır yıkanmaz pre seed ile denemeye başla dedim.tutmazsa bir sonra ki aya aşılama yaptırırsın.
bu arada benim bir arkadasımda nedensiz gebe kalamıyordu.ilk asılaması tuttu.moralını yüksek tut.bana bilgi ver ne yaptırırsan sonra.

Back
X