Bizimki bilinmeyen infertilite hiç bir problem gözükmüyor ama 22 aydır hiç gebelik oluşmadı. İlk aşılama tutmadı şimdi 2. Olacaktı ama maalesef olmadı. Nasip değilmişAslında güzel gitmiş ama dediğim gibi son takipler çok önemli ben ilk 6 gün 50 ml sonra 6 gün 75 ml sonra da iki gün 112.5 kullandım ve hastalandım. Sizin neyiniz vardi ben de poko var
İnşallah seninde nasibin en yakın zamanda bulsunElbet olacak sen yine dene pes etmek yoknasibin seni bulsun inşallah
Selam canim benimde aşilamam iptal oldu yumurtalarim cok büyüdü gec kaldikGonal-f ile aşılamaya başlandı. Yumurta erken çatladığı için aşılama iptal edildi. Bu problemi yaşayan var mı ?
Merhaba, Ne tahliliSelam canim benimde aşilamam iptal oldu yumurtalarim cok büyüdü gec kaldiksana tahlil yaptirdi mi?
Progesteron ve estradiolMerhaba, Ne tahlili
Progesteron ve estradiol
Evet. Onlar yapıldıProgesteron ve estradiol
Bilgim Yok maalesefMerhaba.. hipo hipoluyum bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Aranızda hipolu olup eğitim araştırma hastanesinde tedavi görerek olumlu sonuç alan var mı?
Tamam teşekkür ederim :) bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim bütün tahlillerimi tamamladım sıra tedavi olmaya geldi o yüzden baya tedirginim olmazsa diyeBilgim Yok maalesef
Yani problemin prolaktin değeri yüksek olması değil mi ?Tamam teşekkür ederim :) bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim bütün tahlillerimi tamamladım sıra tedavi olmaya geldi o yüzden baya tedirginim olmazsa diye
Hangi şehirdesinMerhaba.. hipo hipoluyum bebek tedavisine başlamaya karar verdik. Aranızda hipolu olup eğitim araştırma hastanesinde tedavi görerek olumlu sonuç alan var mı?
Hayır hipofizden lh ve fhs çok çok az salgılanıyor bu yüzden yumurtalıklar uyarılmıyor ve yumurta büyüyüp çatlamıyor. Yumurtaları büyütüp çatlatacaklar. Her doktor bilmiyormuş bu hastalığı o yüzden korkuyorumYani problemin prolaktin değeri yüksek olması değil mi ?
O zaman tüp Bebek merkezinde veya üniversitede bir doktor bulmak gerek. Yine şanslısın ki Ankara da imkan ve doktor çok. Hiç tedavi başlandı mı ?Hayır hipofizden lh ve fhs çok çok az salgılanıyor bu yüzden yumurtalıklar uyarılmıyor ve yumurta büyüyüp çatlamıyor. Yumurtaları büyütüp çatlatacaklar. Her doktor bilmiyormuş bu hastalığı o yüzden korkuyorumankaradayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?