Canım günaydın
Benimde 3. aşılamam benimde aşılama olalı bir hafta oluyor bugün.
Bende Progestanın etkisiyle sanırım çünkü ben 2 adet vajinal yoldan alıyorum , akıntım var sarı renkte
Karnım , kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor. Bel ağrım , sırt ağrım var , sinirliyim.
Göğüslerimde ne şişme , ne acıma , ne batma herhangi birşey yok.
Sanırım benim tutmadı canım. 27 ocak test günüm , ama ben bu tarihi göremem gibi geliyor.
ınşallah senin tutmuştur canım.
Hakkımızda hayırlısı inşallah.
selam arkadaslar ben asilama yaptirali 6 gün oldu ama ne gibi belirtiler olur onu bana söyleyebilirmisiniz.Bu benim ilk asilamam.Zaten sükür yaptirdigimdada hic kanamam falan olmadi ama 6 gün oldu bi degisiklik hissetmiyorum kendimde.Sadece sari akintim oluyor ve cok hafif hafif bel agrisi.Sizce bunlar yeterlimidir ya bilmiyorumkismile
İnşallah arkadaşlar bu sıkıntılı bekleyişin sonu , mutlulukla sonuçlanır.
Benim 6 yaşında bir kızım var , ben 2. bebek için 3,5 seneden beri uğraşıyorum.
Eşimde sperm hareket sorunu var.
Bu benim 3 .aşılamam , 2. ci aşılamam tuttu ama maaleseff kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Ondada pek bişey hissetmemiştim bel ağrısı ve akıntı dışında
Ama kızımdaki belirtiler adetten 1 hafta önce başlamıştı. İştah artması , uyku hali vs.
Bundada hep kendimde bunları arıyorum iştah diyorum normal seğirde , uyku yorgunluk hali herzamanki gibi falan.
Sonra umutsuzluğu kapılıyorum , bu belirtiler yok galiba tutmadı diye .
Nebiliyim olcağı varsa olur zaten , hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
İnşallah arkadaşlar bu sıkıntılı bekleyişin sonu , mutlulukla sonuçlanır.
Benim 6 yaşında bir kızım var , ben 2. bebek için 3,5 seneden beri uğraşıyorum.
Eşimde sperm hareket sorunu var.
Bu benim 3 .aşılamam , 2. ci aşılamam tuttu ama maaleseff kimyasal gebelik ile sonuçlandı.
Ondada pek bişey hissetmemiştim bel ağrısı ve akıntı dışında
Ama kızımdaki belirtiler adetten 1 hafta önce başlamıştı. İştah artması , uyku hali vs.
Bundada hep kendimde bunları arıyorum iştah diyorum normal seğirde , uyku yorgunluk hali herzamanki gibi falan.
Sonra umutsuzluğu kapılıyorum , bu belirtiler yok galiba tutmadı diye .
Nebiliyim olcağı varsa olur zaten , hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
merhaba arkadaşım yazını okudum benimde 3. aşılamam ve bugün 14.günüm senin test günün dündü sanırım naptın merak ettim sonuç inş.hayırlı haberlerini bekliyorum
Merhaba arkadaşım.
Bugün 16. günüm gelen giden birşey yok .
Test yapmadım , sadece 15.gün idrar testi yaptım hani silikte olsa bişeyler görürüm diye ama maleseff oda tek çizgi çıktı :)
Kan tahlili yaptırmıcam , korkuyorum negatif sonuç almaktan
Ctesi tekrar idrar testi yapıcam
2. aşılama tuttuğunda çoook hayal kırıklığına uğradım , bundada aynı şey olmasından korkuyorum.
Sizde durumlar nasıl ? belirtiler var mı ?
ay hadi bakalım içime güzel şeyler doğuyor inş.gelicek annesi benim bugün başım çok ağrıyo ben kendimden ümitsizim adete yakın ağrırdı başım 1 şubat gerçek adet tarihim bel ağrım var geçenlerde 2 gün üstüste başım döndü bu seferde olmazsa rabbimin izniyle tüp bebeğe geçicez inş.gerek kalmaz anne olmak için sabırsızlanıyorum beklemek çok zor hayalkırıklığını yaşamak çok acı çok zor günler yaşadım inş.hayırlısıyla rabbim bizede nasip eder cnm sende belirtiler nasıl
İnşallah güzelim , rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın
Benimde gerçek adet tarihim 2 şubat.
Valla bende belirti yok :)) garip bişey oldum çıktım.
Benimde bugün hafif baş ağrım var , ara ara hafif giriyo çıkıyo , adet olcam zaman
başım falan ağrımaz genelde.
Benim yaklaşık 1 haftadan beri kasık ve karın ağrım var. Ara ara halen devam ediyor. Geçen hafta çok belim ağrımıştı , şimdi bazen ağrıyor. Akıntı ehhh oda progestandan sanırım
Göğüsler ay allahım hiçmi şişmez , hiçmi acımaz ya , elliyorum , geçiyorum aynaya bakıyorum zerre kadar değişiklik yok acıma şişme falanda yok.
Birde böyle bazen halsizlik çöküyo uyku varmış gibi okadar .
Birde aklıma vajinadan kullandığım progestan geliyor , acaba adet gecikmesi yapar mı diye. Çünkü bu zamana kadar adet olmam lazımdı. Yada bebek sahibi olamadan kist sahibi olduk oda geciktirebilir.
Aklıma hep böyle böyle şeyler geliyor. İnşallah yanılırım.
inş.canım yanılırsın benim tutmadı galiba bu baş ağrısının ardından malesef kırmızılar gelir ay inş.gelmez bana hiçbişi vermedi dr vajinadan kullanmak için ama sarı akıntım var ayaklarım çok üşüyo sıcak su torbasıyla ısıtıyorum acaba üşütmektenmidir bu sarı akıntı ay kafayı yicez yakında galiba zaman az kaldı ama geçmek bilmiyor
İnşallah kırmızı kartı yemeyiz.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Konuşalım yine cnm.
Kib
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-tup-bebek-fiyatlarida-indirim-istiyoruz.html
yarın mail günü unutmayalım GEREKLı YERLERE MAıL ATCAGIZ DESTEKLERıNıZı BEKLıYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?