Aşılama Aşılamadan 1hafta sonra ne gibi belirtiler oluyor?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

NAZLIM86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
43
6
86
39
Almanya
selam arkadaslar ben asilama yaptirali 6 gün oldu ama ne gibi belirtiler olur onu bana söyleyebilirmisiniz.Bu benim ilk asilamam.Zaten sükür yaptirdigimdada hic kanamam falan olmadi ama 6 gün oldu bi degisiklik hissetmiyorum kendimde.Sadece sari akintim oluyor ve cok hafif hafif bel agrisi.Sizce bunlar yeterlimidir ya bilmiyorumkismile

Canım günaydın

Benimde 3. aşılamam benimde aşılama olalı bir hafta oluyor bugün.

Bende Progestanın etkisiyle sanırım çünkü ben 2 adet vajinal yoldan alıyorum , akıntım var sarı renkte

Karnım , kasıklarım adet olcakmışım gibi ağrıyor. Bel ağrım , sırt ağrım var , sinirliyim.

Göğüslerimde ne şişme , ne acıma , ne batma herhangi birşey yok.

Sanırım benim tutmadı canım. 27 ocak test günüm , ama ben bu tarihi göremem gibi geliyor.

İnşallah senin tutmuştur canım.

Hakkımızda hayırlısı inşallah.

akasyalar canim destegin icin cok sagol ama benmde icime bi kurt düstü sanki benimde tutmadi.Hic bi belirti yok ya.benim bi arkadasim 1 haftalik hamileyken midesi bulaniyodu.gerci herkeste farkilidir ama hic belli olmazmis hep pozitif düsünelim allaha dua edelim.Elbet herseyin bir vakti zamani vardir.Agaclar bile zamani gelmeden yaprak acmaz ve meyvesini vermez.Rabbim sabir versin elbet bir gün mutlaka olacagina inanmaliyiz.Allahtan hic bir zaman ümit kesilmez.Ya benimde icimden bi ses olmadi tutmadi diyo.Esimde tuttu diye ümitleniyor napcam valla bilmiyorum 3 yildir evliyiz.zaten tutmazsa direk tüp bebek dedi doktor.Cok korkuyorum insallah onlara gerek kalmaz.Aslinda bidaha deneyebilirim ama benim esimin durumu gittikce kötülesebilirmis.Insallah bu zaman icerisinde yazisalim olurmu hem birbirimize destek oluruz.INsallah seninde tutmustur güclü olalim......

canım 6. günde belli olmuyor 15.günde belli olur bebeğin tutup tutmadığı zaten tutsa bile 15. belirti olmaz ancak birbuçuk aydan sonra belirtiler başlıyor miğde bulantısı iştah açılması filan yani canım aşılamada tutup tutmadığını belli edicek hiçbirşey yok yazıki 15.gün kan testiyle öğrenebiliyorsun idrar testi yanlış sonuç gösteriyor yaziki beklemden başka çare yok bekliyceksin zaten en zor olanda bu bende bekleyen biri olarak bunun zorluğunu biliyorum aşılamadan sonra kasık,bel ağrısı,akıntı gibi şikayetler oluyor genelde kanama olmuyor aşılamada ve sonrasında sana tavsiyem pozitif düşün ayaklarını sıcak tut bol bol su iç siğara içme ve elinden geldiği kadar dinlen yorulmaman ve sitrese girmemen aşılamanının başarısını yükseltir aşılama ve ertesinde yatıp dinlenseydin diğer günlerdede elinden geldiği kadar uzan dinlen iş yapma sebze meyve ye ve dua et allah yardımcın olsun.

sagol derya76 cim.asilamadan sonra iki gün dinlendim sonra ise basladim doktor calisabilirsin dedi.Mecburen calisiyoz iste günde iki saat birde ev isinide sayarsak oooo masallah.Hic yerimde durmuyom ben.Neyse nasibte ne varsa ol olsun hayirlisi neyse o olsun canim.Öyle diyorsun canimda asilama yaptiripta kanamasi olanlarda varmis.Genelde bu tutmazsa gerceklesiyormus diye duydum yalnizca.Neyse rabbim yüzümüze baksin senin ne zaman belli olcak canim?

canım ben 4 yaptırdım daha hasta olamadım bugun 16 gün aslında test yaptırsaydım bugun öğrenebilirdim yaptırmadım 2 güne kadar hasta olmazsam tutmuş demektir geçen ay 21 hasta olmuştum aşılama 1 gün geciktirebiliyor onun için sevinmiyorum yazarım sana bekleyip görüceğiz canım herşeyin hayırlısını versin allahım.

İnşallah arkadaşlar bu sıkıntılı bekleyişin sonu , mutlulukla sonuçlanır.

Benim 6 yaşında bir kızım var , ben 2. bebek için 3,5 seneden beri uğraşıyorum.

Eşimde sperm hareket sorunu var.

Bu benim 3 .aşılamam , 2. ci aşılamam tuttu ama maaleseff kimyasal gebelik ile sonuçlandı.

Ondada pek bişey hissetmemiştim bel ağrısı ve akıntı dışında

Ama kızımdaki belirtiler adetten 1 hafta önce başlamıştı. İştah artması , uyku hali vs.

Bundada hep kendimde bunları arıyorum iştah diyorum normal seğirde , uyku yorgunluk hali herzamanki gibi falan.

Sonra umutsuzluğu kapılıyorum , bu belirtiler yok galiba tutmadı diye .

Nebiliyim olcağı varsa olur zaten , hakkımızda hayırlısı olur inşallah.

günaydin canim,

benim esiminde sperm hareket sorunu var o yüzden bizde asilamayi yaptik.Ama bu siralar

kafam karisik tam 1hafta oldu yaptirali 1hafta daha beklemem gerek.Kendimi olmadi diye

hazirliyorum yoksa kötü olmaktan korkuyorum ya.Ama bugün sabaha karsi uykumda beni

eden bisey vardi bi uyandim,basim felaket dönüyor etraf pervane gibi yarim saat bekledim

gecedi sonra yavas yavas azalirken midem bulanmaya basladi.Acaba oldumu dersin ya.

Gerci benim normaldede hep tansiyon düsüklügü var ama bilmiyorum ya ara arada zaten

kasiklarima bicak batiyor gibi oluyor.Acaba duygulari negativ olupta hamile sonucu alanlar

omusmudurki?????deryacim senin haberlerini bekliyorum canim

Bunları düşünmek , zor olsada beklenen günü beklemek , heyecan vermesi bir an

mutluluk vermesi , nekadar güzel geliyor dimi insana , umut olmasa insan yaşayamaz heralde.

İnşallah canım bu baş dönmelerin , mide bulantıların belkide bebişinin anne ben burdayım

demesine işarettir belki ( inşallahhh )

Akşam banada kızımın çarşafını seriyorum havaya kaldırmış sirkelerken çat dedi sanki

kasığımdan bişey koptu , kalakaldım 2 büklüm , sonra biraz oturdum geçti . anlamadım

nedir bu. Zaten kasık ağrım vardı ama bukadar gerilme , bişey kopma hissi yaşamadım

hiç. Ya zaten pazar veya ptesi kırmızı kartı yerim ben . bilmiyorumkismile

Senin kaçıncı aşılaman canım , ne belirtilerin var ?

selam canim insallah seninde benimde tutmustur:Ya bana hastalik oldu buraya yazmadan duramiyorum.Cünkü zaman gecmyor sanki.Insan illa biseyler ariyor ve herseyi ona yorumluyor.Geride diyorum ne seviniyorsun hadi bide olmadiysa.Bu arada bu benim ilk asilamam.Allahim yüzümüze baksin ayin 29.unda doktora gitcem.Adetim gecmis olmuyo hesabima göre 1 gün kalmis oluyo.sen ne zaman ögerenebiliyorsun canim?

hiçbir belirti hamile olduğumuzun garantisi değildir.fazla takılmayın.gerçek sadece kan testinde belli oluyor.

merhaba arkadaşım yazını okudum benimde 3. aşılamam ve bugün 14.günüm senin test günün dündü sanırım naptın merak ettim sonuç inş.hayırlı haberlerini bekliyorum

merhaba arkadaşım yazını okudum benimde 3. aşılamam ve bugün 14.günüm senin test günün dündü sanırım naptın merak ettim sonuç inş.hayırlı haberlerini bekliyorum

Merhaba arkadaşım.

Bugün 16. günüm gelen giden birşey yok .

Test yapmadım , sadece 15.gün idrar testi yaptım hani silikte olsa bişeyler görürüm diye ama maleseff oda tek çizgi çıktı :)

Kan tahlili yaptırmıcam , korkuyorum negatif sonuç almaktan

Ctesi tekrar idrar testi yapıcam

2. aşılama tuttuğunda çoook hayal kırıklığına uğradım , bundada aynı şey olmasından korkuyorum.

Sizde durumlar nasıl ? belirtiler var mı ?

ay hadi bakalım içime güzel şeyler doğuyor inş.gelicek annesi benim bugün başım çok ağrıyo ben kendimden ümitsizim adete yakın ağrırdı başım 1 şubat gerçek adet tarihim bel ağrım var geçenlerde 2 gün üstüste başım döndü bu seferde olmazsa rabbimin izniyle tüp bebeğe geçicez inş.gerek kalmaz anne olmak için sabırsızlanıyorum beklemek çok zor hayalkırıklığını yaşamak çok acı çok zor günler yaşadım inş.hayırlısıyla rabbim bizede nasip eder cnm sende belirtiler nasıl

İnşallah güzelim , rabbim bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın

Benimde gerçek adet tarihim 2 şubat.

Valla bende belirti yok :)) garip bişey oldum çıktım.

Benimde bugün hafif baş ağrım var , ara ara hafif giriyo çıkıyo , adet olcam zaman

başım falan ağrımaz genelde.

Benim yaklaşık 1 haftadan beri kasık ve karın ağrım var. Ara ara halen devam ediyor. Geçen hafta çok belim ağrımıştı , şimdi bazen ağrıyor. Akıntı ehhh oda progestandan sanırım

Göğüsler ay allahım hiçmi şişmez , hiçmi acımaz ya , elliyorum , geçiyorum aynaya bakıyorum zerre kadar değişiklik yok acıma şişme falanda yok.

Birde böyle bazen halsizlik çöküyo uyku varmış gibi okadar .

Birde aklıma vajinadan kullandığım progestan geliyor , acaba adet gecikmesi yapar mı diye. Çünkü bu zamana kadar adet olmam lazımdı. Yada bebek sahibi olamadan kist sahibi olduk oda geciktirebilir.

Aklıma hep böyle böyle şeyler geliyor. İnşallah yanılırım.

inş.canım yanılırsın benim tutmadı galiba bu baş ağrısının ardından malesef kırmızılar gelir ay inş.gelmez bana hiçbişi vermedi dr vajinadan kullanmak için ama sarı akıntım var ayaklarım çok üşüyo sıcak su torbasıyla ısıtıyorum acaba üşütmektenmidir bu sarı akıntı ay kafayı yicez yakında galiba zaman az kaldı ama geçmek bilmiyor

İnşallah kırmızı kartı yemeyiz.

Hakkımızda hayırlısı olsun.

Konuşalım yine cnm.

Kib

benim de ilk günler kasık agrım vardı şimdi yok ama gece iliklerime kadar dondum kemiklerim titredi üşümekten ateşim çıktı başım agrıyor hafif artacak diye korkuorum kızlar yag gögüslerimde sızlıyo ama kullandıgım jelin yan etkisinde bunların hepsi varr kafam karıştıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…