Alıntı yapmayı unuttum :)O zaman tüp Bebek merkezinde veya üniversitede bir doktor bulmak gerek. Yine şanslısın ki Ankara da imkan ve doktor çok. Hiç tedavi başlandı mı ?
Üniversitelerin tüp Bebek merkezleri var, şartları sağladığın zaman rapor çıkartıyorlar devlet masraflarınin yarısını karşılıyor. En az 2 yıl evli olmak, hiç çocuğun olmaması, 35 yaşı geçmemiş olman. Bunları sağlıyorsan direk üniversitenin tüp Bebek merkezine git. Orada genelde proflar ilgileniyor. Ben şuan o şekilde başladım. Özelde sonuç alamadım. İnşallah buradan alacağımı düşünüyorumİnfertilite bölümünde başladım şehir hastanesinde ama geçenlerde bilen bir doktor olması gerektiğini yoksa çok uğraşacağımı duydum. Bilen doktorlar hep özelde özel bizi çok zorlar merak ediyorum devlette yaptıran var mı diye. ilk defa başlayacağım tedaviye kan usg hsg smear testlerim alındı tamamladım hepsini bu ay önümüzdeki ay tedavi polk gideceğim başlayacak inşallah:) hem mutlu hem tedirginim :)
İnşallah sonuç alırsın mutlu haberlerini alırız burdan :) evet şartlara uyuyorum 2.5 yıl olduk. Benim durumumda yumurta takibiyle bile hamile kalan çokmuş ondan tüpe başlamadık. Peki tüp bebek merkezinde masrafınız ne kadar oluyor? Normalde ne kadar devlette ne kadara düşüyor? Sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi yeni başladık ya hiçbir şey bilmiyorum :)Üniversitelerin tüp Bebek merkezleri var, şartları sağladığın zaman rapor çıkartıyorlar devlet masraflarınin yarısını karşılıyor. En az 2 yıl evli olmak, hiç çocuğun olmaması, 35 yaşı geçmemiş olman. Bunları sağlıyorsan direk üniversitenin tüp Bebek merkezine git. Orada genelde proflar ilgileniyor. Ben şuan o şekilde başladım. Özelde sonuç alamadım. İnşallah buradan alacağımı düşünüyorum
Mesala ilk aşılama ile başladık. En az 3 kere deneyecek doktor 1.500 lira masraf oldu. Eğer aşılama ile olmazsa tüp Bebege geçilecek, oda tahmini 6.000 kadar tutuyor üniversitede. Eğer özele gidersen tüp bebek en az 20.000 tutar. Aşılama da en az 5.000 bin.İnşallah sonuç alırsın mutlu haberlerini alırız burdan :) evet şartlara uyuyorum 2.5 yıl olduk. Benim durumumda yumurta takibiyle bile hamile kalan çokmuş ondan tüpe başlamadık. Peki tüp bebek merkezinde masrafınız ne kadar oluyor? Normalde ne kadar devlette ne kadara düşüyor? Sudan çıkmış balık gibi hissediyorum kendimi yeni başladık ya hiçbir şey bilmiyorum :)
Özelde rakamlar ne kadar yüksekMesala ilk aşılama ile başladık. En az 3 kere deneyecek doktor 1.500 lira masraf oldu. Eğer aşılama ile olmazsa tüp Bebege geçilecek, oda tahmini 6.000 kadar tutuyor üniversitede. Eğer özele gidersen tüp bebek en az 20.000 tutar. Aşılama da en az 5.000 bin.
Aminnn inşallahÖzelde rakamlar ne kadar yükseksizin rahatsızlığınız neydi? Allah en kısa sürede bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eder inşallah
Böyle tanıdıklarım var zamanla bebişleri oldu sizin de olur inşallahAminnn inşallahbenim bilinmeyen infertilite, hiç bir sorun yok hamile kalamiyorum
İnşallah canım, durumundan haberdar edersin ne zaman soru sormak istersen sorabilirsin.Böyle tanıdıklarım var zamanla bebişleri oldu sizin de olur inşallah
Tamam çok teşekkür ederim senin de hayırlı haberlerini bekliyorum inşallahİnşallah canım, durumundan haberdar edersin ne zaman soru sormak istersen sorabilirsin.
Durumunuz nasıl ?Tamam çok teşekkür ederim senin de hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah
Başlayamadık bu ay tedaviye rahim duvarı çok kalınlaşmış öbür ay dedi hemen sonra şiddetli bi ağrıyla acile gittim ve şu an hastanede yatıyorumDurumunuz nasıl ?
Çok geçmiş olsun ya , hsg den sonra antibiyotik veriyorlar genelde size vermediler miBaşlayamadık bu ay tedaviye rahim duvarı çok kalınlaşmış öbür ay dedi hemen sonra şiddetli bi ağrıyla acile gittim ve şu an hastanede yatıyorumhsg den enfeksiyon kapıp PID olmuşum crp değerlerim düştü baya ilaçlarla yarın çıkarırlar inşallah ondan sonra gelecek adette tedaviye başlıcam
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun ya , hsg den sonra antibiyotik veriyorlar genelde size vermediler mi
Çok merak ettim çocuğunuz oldu mu ?İnfertilite bölümünde başladım şehir hastanesinde ama geçenlerde bilen bir doktor olması gerektiğini yoksa çok uğraşacağımı duydum. Bilen doktorlar hep özelde özel bizi çok zorlar merak ediyorum devlette yaptıran var mı diye. ilk defa başlayacağım tedaviye kan usg hsg smear testlerim alındı tamamladım hepsini bu ay önümüzdeki ay tedavi polk gideceğim başlayacak inşallah:) hem mutlu hem tedirginim :)
Evet 1,5 yaşında oğlum var çok şükürÇok merak ettim çocuğunuz oldu mu ?
Yaaaa çok sevindim benimde 19 aylık oğlum varEvet 1,5 yaşında oğlum var çok şükür
Oy maşallahYaaaa çok sevindim benimde 19 aylık oğlum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?